şükür iyim bende. Seninde hayırlı olsun bebeğin. İnşallah Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah. Bu mubarek gecede hepinize dua edicem
Canım yok ben içmedim limonlu su. Zaten en Son hatırlarsan yöntemlere filan inancım kalmayınca hiçbirşey denemeden gün aşırı deneme yaptım. Dün gece sabaha karşı kuran okudum dua ettim. Sanada diğer arkadaşlarada yana Yana dua ettim bu gecede edicem inşallah. Oğlum biraz rahatsız bu günlerde idrar yolu enfeksiyonu olmuş. Huzursuz o yüzden bakamıyorum çok sık. Ama Rabbim de biliyor hep aklımdasın. Hep dua ediyorum sanada. İnşallah Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah
ay canım valla okuyunca öyle bir titredim ki okadar sevindim anlatamam. İnşallah hayırlısı ile sağsalim al kucağına inşallah. Ama benim içime doğuyordu senin için erkek olarak. Ve doğana kadar asla emin olmayacaksın biliyorum ama sakın bu tür vesveselere girme tadını çıkar. İnşallah hayırlı sağlıklı bir oğlun olsun inşallah. Lütfen sende diğerleri gibi terk etme buraları. Ayda birde olsa gel haber ver bize olurmu