- 23 Ekim 2009
- 1.050
- 762
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #66.281
Bende oyle diyorum canim nasip ama gonul ferman dinlemiyor herşeyin hayırlısı insallahselvercim daha önceki mesajlarımda yazmıştım. umarım gönlüne göre olur ama bu aralar topluca erkek bebek haberleri alıyoruz. etrafımdakiler ya tesadüf ya da erkek ayları bilemiyorum. tabi Rabbim inşallah gönlüne göre verir. bir şeyi ne kadar çok istersen o kadar merak içinde kalırsın. ben bile hamile kalmadan deli gibi merak ediyorum. derdim neyse!! ama şunu söylemeliyim ki kaderden öte yol yok. kendini çok yıpratma belkide son kez hamiş olcennn tadını çıkar
selver abla şok geçirdim... kız mı erkek mi çok merak ediyorum. perşembeye kadar beklemesi bana bile çok geldi vallahi. hayırlısı olsun ablacım kısmetten öte yol yok işte. her şey nasip ne yapsak da ne etsek de. ovulasyon kiti kullanmış mıydın selver abla? yumurtanın çatladığı anı tam biliyor muydun?Bende oyle diyorum canim nasip ama gonul ferman dinlemiyor herşeyin hayırlısı insallah
Amin canimIns cnm allah gonlune gore versin insallah.. Senin ve hepimizin
Evet canim hersey nasip ne varsa onu yasayacaz ovulasyon testi kullanmadım canim yumurtlama zamanindan once biraktim nasip artık buda erkek derse tamam diyecemselver abla şok geçirdim... kız mı erkek mi çok merak ediyorum. perşembeye kadar beklemesi bana bile çok geldi vallahi. hayırlısı olsun ablacım kısmetten öte yol yok işte. her şey nasip ne yapsak da ne etsek de. ovulasyon kiti kullanmış mıydın selver abla? yumurtanın çatladığı anı tam biliyor muydun?
Amin canim
Evet canim hersey nasip ne varsa onu yasayacaz ovulasyon testi kullanmadım canim yumurtlama zamanindan once biraktim nasip artık buda erkek derse tamam diyecem
Bunada git canım bakalım ne diyecek buda erkek derse büyük ihtimal doğrudur artık, inşallah kız der hepimize sürekli dua ediyorum rabbim gönlümüze göre verir inşallah canım.
Ekledim canim daha oncede eklemistim ama yine baksinlar bakalimhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...konumuna-gore-cinsiyet-tahmini.391176/page-21
Cnm buraya baktinmi hic senin bebis nerde ultrason resmini eklesene sakincasi yoksa... Gerci Allah ım bilir ama belki tutar :)
erkeğe benzetmişler selver abla, ne yalan söyleyeyim bana da öyle geldi. inşallah kızdır. ben zaten anlamıyorum tam olarak. yumurtlamadan ne kadar zaman önce bırakmıştın selver abla 3 gün önce mi? yumurtlama zamanını tam biliyor muydun? belki erken yumurtlama olmuştur.Ekledim canim daha oncede eklemistim ama yine baksinlar bakalim
Canım sen nerdesın. Facem çalınmıştı benım. Ordada yoksun. Eskılerden kımse gelmıyor canım. Ben bakıyorum arada bır. Sen nasılsın kızın buyudumu neler yapıyosunKızlar Merhaba Nasılsıniz arada girip okuyorum sizleri ama eskiler hiç gelmiyor artık maral nasıl acaba sonbirkez oda gelmiyor yatutarsa nerdesiniz kızlar
Canım dünden beri kasık bel sırt ağrısı yaşıyorum ama bende bel fıtığı var ondanda olabilir çok yordum kendimi sürekli dışarıdayım oyüzden bu durumu bu ay kafamdan atmış oldum yarını bekliyorum geçen ayki gibi hayal kırıklığına uğramak istemiyorum yarın bi geçsin olmazsam persembe test yapıcsmCnm nasil gidio varmi belirtiler :) nasil dayaniosun kizz test yapmadan duramazdim ben walla :)
Aldınmı sonucuBugun kan verdim bende saglik ocagina yarin 2 buçukta alicam ins... Kanimdada ins haftasiyla uyumlu cikar degerim... Merakla bekliyorum yarini...
Buda erkek sanırım planlımı olmustu deneyipte tutmadığınız bisey oldumuvalla ne yalan söyliyim kaç sayfadır takıp edıyorumselverrr kız senın oğlan olursa buyuk çöküş olcak bıze yaa vala daha doğumuma var ikinci bebiş bu hele bı sağlıkla doğsun delı gıbı kız isyenlerdenım bende bakalım hayırlı sı 1 yasına gelınce tekrar yapıcam allah nsıp ederse
Buda erkek sanırım planlımı olmustu deneyipte tutmadığınız bisey oldumu
sağlıkla alın kucağınıza inşallah. süt ürünleri sık tüketir miydiniz?ewet canım 2.paşam inşşlh yok planım olmadı canım iki oğlumda yumurtadan önce yumurtlama gunu ve sonrasında oldu bakalım 3. bebeği yumurtadan önce yapmayı planlıyorum kız için paşalarımda erkek olsun diye yapmadım öyle hamıle kalmak içn yumurtayı kaçırmak istemedım ve ikiside erkk oldu