- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #66.241
Evet canim ne diyor sende
Bu çin takviminde gebe kaldığınız ay ne demek ya son adet tarihini mi baz alıp o ayı giriyosunuz bazı yerde son adet tarihinin üstüne 14 gün koy o ayı yaz diyo benimde ona kafam karıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim son adet degilde yumurtlama tarihini yaz mesela ayin 1 inde hastalandin 14,unde yumurtladin diyelim ona gore bakBu çin takviminde gebe kaldığınız ay ne demek ya son adet tarihini mi baz alıp o ayı giriyosunuz bazı yerde son adet tarihinin üstüne 14 gün koy o ayı yaz diyo benimde ona kafam karıştı
Cnm Allah razı olsun rica ederim cnm ne özrü bu aralar duanda unutma cnm inan artık çok yoruldum Rabbim emeklerimizi boş çıkarmasin şu an 3 4 gün var adetime sonra deneme olcak inşallah eşim devam takviyeler bende fitile başladım 3 gün önce elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum cnm yusuf süresi okuyorum incir hurma kayısı muz felan işte ay inan çok değişik duygular içindeyim )Ay canım geldim işte çok özür dilerim. Ama inan hep aklımdasın. Senin için gelicem yine. Şimdi ne durumdasın bana sormak istediğin ne varsa yaz canım. Yarın yine gelicem mutlaka
Evet canim son adet gördüğün aya bakacaksin ozaman dogru bakmissinEger adetin 20 sinden sonraysa diger aya geciomus bi yerde gormustum... Bemim 10 kasimdi adetim ben son adetimi yazdim
Evet canim bende kız ayinda yaptim yas 32 olsun onemli değilSeninde kizmi demisti cnm... Bu arada yas kac... Ben isimle hitap ediyorum ama 2 3 kisiyle tanisabildik :)
Canım senle yaşıtız ekim kasım aralık hep kız ayı oyüzden sorunda olmaz.Eger adetin 20 sinden sonraysa diger aya geciomus bi yerde gormustum... Bemim 10 kasimdi adetim ben son adetimi yazdim
Canım çok stres yapma. Ben anlıyorum seni elinden geleni yapıyorsun gerisinde Allaha kalmış artık. İnanın Oğluma her baktığımda dua ediyorum Sizlere. Rabbim bana bu mutluluğu tattırdın onlarada tattır diye. İnşallah dilerim Rabbim sanada nasip etsin. Ne olursa olsun asla umutsuz olma. Duadan asla vaz geçme. Nasibinde varsa zaten her şekilde olacaktır. Böyle düşün belki daha sakin olursun.Cnm Allah razı olsun rica ederim cnm ne özrü bu aralar duanda unutma cnm inan artık çok yoruldum Rabbim emeklerimizi boş çıkarmasin şu an 3 4 gün var adetime sonra deneme olcak inşallah eşim devam takviyeler bende fitile başladım 3 gün önce elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum cnm yusuf süresi okuyorum incir hurma kayısı muz felan işte ay inan çok değişik duygular içindeyim )
Canım senle yaşıtız ekim kasım aralık hep kız ayı oyüzden sorunda olmaz.
Kızlar bende hiç belirti yok sadece gün içinde ara ara başım sersemler gibi tuhaf oluyorum baska bir belirti yok bu ay hiç kafama takmadım adet gününden 1gün geçene kadar da test yapmıycam hamile değilim gibi hiç umudum yok bu ay kardesimin nişanı var okadar koşusturma içindeyimki kendimi dinlemeye vakit bulamıyorum.
Cnm Allah razı olsun ewet cnm nasipse zaten olacak dediğin çok doğru, Mevlam neyler, neylerse güzel eyler.Canım çok stres yapma. Ben anlıyorum seni elinden geleni yapıyorsun gerisinde Allaha kalmış artık. İnanın Oğluma her baktığımda dua ediyorum Sizlere. Rabbim bana bu mutluluğu tattırdın onlarada tattır diye. İnşallah dilerim Rabbim sanada nasip etsin. Ne olursa olsun asla umutsuz olma. Duadan asla vaz geçme. Nasibinde varsa zaten her şekilde olacaktır. Böyle düşün belki daha sakin olursun.
Zinedila çok sevindim. Sağlıkla kucağına al inşallah. Benim yarın ovulasyon günüm. Ancak eşim şehir dışında. Yani bu ay boş geçecek..
Canim aynen öyle bende neden bekledim diyorum.çocuklarla biz gün sayiyoruz.milleti takmiyorum kız olupta laf eden olursa Allaha havale ederim.Canım inşallah gönlüne göre olsun. Vallahi bebek olduktan sonra cinsiyetin hiç önemi kalmıyor ama işte insanız her iki meyveden de tatmak istiyor insan. Bizim bebeği görsen yere değmiyor ablaları biz nasıl seviyoruz kızıyorum hatta kendime neden bu kadar yıl bekledim keşke daha önce yapsaydım diye. Sizinde aynen öyle olacak. Ve inşallah ömür boyu Size destekçi olacak bir evlat olur ve gönlündeki evlat olur inşallah
Canım hayırlı olsun. Sen ovulasyon testı kullandınmı
Hayırlı olsun canım. GözunaydınSeninde az kaldi demi cnm adetine... Walla benim 4 5 gun once cikti bence bi yap idrar cikmazsa gene yaparsin ben tam 6 tane yaptim 4 bos ikisi dolu :)) bugun emin olmak icin tekrar yaptim oglumada soyledim... Cok sevindi agladi kuzucum cok istiyordu kardesi olsun... Kan testi yaptramadim hastenede randevu alamadim dr dan ayin 18 ine kadin dogumdan aldim.. P tesi saglik ocagina gidicem sabah kan testi icin... Ins hersey yolunda cikar...
Hayırlı olsun canım. Gözunaydın