- 7 Ekim 2015
- 4.940
- 11.348
- 40
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #66.501
Ben bilmiyorum malesefÖzelden nasıl msj atılıyor kimse bilmiyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bilmiyorum malesefÖzelden nasıl msj atılıyor kimse bilmiyor mu
Merhaba mesaj göndermek istediğimiz kişinin isminin üzerine basınca küçük bir kutucuk açılıyor ve orada özel mesaj gönder seçeneği var.ama sanırım özel mesaj gönderebilmek için belirli bir mesaj sayısına ulaşmak gerekiyor.KARDELENX76 .!.:Özelden nasıl msj atılıyor kimse bilmiyor mu
ben de çok meraktayım sırf onu öğrenmek için geldim bakayım dedim çok iş güç varken :)Bende servert i merak ettim kizlar. Haberi olan var mi?
Teşekkürler canım bilgi için..Merhaba mesaj göndermek istediğimiz kişinin isminin üzerine basınca küçük bir kutucuk açılıyor ve orada özel mesaj gönder seçeneği var.ama sanırım özel mesaj gönderebilmek için belirli bir mesaj sayısına ulaşmak gerekiyor.
Geldim canim bugun doktordaydim ve bebegim erkekmis doktor kesin dedi pipiyi gosterdi artık nasip diyorum rabbim sağlıkla kucagima almayi nasi etsin insallahselverrr nerelerdesin canım merak ettim
Supersin canim ya rabbim hayırlısıyla kucaklarimiza almayi,nasip etsin,insallah benimde bugün kesinlesti bebegim erkekmis doktor pipiyi gördü darısı sana insallahselverr sırf şu altta yazanı okuyayım diye yorum yazar oldum her gün:) öptüm seni
Bugun kesinlesti canim kesin erkekmis bebisim rabbim saglikla gelmesinj nasip etsin insallahKesin erkekmi buarada takip ediyorum sizi muallaktaydı en son.. Valla bende ovulasyon testine göre yani tam yumurtlama zamanı hamile kaldım, içme suyumu değiştirdim elimden geleni yaptım ama bakalım allahın taktiri gene.. İnşallah gönlümüze göre olur.. Size de hayırlı bi kız evlat nasip etsin inşallah
Sağlıkla kucağına al inşallah. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin..Geldim canim bugun doktordaydim ve bebegim erkekmis doktor kesin dedi pipiyi gosterdi artık nasip diyorum rabbim sağlıkla kucagima almayi nasi etsin insallah
Hayırlı olsun canım kısmet te ötesi yok demekki hakkında böylesi hayırlıymış rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin aslan gibi 3oğlun olucak inşallah kızımız olmasada gelin kızlarımız olucak hayırlı evlat olsunlar inşallah sağlıklı olsunlarGeldim canim bugun doktordaydim ve bebegim erkekmis doktor kesin dedi pipiyi gosterdi artık nasip diyorum rabbim sağlıkla kucagima almayi nasi etsin insallah
Amin canim rabbm herkese nasip etsin insallahSağlıkla kucağına al inşallah. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin..
Aynen canım rabbim sizlerin gönlüne gore versin insallah saglikla gelsin bebislerimiz tez zamanda sanada prenses nasip etsin insallahHayırlı olsun canım kısmet te ötesi yok demekki hakkında böylesi hayırlıymış rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin aslan gibi 3oğlun olucak inşallah kızımız olmasada gelin kızlarımız olucak hayırlı evlat olsunlar inşallah sağlıklı olsunlar
Amin canım inşallahAynen canım rabbim sizlerin gönlüne gore versin insallah saglikla gelsin bebislerimiz tez zamanda sanada prenses nasip etsin insallah
En önemlisi o zaten Sağlıkla gelsin inşallah ama şunu anladım ki naparsak yapalım allahın taktiri neyse o oluyo galiba.. Allah hayırlısını nasip etsinBugun kesinlesti canim kesin erkekmis bebisim rabbim saglikla gelmesinj nasip etsin insallah
