Hayırlı olsun ne güzel rabbim dualarınızı kabul etmiş bende kız bebek için uğraşıuorum 2ay yumurtlamadan önce bıraktım olmadı bu ay sürekli deniycem bırakmıycam rabbime dua ediyorum inşallah benimde duamı kabul eder
İnşallah Rabbim gönlündekini sana hayırlı kılar ve sağlıkla kızını kucağına almayı nasip eder.
İnan ben bu bebegimide kız diye kabullenmistim hatta başta kızim diye seviyordum.kendi kendime konuşup kız çocukları benim için hayirlisiymis demekki dedim.ve esimide hayal kırıklığı olmasın diye hep kız hissediyorum dedim.
Rabbim diledigimi veririm diyor
bize çok şükür sağlıklı iki tane aslan gibi kizlarimii vermiş kimi ailelerde evlat hasreti çekerken biz şükretmeliyiz,üzülme damatlari iç guveysi alırız onlar ogullarimiz olur dedim.
Sende önce Rabbim e sahip olduğu için çok şükret ve gece kalktığında yolda dua et.
İnş kızın olur canim.
gözün aydın calllkusum. rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin. ikidir isim değiştirdim.
kafam karışık.
oğlun olacağını biliyordum ki.
sabır etmen, tevekkül etmen, kızlarına şükr etmen..
Canım rizeboz senmisin
Nasılsın?
Çok sağol canım iyi dileklerin icin.
Çok şükür Rabbim kabul etti dualarimi.
Hayırlısıyla saglikla birde kucağıma alsam.gün sayıyorum. Yolun yarısına merdiven dayadik çok şükür.
Senin paşa nasıl şimdi koca adam olmuştur öpüyorum cocuklari ve seni canim
şükür iyim bende. Seninde hayırlı olsun bebeğin. İnşallah Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah. Bu mubarek gecede hepinize dua edicem
ay canım valla okuyunca öyle bir titredim ki okadar sevindim anlatamam. İnşallah hayırlısı ile sağsalim al kucağına inşallah. Ama benim içime doğuyordu senin için erkek olarak. Ve doğana kadar asla emin olmayacaksın biliyorum ama sakın bu tür vesveselere girme tadını çıkar. İnşallah hayırlı sağlıklı bir oğlun olsun inşallah. Lütfen sende diğerleri gibi terk etme buraları. Ayda birde olsa gel haber ver bize olurmu
Çok sağol gijnijim bazen hamile olduğuma bile inanamıyorum tekmeleri yiyince bir ohh çekiyorum.
İnş sağlıkla kucağıma alırım dediğin gibi kimseye soylemiyim belki dr yanilmistir bile diye dusundum ,gerçi kizlarimda cok gec belli olmustu o zamanda çevremdekiler erkek oldugu icin soylemiyor diyordu bunu kız bekliyorlardı galiba 2 kızdan sonra 3.Süde kızdır diye dedikodusu çıkmamıştı daha.
Sağol şimdiye kadar ettiğin dualar için ve burda arkadaşlara verdiğin destek içinde Rabbim evindeki huzuru daim kılsıneşinle cocuklarinla sağlıklı mutlu olun hep.
Hiç ayrilirmiyim çok aktif değilim ama okuyorum.
Arada bende bişeyler eklerim bu arada doğumum mayısın 16 sinde gibi ve ben Nisan Sonu taşınacağım ,evdeki oturanlari birturlu ikna edemedik belki güzel bir ev bulupta erken taşınırlar ins, çok korkuyorum
Nasıl tasinacam stresi,yerleştirmesi,okulu birde çocuk erken doğarsa diye lütfen dua edinde mayısın 2. Haftası doğsun..
Veya evdekiler erken çıksın
Gozunaydin canim rabbim hayırlısıyla kucagina almayi nasip etsin insallah
çok sağol canim.
Darısı isteyen herkesin basina ins.
Rabbim kız evlat isteyene kiz,erkek isteyene erkek nasip eder inşallah