- 23 Ekim 2009
- 1.050
- 762
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #66.261
Kizlar cuma günü doktora gittim 14+2 de bu sefer erkek dedi cok sasirdim kaldim sizce yine degisirmi acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet 31 diye bakıyorum bendeSende 30 musun cnm :) bu cin takviminde 1 yas ekliyo kendisi 31 oldum yani cin yasim oymus :)
Evet canım çarsamba günü bekliyorum ogün adet olucagım gün erken yapmak istemiyorum bu sefer umudum yok zaten pekSeninde az kaldi demi cnm adetine... Walla benim 4 5 gun once cikti bence bi yap idrar cikmazsa gene yaparsin ben tam 6 tane yaptim 4 bos ikisi dolu :)) bugun emin olmak icin tekrar yaptim oglumada soyledim... Cok sevindi agladi kuzucum cok istiyordu kardesi olsun... Kan testi yaptramadim hastenede randevu alamadim dr dan ayin 18 ine kadin dogumdan aldim.. P tesi saglik ocagina gidicem sabah kan testi icin... Ins hersey yolunda cikar...
Merhaba allah bagıslasın kızınızı en önemlisi tabiki sağlıklı hayırlı evlat olması dediğiniz gibi kucağıza alınca onların hepsi unutulur demekki ne denersek deneyelim nasibimizde ne varda o oluyorMerhba kızlar, beni bilen bilir. Herşeyi deneyip tutturamayanlardan... İkinci kızımı gecen hfta kucağıma aldım. Çok şükür iyiyiz. İnsan bebeğini görünce kendinden utanıyor daha önce düşündükleri için. Ona her baktığımda içimden özür diliyorum. 3. Yü yapmayacam. Nasip herşey. Bu arada deneyen herkese Allah kolaylık versin. Allah hayırlısını versin.
Öylemi canım bence en doğru hafta 16.haftalar diye düşüyorum sürekli belirsizlik kötü bisey bi kız diyorlar bi erkek tam belli olsada insan ona göre kendini hazırlasa bidaha ne zaman konturolun var canım ozaman kesin belli olurKizlar cuma günü doktora gittim 14+2 de bu sefer erkek dedi cok sasirdim kaldim sizce yine degisirmi acaba
Kizlar cuma günü doktora gittim 14+2 de bu sefer erkek dedi cok sasirdim kaldim sizce yine degisirmi acaba
Merhba kızlar, beni bilen bilir. Herşeyi deneyip tutturamayanlardan... İkinci kızımı gecen hfta kucağıma aldım. Çok şükür iyiyiz. İnsan bebeğini görünce kendinden utanıyor daha önce düşündükleri için. Ona her baktığımda içimden özür diliyorum. 3. Yü yapmayacam. Nasip herşey. Bu arada deneyen herkese Allah kolaylık versin. Allah hayırlısını versin.
Evet canım çarsamba günü bekliyorum ogün adet olucagım gün erken yapmak istemiyorum bu sefer umudum yok zaten pek
Insallah canim ama benim hala umudun var insallah rabbim nasip eder saglikla hayirlaBenim oglum 14 haftalikken gosterdi pipiyi ve degismedi bidaha... Ins seninki gobek kordonudur cnm en kesin 16 haftalik bencede... Hayirlisi olsun ins... Senin erkek olursa bizim umutlar iyice azalicak... Herseyin hayirlisi insallah
Benimde degismis denmeye ihtiyacim var tabii hayırlı bi şekilde cok istiyordum kızım oksun rabbim gönlümü biliyor insallah nasip olir banada degismis denmesiİlk hamileliğim de 13. Hafta da erkek dedi 16 da gittim kızmış dedi.. Şok olmuştum oyuzden iyi anlıyorum seni.. Sanırım 16 da netleşiyo artık.. Bidaha hamile kalırsam 16 dan önce öğrenmek istemem heralde ne kadar da olsa kendini hazırlıyosun sonuçta.. Allah hayırlısını nasip etsin canım
Canim bu sefer egitim arastirma hastanesine gidecem bakalim persembe gününe randevu aldim bekliyorumÖylemi canım bence en doğru hafta 16.haftalar diye düşüyorum sürekli belirsizlik kötü bisey bi kız diyorlar bi erkek tam belli olsada insan ona göre kendini hazırlasa bidaha ne zaman konturolun var canım ozaman kesin belli olur
Masalla canim bebisine sağlıklı bisekilde buyut insallah bebeginiMerhba kızlar, beni bilen bilir. Herşeyi deneyip tutturamayanlardan... İkinci kızımı gecen hfta kucağıma aldım. Çok şükür iyiyiz. İnsan bebeğini görünce kendinden utanıyor daha önce düşündükleri için. Ona her baktığımda içimden özür diliyorum. 3. Yü yapmayacam. Nasip herşey. Bu arada deneyen herkese Allah kolaylık versin. Allah hayırlısını versin.
Insallah canim ama benim hala umudun var insallah rabbim nasip eder saglikla hayirla
Ederim canım:)Hayirlisi ins cnmm... Ins vardir bebis bizi hbrdar et hemen :)
Bunada git canım bakalım ne diyecek buda erkek derse büyük ihtimal doğrudur artık, inşallah kız der hepimize sürekli dua ediyorum rabbim gönlümüze göre verir inşallah canım.Canim bu sefer egitim arastirma hastanesine gidecem bakalim persembe gününe randevu aldim bekliyorum
Allah razı olsun canim duaların icin rabbim hepimizin gönlüne gore nasi,eder insallahBunada git canım bakalım ne diyecek buda erkek derse büyük ihtimal doğrudur artık, inşallah kız der hepimize sürekli dua ediyorum rabbim gönlümüze göre verir inşallah canım.