Süper Anneler - 2011

Kizlar cuma günü doktora gittim 14+2 de bu sefer erkek dedi cok sasirdim kaldim sizce yine degisirmi acaba

Merhba kızlar, beni bilen bilir. Herşeyi deneyip tutturamayanlardan... İkinci kızımı gecen hfta kucağıma aldım. Çok şükür iyiyiz. İnsan bebeğini görünce kendinden utanıyor daha önce düşündükleri için. Ona her baktığımda içimden özür diliyorum. 3. Yü yapmayacam. Nasip herşey. Bu arada deneyen herkese Allah kolaylık versin. Allah hayırlısını versin.

Evet canım çarsamba günü bekliyorum ogün adet olucagım gün erken yapmak istemiyorum bu sefer umudum yok zaten pek

Merhaba allah bagıslasın kızınızı en önemlisi tabiki sağlıklı hayırlı evlat olması dediğiniz gibi kucağıza alınca onların hepsi unutulur demekki ne denersek deneyelim nasibimizde ne varda o oluyor

Kizlar cuma günü doktora gittim 14+2 de bu sefer erkek dedi cok sasirdim kaldim sizce yine degisirmi acaba
Öylemi canım bence en doğru hafta 16.haftalar diye düşüyorum sürekli belirsizlik kötü bisey bi kız diyorlar bi erkek tam belli olsada insan ona göre kendini hazırlasa bidaha ne zaman konturolun var canım ozaman kesin belli olur

İlk hamileliğim de 13. Hafta da erkek dedi 16 da gittim kızmış dedi.. Şok olmuştum oyuzden iyi anlıyorum seni.. Sanırım 16 da netleşiyo artık.. Bidaha hamile kalırsam 16 dan önce öğrenmek istemem heralde ne kadar da olsa kendini hazırlıyosun sonuçta.. Allah hayırlısını nasip etsin canım

Benim oglum 14 haftalikken gosterdi pipiyi ve degismedi bidaha... Ins seninki gobek kordonudur cnm en kesin 16 haftalik bencede... Hayirlisi olsun ins... Senin erkek olursa bizim umutlar iyice azalicak... Herseyin hayirlisi insallah

Hayirli olsun bebeginiz... Tabiki de allahon dedigi olur... Denemekte de fayda var tabiki... Benimde kiz umudum cok yok cunku esim hic korunmadi uymadi bana malesef... Sadece sık iliski oldu belki yani ins kiz olursa bu yuzden belki olur diye düşünüyorum... Artık herseyin hayirlisi.... Bendr yarin bi kan testi yaptricam iyice kesinlessin istiyorum

Benim oglum 14 haftalikken gosterdi pipiyi ve degismedi bidaha... Ins seninki gobek kordonudur cnm en kesin 16 haftalik bencede... Hayirlisi olsun ins... Senin erkek olursa bizim umutlar iyice azalicak... Herseyin hayirlisi insallah
Insallah canim ama benim hala umudun var insallah rabbim nasip eder saglikla hayirla

Benimde degismis denmeye ihtiyacim var tabii hayırlı bi şekilde cok istiyordum kızım oksun rabbim gönlümü biliyor insallah nasip olir banada degismis denmesi

Canim bu sefer egitim arastirma hastanesine gidecem bakalim persembe gününe randevu aldim bekliyorum

Masalla canim bebisine sağlıklı bisekilde buyut insallah bebegini

selvercim daha önceki mesajlarımda yazmıştım. umarım gönlüne göre olur ama bu aralar topluca erkek bebek haberleri alıyoruz. etrafımdakiler ya tesadüf ya da erkek ayları bilemiyorum. tabi Rabbim inşallah gönlüne göre verir. bir şeyi ne kadar çok istersen o kadar merak içinde kalırsın. ben bile hamile kalmadan deli gibi merak ediyorum. derdim neyse!! ama şunu söylemeliyim ki kaderden öte yol yok. kendini çok yıpratma belkide son kez hamiş olcennn tadını çıkar

super annelerim benim kafam gidip geliyor. çok ciddi ateşli uçuklu iğrenç bir grip geçirdim geçen ay. güya bu ay deneyecektim. kızımla birlikte evde telef olunca vazgeçtim denemekten. çok ağır ilaçlar kullandım biraz o yüzden vazgeçtim gibi. ama bir yanım arkadan dürtüyor. ben de bütün hazırlıkları bıraktım. karbonatlı su, protein ağırlıklı beslenme, fitil de yapmadım. ne diyorsunuz 2 hafta yeter mi. 2 hafta yeniden yumurtlama gününe kadar alkali beslenmek yeterli olur mu sizce. adetim bugün son fitil kullanmak sağlıklı olur mu. yumurtlama 20 sine denk gelecek. normalde 6 hafta ama sizce 2 hafta da yeterli olur mu. cevaplarınızı bekliyom aaa dostlar)) vallahi yumurta değil ben çatlıcam o derece

Bunada git canım bakalım ne diyecek buda erkek derse büyük ihtimal doğrudur artık, inşallah kız der hepimize sürekli dua ediyorum rabbim gönlümüze göre verir inşallah canım.
Allah razı olsun canim duaların icin rabbim hepimizin gönlüne gore nasi,eder insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…