- 16 Ocak 2013
- 747
- 894
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #66.301
canım erkk için soruyosun heralde sana sunu söylıyım kahvaltıdan nefret eden bı ınsanım öğle yemeğide öyle böyle geçiştirrim yemek yeme adetım yoktur karnım da bişler olsun oyalansın mıdem hesabı kadar yerım yemekle bı alakası olduğunu sanmıyorum annenın cinisyet için bi faktörü yok bence herşey babada bıtıyorsağlıkla alın kucağınıza inşallah. süt ürünleri sık tüketir miydiniz?
Hayırlı olsun paşalarınız sağlıcakla doğsun inşallah ben 3.yü düsünmüyorum allah ne nasip ederse tabiki kiz cok istiyorumewet canım 2.paşam inşşlh yok planım olmadı canım iki oğlumda yumurtadan önce yumurtlama gunu ve sonrasında oldu bakalım 3. bebeği yumurtadan önce yapmayı planlıyorum kız için paşalarımda erkek olsun diye yapmadım öyle hamıle kalmak içn yumurtayı kaçırmak istemedım ve ikiside erkk oldu
buda erkk olsa yapmıcakmısınHayırlı olsun paşalarınız sağlıcakla doğsun inşallah ben 3.yü düsünmüyorum allah ne nasip ederse tabiki kiz cok istiyorum
Hiç düsünmüyorum rabbim evlatlarımıza saglik versin onlarin okuması geleceği benim icin cok önemli iyi bir eğitim vermek istiyorum 3.çocuk oyüzden dusunmuyorumbuda erkk olsa yapmıcakmısın
Canım adetlerın kacgun suruyordu ve denemeler kac gun olfu. Hergunmu günaşırımıydı.ewet canım 2.paşam inşşlh yok planım olmadı canım iki oğlumda yumurtadan önce yumurtlama gunu ve sonrasında oldu bakalım 3. bebeği yumurtadan önce yapmayı planlıyorum kız için paşalarımda erkek olsun diye yapmadım öyle hamıle kalmak içn yumurtayı kaçırmak istemedım ve ikiside erkk oldu
30 ila 33 gün arası değişiyo canım yumurtlama zamanım 16 gün başlıyo 17 18 catlıyo ve ben 14 gun ilşkiye başladım gülmeyın sakınCanım adetlerın kacgun suruyordu ve denemeler kac gun olfu. Hergunmu günaşırımıydı.
ilk oğlumdada gün aşırı adet bitiminden başladım adettım bıttıkten sonra 12. 14. 16. 18. günler oldu ilk oğlumda böyle tutmuştuCanım adetlerın kacgun suruyordu ve denemeler kac gun olfu. Hergunmu günaşırımıydı.
bnce kaç gün önceden bıraktığın çok önemli belki gec catlıyo yumurtan ovi testı kullanmalısınEvet arkadaşlar az önce yine dayanamayıp test aldım sonuç kocaman bir tek çizgi bu ayda olmadı yumurtlama öncesi bırakinca olmuyor galiba benim 2,3 ay erteliycem malesef
Evet canım olabilir 3gün önceden bıraktık tahminimiz tabi geç çatladıysa belki daha cok birde catlamadan 3gün sonra iliski oldu esim korunmak istemedi oda tutmadıbnce kaç gün önceden bıraktığın çok önemli belki gec catlıyo yumurtan ovi testı kullanmalısın
Erkek oldu degılmı canım30 ila 33 gün arası değişiyo canım yumurtlama zamanım 16 gün başlıyo 17 18 catlıyo ve ben 14 gun ilşkiye başladım gülmeyın sakınyumurta kaçıcak korkusuna 6gün full oldu her gece tabı bunun için eşinizde bi sıkıntı olmaması lazım
Aldınmı sonucu
Evet arkadaşlar az önce yine dayanamayıp test aldım sonuç kocaman bir tek çizgi bu ayda olmadı yumurtlama öncesi bırakinca olmuyor galiba benim 2,3 ay erteliycem malesef
Çok doğru söylüyorsun 2aydır yumurtlama öncesi olsun diye hamile kalamadım pişmanım şimdi heleki selverin erkek çıkarsa daha hiç inanmam çin takvimiymiş yumurtlama öncesi kızmış sen en iyisini yaptın eşim ara vermek istemiyor çok üzüldü oüzülümce bende daha çok üzüldüm kardesimimde dügüne denk gelicek bu ay olursa of çok kafam karıştı senin yumurtlama günleridemi olmuştu canımHic belli olmaz cnm bekle bakalim belki cikmamistir gec dollenme olmuştur... Adetin gecsin bakalim bi... Walla ben yaparken kizi hic dusunmedim cnm 3 gun kalada birakmadik... Cunku onu bekle tutmasini bekle yas olucak kac... Allahin takdiri artik kismetimizde varsa zaten olur artik oyle diyorum... Yumurtlama gunu olupta kizi olanlari okudukca iyice inanmaya basladim naparsak yapalim bos yani.... Allah gonlumuze gore versin insallah
ewet erkk cnmErkek oldu degılmı canım
Çok sevindim canımAldim cnm kesinlesti 276 cikti sonucum :) sira kalp atisina geldi hayirliyla onuda duyalim ins
aynen öyle canım sen bi taraflarınıda aferdersin yırtsan kaderınde ne varsa onu yaşarsın rabbım sana bı errkk daha verıcekse o dönemde bir kere bile yapsan erkk olur eğer kız olacaksa kız yumurtlama zamanı yüzeysel illişkide zaten sansın %50 kızda bunu önceden bırakarak azaltıyosun bence kasmamak gerek bolca dua ve rabbımden istenılmelı inşşlh bı kızın olurÇok sevindim canım
Amin canım allah hepimizin gönlüne göre versinaynen öyle canım sen bi taraflarınıda aferdersin yırtsan kaderınde ne varsa onu yaşarsın rabbım sana bı errkk daha verıcekse o dönemde bir kere bile yapsan erkk olur eğer kız olacaksa kız yumurtlama zamanı yüzeysel illişkide zaten sansın %50 kızda bunu önceden bırakarak azaltıyosun bence kasmamak gerek bolca dua ve rabbımden istenılmelı inşşlh bı kızın olur