- 28 Ekim 2007
- 6.275
- 1.584
- 39
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #66.461
Arkadaşlar nerelerdesiniz?kimse yazmaz oldu bizde çalışmalara başladık yine kandiliniz mübarek olsun bugün birbirimize dua edelim inşallah tez zamanda hamile kalır ve gönlümüzdeki bebeklere kavuşuruz hamile arkadaşlarmızda inşallah istedikleri cinsiyeti duyarlar doktorlardan
olabilir tabiki çok uzun süreden beri içerdim sirkeli suyu yağ yakıyormuş falan diye :) yaklaşık 5 ay. hamile kalınca bıraktım tabi zararlı olabilir diye.
Arkadaşlar nerelerdesiniz?kimse yazmaz oldu bizde çalışmalara başladık yine kandiliniz mübarek olsun bugün birbirimize dua edelim inşallah tez zamanda hamile kalır ve gönlümüzdeki bebeklere kavuşuruz hamile arkadaşlarmızda inşallah istedikleri cinsiyeti duyarlar doktorlardan
Amin canım inşallahIns bu ay kalırsın cnm hamile... Sık sık iliskide bulunun sık sık olup kızı olan cok var... Bizim sık sık oldu merak. Ediyorum çok bende... Allah gonlumuze gore versin bu mubarek gunde insallah sağlıklı eli ayagi duzgun hayirli evlatlar nasip etsin
şükür iyim bende. Seninde hayırlı olsun bebeğin. İnşallah Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah. Bu mubarek gecede hepinize dua edicemIyi sagol sen nasilsin :)
Canım yok ben içmedim limonlu su. Zaten en Son hatırlarsan yöntemlere filan inancım kalmayınca hiçbirşey denemeden gün aşırı deneme yaptım. Dün gece sabaha karşı kuran okudum dua ettim. Sanada diğer arkadaşlarada yana Yana dua ettim bu gecede edicem inşallah. Oğlum biraz rahatsız bu günlerde idrar yolu enfeksiyonu olmuş. Huzursuz o yüzden bakamıyorum çok sık. Ama Rabbim de biliyor hep aklımdasın. Hep dua ediyorum sanada. İnşallah Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallahIyiyim cnm sağolasın, sen nasilsin nasil oglun iyumi? yok 3 4 gün sonra denemem inşallah az kaldı, çalışıyorum da ama elimden geldiği kadar dikkat etmeye uymaya çalışıyorum diyete, sen limonlu su felan içmismiydin?
ay canım valla okuyunca öyle bir titredim ki okadar sevindim anlatamam. İnşallah hayırlısı ile sağsalim al kucağına inşallah. Ama benim içime doğuyordu senin için erkek olarak. Ve doğana kadar asla emin olmayacaksın biliyorum ama sakın bu tür vesveselere girme tadını çıkar. İnşallah hayırlı sağlıklı bir oğlun olsun inşallah. Lütfen sende diğerleri gibi terk etme buraları. Ayda birde olsa gel haber ver bize olurmuMerhaba gijnij beni hatirladinmi?
Ben dün dr gittim ve Dr pipi görüyorum dedi %100 hiç bir zaman söylemem ben dedi ama pipiyi banada gosterdi.
Herkes kız demişti benim için şu nub teorisinde.
2 kizimdan sonra Rabbim duaları mi kabul etti çok şükür.Rabbim herkesin gönlündekini versin inş burdaki bütün arkadaslara...
Merak eden olursa ovü testi yle ara ara denememde 5-6 ay hamile kalmadım hem ben hem eşim çok geriliyorduk
Bu sefer türkiyeden döndükten sonra sana demiştim senin dediğin gibi Rabbim e teslim ettim.
Dua ettim .
Adetten sonradan basliyarak deneme oldu
Sonra eşim 3 günlüğüne is icin bir yere gitti evde kalan testi yapmak için yaptım çift çizgi vardı ama esime böyle konulardan hiç bahset etmedim gerilmesin diye ki yine hamile kalmiycam diye dusunuyordum
Birde o ay 2 defa karbonatli duş yaptim.
Rastgele gunlerde.
Karbonat çok çok az olmalı burda bir Arap kadın dedi bana..
Ve ilk günden ve son güne kadar oldu tuttu çok şükür.
Buraya haber vermek istedim.
Sizinle çok şey paylaştım .hakkınızı helal edin
Lınkınız nerdeMerhaba canlarım :) Bebeğiizin cinsiyeti aslında kader değil. beslenmemiz gün içindeki düzenimiz gibi faktörler bebeğimizin cinsiyetini etkilemede büyük rol oynuyor. daha ayrıntılı açıklamasını ve tüm bilgileri vereceğim
E-kitap ' da bulabilirsiniz. Faydasını görüceğinizi garanti ediyorum. Kız mı erkek mi ? buna siz karar vericeksin. Ama sonuc olarak sağlıklı olsun yeter :)
E-kitap linkimiz aşağıdadır.
