Süper Anneler - 2011

Cnm bizim oncesi sonrasi hep oldu esimde korunmak. Istemedi yok yumurtlama yok bilmem ne cocuk istiyoruz koruniyoruz bu ne sacmalik dedi bana :) korunmadi ama hangi gun kaldim bilmiyorum...

Benimde tsh yuksek cikti bugun ona canim. Sıkıldı.. Ben ilac kullaniodum zaten 25 mg lik onu 50 ye cikardi... Cok yuksek degil aslinda 4 25 çıkmış... Hamilelerde 2 bucuk olmasi gerekli ymis.... Hic benim gibi hap iceniniz oldumu aranizda acaba.... Nodulu olan fln.... Bide bisi daha sormak istiyorum ben ne zaman hamile kaldığımı bi hesaplamayla fln anlayablirmiyim.... Bi hesaplamasi varmi onun acaba

canım aynı durum başıma geldi referans ağırlığı kaç kağıdında eğer onun altındaysa gebeliğin pik yani en yüksek olduğu düzeyde normalmiş bu düzey benimde ilk 8 haftaşıkken 4.18 çıktı suan 1,35 korkma işk başlarda böyle çıkarmış ama referans ağırlığını geçtiyse muhakkak endokrıne git bebek zihinsel eksiklikler yapıyomuş bu hormon

Canim nerden baslasam bilemiyorum ben 33 gunde bir adet görüyorum yunurtlamam 16 gune denk geliyor 26 agistos son adet 1 eylul den saydim sik ilişki korunmali maksat Y leri azaltmak 5 gunde sonra 6,7,8 korunmasiz sabah aksam iliski Y adina bisey kalmamistir dedim ayin 11 de sancim oldu erken yumurtladim dedim yada bebek tutundu ovulasyon testi kullanmadim ayin 8 i ile 11 arasinda 4 gun var Y ler yasamaz dedim ve oncesinde 1 ay calsiyum sandoz,magnezyum ,sabahlari ac karnima dogal elma sirkesi asidik olmak,icin orgazm hic olmadi soluma yattim ve sonuc ortada nasip demekki ne yaparsan yap boş ama yinede deneyim derim

Valla canim ben dogana kadar inanamayacam belki kiz olur umidiyle rabbim hayırlısıyla sağlıklı sekilde dogum yapmayı nasip etsin ama hala umudum var nedendir bilmiyorum icime hep,kız olacak,diyor bakalim persembe yine gidecem doktora,haber veririm

Yumurtlama erken bile olsa 3 gun vardı yumurtlamama hatta kalamam belki diyordum cunku uzun bi zaman kalmazsam bidahaki ay olur diyordum nasip canim

selam hanımlar sizce YORUMCU sitesine üye olmak gerekli mi? üye olanlar var mı? tutuyor mu? merak ettim. saat saat yazıyormuş falan bazı forumlarda okudum ne dersiniz?
Yorumcuda takvim çıkartıp erkek kiz,gunlerini söylüyor canim ama uye olman gerekiyor

Canım bazı kadınların sürekli kızı, bazılarının oğlu olur..bunuda tıp dünyası şöyle açıklıyor..bazı kadınların yumurtası, X ve Y sperm hücrelerinden sadece birini çekiyormuş..o yüzden bazen döllenme zamanı bile işe yaramıyor..yumurtanın yükü çok önemli olduğu söyleniyor..yani daha çok bilinmeyen var..Rabbim ne derse o oluyor..

Evet bizim yumlar erkeğe yüz vermiyor demekki :)

Referans agirligi dedigin sinirsa cnm sinir 5 kusur yazio sinirin altinda yani... Ben zaten ilac iciyodum hamilelikten once de iciodum hamile kalmadan baktirdim ozellikle 3 67 cikmisti hap icmedigim halde dr bebek istiyoruz deyince dusuk dozda baslamisti... Sanirim simdi hamilelikten yukseldi hormonla alakali oldugundan... Ins benimde senin gibi duser...

Cnm sonucumu ekledim sana referans agirligi diye bisi yazmio ama anlamadim bide sen bakarmisin

Eklentiler

• P_20151209_161842.jpg
    46,4 KB · Görüntüleme: 49

Cnm sonucumu ekledim sana referans agirligi diye bisi yazmio ama anlamadim bide sen bakarmisin
hiç korkma canım benımde referans ağırlığı 5.6 idi benımkı 4.18 çıktı gebelığın ilk başında hormonlar böyle olabılırmış iki hafatada bır tekrarlakı çıkınca ialça başla ama normal değer yazan yeri gecmediğin sürece bı sıkıntı yok

Hayırlı Akşamlar kızlar,nasılsınız ben çok şükür devam az kaldı artık denememe 10 gün kaldı nolur dualarınizi esirgemeyin Rabbim hepimizin gönlündeki prens ve prensesleri nasip etsin inşallah.

Cok sagol cnm icimi rahatlattin... Dr da dusuk olmasi tehlikeli dedi bebek tutunamaz duser dedi... Ilac suan iciyorum zaten 15 gun sonra tekrar kontrole gidicem ins guzel cikar sonuclarim :)

Hayırlı Akşamlar kızlar,nasılsınız ben çok şükür devam az kaldı artık denememe 10 gün kaldı nolur dualarınizi esirgemeyin Rabbim hepimizin gönlündeki prens ve prensesleri nasip etsin inşallah.

Allah gonlune gore versin cnm... Aminn insallah :)

Senin bebisin cinsiyeti ne cnm...

Kızlar merhaba benim yumurtlama günüm dündü.iki cizgide aynı koydukta çıktı.pazartesi günü bira daha açık bir çizgiydi ama netti.salı günü t çizgisi daha koyuydu yani.Benim son ilişkim cumartesi gecesi oldu hamilelik şansım var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…