Canım ben simdi oğluma baktım ara döneme denk gelmiş tahmin etmek zor diyor anne icin erkek baba icin kiz donemindeymis ozaman şimdi bakıyorum hamile kalsam şubata kadar yine ara dönem ama bu sefer anne icin kiz baba icin erkek donemi diyor şubattan sonra bikaç yıl hep erkek diyor eltimde denedim oglu ara dònem onunda ama kızı doğru çıktıKizlar 'bebekcinsiyet' diye bir internet sitesi var. Orada anne ve babanin dogum tarihleri girilerek bebeklerin cinsiyetlerine gore tarih veriliyor. Gecmise gore test de edebiliyorsunuz. Deneyen var mi? @serverr oraya bir bakar misin. Ben hem kendimde hemde tanidigim bir cok insanda denedim ve %90 tuttu. Elimde yaklasik 30 kisinin oldugu bi liste var. Hepsini denedim ve istatistik tuttum. Sizde deneyip fikirlerinizi paylasirmisiniz
Birine daha baktım ilk çocugu tuttu 2.si tutmadı.Canım ben simdi oğluma baktım ara döneme denk gelmiş tahmin etmek zor diyor anne icin erkek baba icin kiz donemindeymis ozaman şimdi bakıyorum hamile kalsam şubata kadar yine ara dönem ama bu sefer anne icin kiz baba icin erkek donemi diyor şubattan sonra bikaç yıl hep erkek diyor eltimde denedim oglu ara dònem onunda ama kızı doğru çıktı
Evet kuzum. Bizde yarim yaşı geçtik. Çok şükür rabbime. Ayy feci bir sevgi seli bebek bakimi. Bazen kızımı ihmal edebiliyorum, bebekle ilgilenirken. Kizimla daha çok babası ilgileniyor. İslerimi kolayliyip kızımla da daha çok ilgilenmek istiyorum. Yaşı küçük ama çok yardımcı sağ olsun, senin kızlar da bayağı isini kolaylaştırır inşaallah. Çünkü 6 aydan sonra oynamak için değişik yüzler görmek istiyor paşa, abla okuldayken çok özlüyor. Çok zaman geçirmeseler de birbirine vakit ayırmaları çok hoş oluyor iki kardeşin.İnşallah Rabbim gönlündekini sana hayırlı kılar ve sağlıkla kızını kucağına almayı nasip eder.
İnan ben bu bebegimide kız diye kabullenmistim hatta başta kızim diye seviyordum.kendi kendime konuşup kız çocukları benim için hayirlisiymis demekki dedim.ve esimide hayal kırıklığı olmasın diye hep kız hissediyorum dedim.
Rabbim diledigimi veririm diyor
bize çok şükür sağlıklı iki tane aslan gibi kizlarimii vermiş kimi ailelerde evlat hasreti çekerken biz şükretmeliyiz,üzülme damatlari iç guveysi alırız onlar ogullarimiz olur dedim.
Sende önce Rabbim e sahip olduğu için çok şükret ve gece kalktığında yolda dua et.
İnş kızın olur canim.
Canım rizeboz senmisin
Nasılsın?
Çok sağol canım iyi dileklerin icin.
Çok şükür Rabbim kabul etti dualarimi.
Hayırlısıyla saglikla birde kucağıma alsam.gün sayıyorum. Yolun yarısına merdiven dayadik çok şükür.
Senin paşa nasıl şimdi koca adam olmuştur öpüyorum cocuklari ve seni canim
Çok sağol gijnijim bazen hamile olduğuma bile inanamıyorum tekmeleri yiyince bir ohh çekiyorum.
İnş sağlıkla kucağıma alırım dediğin gibi kimseye soylemiyim belki dr yanilmistir bile diye dusundum ,gerçi kizlarimda cok gec belli olmustu o zamanda çevremdekiler erkek oldugu icin soylemiyor diyordu bunu kız bekliyorlardı galiba 2 kızdan sonra 3.Süde kızdır diye dedikodusu çıkmamıştı daha.
Sağol şimdiye kadar ettiğin dualar için ve burda arkadaşlara verdiğin destek içinde Rabbim evindeki huzuru daim kılsıneşinle cocuklarinla sağlıklı mutlu olun hep.
Hiç ayrilirmiyim çok aktif değilim ama okuyorum.
Arada bende bişeyler eklerim bu arada doğumum mayısın 16 sinde gibi ve ben Nisan Sonu taşınacağım ,evdeki oturanlari birturlu ikna edemedik belki güzel bir ev bulupta erken taşınırlar ins, çok korkuyorum
Nasıl tasinacam stresi,yerleştirmesi,okulu birde çocuk erken doğarsa diye lütfen dua edinde mayısın 2. Haftası doğsun..
Veya evdekiler erken çıksın
çok sağol canim.
Darısı isteyen herkesin basina ins.
Rabbim kız evlat isteyene kiz,erkek isteyene erkek nasip eder inşallah