Cnm Allah razı olsun,inan okurken gözlerim doldu ettiğin dua karşılığında Rabbim seni evlatları güldürsun oğluna safi ismi hürmetle şifa versin insallalAhuteala, kalbi güzel arkadaşım, bende dün dua ettim burda olan isteyen arkadaşlarıma, Rabbim gönül muratlarini nasip etsin inşallahşükür iyim bende. Seninde hayırlı olsun bebeğin. İnşallah Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah. Bu mubarek gecede hepinize dua edicem
Canım yok ben içmedim limonlu su. Zaten en Son hatırlarsan yöntemlere filan inancım kalmayınca hiçbirşey denemeden gün aşırı deneme yaptım. Dün gece sabaha karşı kuran okudum dua ettim. Sanada diğer arkadaşlarada yana Yana dua ettim bu gecede edicem inşallah. Oğlum biraz rahatsız bu günlerde idrar yolu enfeksiyonu olmuş. Huzursuz o yüzden bakamıyorum çok sık. Ama Rabbim de biliyor hep aklımdasın. Hep dua ediyorum sanada. İnşallah Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah
ay canım valla okuyunca öyle bir titredim ki okadar sevindim anlatamam. İnşallah hayırlısı ile sağsalim al kucağına inşallah. Ama benim içime doğuyordu senin için erkek olarak. Ve doğana kadar asla emin olmayacaksın biliyorum ama sakın bu tür vesveselere girme tadını çıkar. İnşallah hayırlı sağlıklı bir oğlun olsun inşallah. Lütfen sende diğerleri gibi terk etme buraları. Ayda birde olsa gel haber ver bize olurmu
kapadım burnumu gözümü içtim :):) canım sen kız mı istiyordun?Ay bende kilo vermek icin denemistim bikere ama icemedim sirkeyi normalde hic sevmem zaten... Iyi icmissin sen :)
kapadım burnumu gözümü içtim :):) canım sen kız mı istiyordun?
Kızlar 17.ayda sonunda bende hamileyim adete 4 gün kala 8.42 2 gün kala yani bugün 34.01 çıktı bhcg.bu arada özellikle kız için bişi yapmadım ilk 1 yıl herşeyi yapmıştım olmuyo diye bıraktım sadece bu ay maydonoz süt buharı yaptım ve meryem ana otu taşıdım üstümde haftada 2 kez ilişki yememe içmeme dikkat etmedim hatta her akşam 1 kase tuzlu çekirdek yedim bilerek değil sevfiğim için.hakkımızda hayırlısı bakalım artış düzgün olcakmı
Hakkinda hayırlısı olur insallah canim bi bakayim dedim neler yapiyosunuz merak ettimCanım erteliyceltik kardeşimin dügününe denk gelicek diye ama eşim bu ay olmayınca çok üzüldü ertelemiyelim olmuyor zaten 2aydır deniyoruz neye denk gelirse gelsin dedi deniycez oyüzden
Gozunaydin canim rabbim hayırlısıyla kucagina almayi nasip etsin insallahMerhaba gijnij beni hatirladinmi?
Ben dün dr gittim ve Dr pipi görüyorum dedi %100 hiç bir zaman söylemem ben dedi ama pipiyi banada gosterdi.
Herkes kız demişti benim için şu nub teorisinde.
2 kizimdan sonra Rabbim duaları mi kabul etti çok şükür.Rabbim herkesin gönlündekini versin inş burdaki bütün arkadaslara...
Merak eden olursa ovü testi yle ara ara denememde 5-6 ay hamile kalmadım hem ben hem eşim çok geriliyorduk
Bu sefer türkiyeden döndükten sonra sana demiştim senin dediğin gibi Rabbim e teslim ettim.
Dua ettim .
Adetten sonradan basliyarak deneme oldu
Sonra eşim 3 günlüğüne is icin bir yere gitti evde kalan testi yapmak için yaptım çift çizgi vardı ama esime böyle konulardan hiç bahset etmedim gerilmesin diye ki yine hamile kalmiycam diye dusunuyordum
Birde o ay 2 defa karbonatli duş yaptim.
Rastgele gunlerde.
Karbonat çok çok az olmalı burda bir Arap kadın dedi bana..
Ve ilk günden ve son güne kadar oldu tuttu çok şükür.
Buraya haber vermek istedim.
Sizinle çok şey paylaştım .hakkınızı helal edin
Canım nerelerdesin sık sık gel senin yarın değilmiydi doktor randevun merak ediyorum ne diycekler bakalım bi kesinleşsin artım bebişinHakkinda hayırlısı olur insallah canim bi bakayim dedim neler yapiyosunuz merak ettim
Hayırlı olsun bende bu ay senin gibiyim hiç bişeye dikkat etmiyorum rabbime bol bol dua ediyorum sadeceamin kızlar çok teşekkür ederim :)
sağol canım çok değişik bi duygu unutmuşumHayırlı olsun bende bu ay senin gibiyim hiç bişeye dikkat etmiyorum rabbime bol bol dua ediyorum sadece
Çok sevindim senin için .. Seni takip ediyordum. Uzun süredir yazmıyordun. Ne güzel ya.. Allah bana da nasip etsin inşallah.. Artışın da gayet güzel. Allah tamamına erdirsin..Kızlar 17.ayda sonunda bende hamileyim adete 4 gün kala 8.42 2 gün kala yani bugün 34.01 çıktı bhcg.bu arada özellikle kız için bişi yapmadım ilk 1 yıl herşeyi yapmıştım olmuyo diye bıraktım sadece bu ay maydonoz süt buharı yaptım ve meryem ana otu taşıdım üstümde haftada 2 kez ilişki yememe içmeme dikkat etmedim hatta her akşam 1 kase tuzlu çekirdek yedim bilerek değil sevfiğim için.hakkımızda hayırlısı bakalım artış düzgün olcakmı
amin canım çok sağol teşekkür ederim darısı başınaÇok sevindim senin için .. Seni takip ediyordum. Uzun süredir yazmıyordun. Ne güzel ya.. Allah bana da nasip etsin inşallah.. Artışın da gayet güzel. Allah tamamına erdirsin..