Süper Anneler - 2011

Evet canim ara donemde tahmin etmek zor..

Birine daha baktım ilk çocugu tuttu 2.si tutmadı.
Benim baktimlarim cogunlukla tuttu tutmayanlar ise soyle bi durum gordum. Ara donem disinda ise - diyelim ki erkek donemi- bu dinemin baslarindaki aylara geliyorsa tutmuyor. Sanirim o donemin ortasina getirince daha garanti oluyor. Tutanlarin hepsi icinde bulunduklari cinsiyet donemlerinin ortasindaki tarihte olanlar. Dikkat et bak. Birde biraz once magazinde Neslisah Alkoclar ile Engin Altani gordum. İnternetten dogum tarihlerine bakip hesaplattim. Onlarinki de tuttu. Cok ilginc.. Tabi yuzde yuz degil ama bu takvimi de dikkate almakta fayda var bence..
Canim sen ne istiyordun. Kiz mi erkek mi

Ben kız istiyorum oglumdayken baktim esimin erkek benim kiz donemimmis ara donemde simdide ara donem diyor esimin kiz benim erkek subattan sonra 2020 ye kadar erkek

Evet canim erkek annesi olmak cok guzel oglum 11 yasinda boy ölçüyor benle gurur duyuyorum bazen delikanli olunca neler gorecez bakalim cok düşkünler banada erkekler anneye cok düşkün oluor bana hic laf soyletmezler rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah bende kızı tatmayi cok istedim kizlarinda yeri ayri prenses edasinda onlar ama hersey nasip iste rabbim herkesin gönlüne gore versin

En önemlisi o zaten Sağlıkla gelsin inşallah ama şunu anladım ki naparsak yapalım allahın taktiri neyse o oluyo galiba.. Allah hayırlısını nasip etsin
Evet canim rabbim hakkimda herseyin hayirlisini versin sağlıklı uzunomurlu evlatlar omurler nasip etsin insallah

Benim adima denersen sevinirim canim benim dog tar 09.06.1983. Esim 13.01.1980. Canim

Selvercim hayirlisi olsun cnm ins....
Bende cok uzgunum bu ara cok mide bulantim var dun ogurtuden sonra kanamam oldu biraz hemen dr gittik vaginal bakti cok sukur bebegimjn kalp atisi duyuldu nasil mutlu oldum anlatamam.... Ama yatip dinlenmem gerekiomus 3 tane igne verdi dun birini oldum.. Progestan verdi vaginal atiyorum onuda... Bulantim icinde metpamid verdi... Ama cok korktum suan kan yok sukur ama buyuk tuvaletimi yaparken az kahverengi leke geldi gene kahverengine dondu sukur... Ins tamamen gecer yarabbim... Ne kizi ne erkegi gercekten onemli degil... Bebegime bisi olucak diye cok korktum

Çok geçmiş olsun. Allah korusun. Mide bulantının olması iyi birşey. Ne güzel . Gebelik devam ediyor. Kahverengi olduğu müddetçe korkma. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

Ben tamamen ümidi kestim. Adetin 7. Gün öylesine ovulasyon testi Yaptım. Bir baktım iki çizgi. Geçen ay ovulasyon olmamıştı. Bu ayda ümidim yoktu. 7. Ve 8. Gün ilişki oldu. Ama acayip rahatım.tutarsa sürpriz, tutmazsa nasip deyip geçicem.Allah nasip ettiyse olur diye düşünüyorum. Hayırlısı..

Çok geçmiş olsun. Allah korusun. Mide bulantının olması iyi birşey. Ne güzel . Gebelik devam ediyor. Kahverengi olduğu müddetçe korkma. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

Amin cnm insallah... Kahveye dondu sukurler olsun... Sanada nasip etsin allahim

Allah gonlune gore versin cnm insallah... Ins tutmuştur

Canım ya bende seni merak ediyordum yazıcaktım bikaç gündür yoksun geçmiş olsun stres yapma yat dinlen sürekli yanîna yardımcı olucak birk varsa cagır iş falan yapma bisey olmaz allahın izniyle evet kız erkek istiyoruz ama ana rahmine düştünmü bir kere önce sağlıgı geliyor annelik bòyle birşey işte rabbim acılarını göstermesin sağlıcakla doğsun bebişin inşallah bulantıların önceki gebeliğindede varmıydı bende hiç olmadı sadece 1ay diş fırcasından tiksinmiştim agzima soktugum an ögürüyordum midem bulanıyordu yarim saate geciyordu okadar

merabalar ilk sayfayı okudum .. ben şu kız ve erkeğin olduğu günleri söyleyen takvimden hiiiç bişey anlamadım ya bana yardımcı olacak biri var mı acaba ?

Sagol cnm dinleniyorum... Annem geldi o var yanimda herseyi o yapio yazik... Oglumda bulantim olmustu ama bu kdr degildi cnm ve onda ogrendikten sobra baslamisti... Bunda daha ogrenmeden basladi bulantilarim... Oglumda hic sorun yasamadim agri kanama vs... Ama bu hamileligim daha zor geciyo ya yas faktorunden bilmiyorum... Oglumda deli gibi tatli yiyodum bunda yiyemiyorum hic canim istemio... Ama bunlar tabi hep batil inanc hayirlisi ile bebegim dusmesinde cinsiyeti Allah imin takdiri....

Sen naptin cnm calismalar nasil gidio...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…