- 23 Ekim 2009
- 1.050
- 762
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #66.341
Oyle de canim kızım oldu 6 ay once 34 haftalik kaybettim hani olmasa dicem benim kızım olamayacak ama dedigin dogru kimisinde olmuyor ama benim oldu ayni yontemlerleCanım bazı kadınların sürekli kızı, bazılarının oğlu olur..bunuda tıp dünyası şöyle açıklıyor..bazı kadınların yumurtası, X ve Y sperm hücrelerinden sadece birini çekiyormuş..o yüzden bazen döllenme zamanı bile işe yaramıyor..yumurtanın yükü çok önemli olduğu söyleniyor..yani daha çok bilinmeyen var..Rabbim ne derse o oluyor..
Insallah canim bebeğim kesin erkekse 2 sene sonra yine birlikte yapariz kızlari insallah rabbim saglik versin yeterkivalla ne yalan söyliyim kaç sayfadır takıp edıyorumselverrr kız senın oğlan olursa buyuk çöküş olcak bıze yaa vala daha doğumuma var ikinci bebiş bu hele bı sağlıkla doğsun delı gıbı kız isyenlerdenım bende bakalım hayırlı sı 1 yasına gelınce tekrar yapıcam allah nsıp ederse
Oyle de canim kızım oldu 6 ay once 34 haftalik kaybettim hani olmasa dicem benim kızım olamayacak ama dedigin dogru kimisinde olmuyor ama benim oldu ayni yontemlerle
Oyle de canim kızım oldu 6 ay once 34 haftalik kaybettim hani olmasa dicem benim kızım olamayacak ama dedigin dogru kimisinde olmuyor ama benim oldu ayni yontemlerle
inşşlah cnm stres yapma hersey düzelir erkk bnmkı cnm
inşşlah cnm stres yapma hersey düzelir erkk bnmkı cnm
referans aralığı normal değerler yazan kısımCnm sonucumu ekledim sana referans agirligi diye bisi yazmio ama anlamadim bide sen bakarmisin
inşşlah canım 2017 ocak başlarız inşlh yakalarız kızlarıInsallah canim bebeğim kesin erkekse 2 sene sonra yine birlikte yapariz kızlari insallah rabbim saglik versin yeterki
yok canımsadece hamıle kalmak için çabaladımSen kiz yada erkek denemismiydin cnm
Selverr bizi merakta bırakma haberini bekliyoruz
inşşlah canım 2017 ocak başlarız inşlh yakalarız kızları
yok canımsadece hamıle kalmak için çabaladım
Seni eskilerden hatirliyorum44009989 .!.:, member: 319932"]Hayırlı Akşamlar kızlar,nasılsınız ben çok şükür devam az kaldı artık denememe 10 gün kaldı nolur dualarınizi esirgemeyin Rabbim hepimizin gönlündeki prens ve prensesleri nasip etsin inşallah.[/QUOTE
Canım bugun 2.gün hala adet olmadım sol kasığım çok ağrıyor tekrar test yapmaya korkuyorum evdede yok zaten yarını bir bekliyim olmazsam yine test alıcamSen naptin cnm test yaptinmi tekrardan
şuan 2. hamıleyım canım 3. düşünüyorum deliyim çünki benIlk bebekmi senin
gidmiş cnm ama aksikler olmuş tam istediği dr girememişAy bugun gidicekti demi server.... Hadi hayirli hbrler olsun insallah....
vala bunu demel bana düşmez ama selverın affınına sığınaraktan yazıyorum erkek lehıne konuşmuş ama kesin değilSelverr hala yazmamış erkek mi yoksa
bende 1 tane kız var ama benim gönlümden 5 tane hatta 15 tane bebek geçiyor :):) çok seviyorum çok.