Süper Anneler - 2011

Canım bazı kadınların sürekli kızı, bazılarının oğlu olur..bunuda tıp dünyası şöyle açıklıyor..bazı kadınların yumurtası, X ve Y sperm hücrelerinden sadece birini çekiyormuş..o yüzden bazen döllenme zamanı bile işe yaramıyor..yumurtanın yükü çok önemli olduğu söyleniyor..yani daha çok bilinmeyen var..Rabbim ne derse o oluyor..
Oyle de canim kızım oldu 6 ay once 34 haftalik kaybettim hani olmasa dicem benim kızım olamayacak ama dedigin dogru kimisinde olmuyor ama benim oldu ayni yontemlerle

valla ne yalan söyliyim kaç sayfadır takıp edıyorum selverrr selverrr kız senın oğlan olursa buyuk çöküş olcak bıze yaa vala daha doğumuma var ikinci bebiş bu hele bı sağlıkla doğsun delı gıbı kız isyenlerdenım bende bakalım hayırlı sı 1 yasına gelınce tekrar yapıcam allah nsıp ederse
Insallah canim bebeğim kesin erkekse 2 sene sonra yine birlikte yapariz kızlari insallah rabbim saglik versin yeterki :KK19::KK48:

, member: 319932"]Hayırlı Akşamlar kızlar,nasılsınız ben çok şükür devam az kaldı artık denememe 10 gün kaldı nolur dualarınizi esirgemeyin Rabbim hepimizin gönlündeki prens ve prensesleri nasip etsin inşallah.[/QUOTE

44009989 .!.:
, member: 319932"]Hayırlı Akşamlar kızlar,nasılsınız ben çok şükür devam az kaldı artık denememe 10 gün kaldı nolur dualarınizi esirgemeyin Rabbim hepimizin gönlündeki prens ve prensesleri nasip etsin inşallah.[/QUOTE
Seni eskilerden hatirliyorum

Ilk bebekmi senin
şuan 2. hamıleyım canım 3. düşünüyorum deliyim çünki ben:KK53:

Ay bugun gidicekti demi server.... Hadi hayirli hbrler olsun insallah....
gidmiş cnm ama aksikler olmuş tam istediği dr girememiş

Selverr hala yazmamış erkek mi yoksa:KK43:
vala bunu demel bana düşmez ama selverın affınına sığınaraktan yazıyorum erkek lehıne konuşmuş ama kesin değil

X