Süper Anneler - 2011

Aynen cnm allah hepimizin gonlune gore versin insallah

Ay canım çok çok sevindim bu hafta ne güzel haberler aldık böyle baya belirtin vardı zaten ben kesin gözüyle bakıyordum sana hayırlı olsun darısı başıma bende bir belirti yok hala.

Cok sagol cnm benim... Evet cok vardi ama. Psikolojik midir acaba diye cok kaptrmiyodum... Allah her isteyene versin bakalim kan testi yaptricam o zaman inanicam kesin olarak.... Saglikla dogar ins

Cok sagol cnm benim... Evet cok vardi ama. Psikolojik midir acaba diye cok kaptrmiyodum... Allah her isteyene versin bakalim kan testi yaptricam o zaman inanicam kesin olarak.... Saglikla dogar ins
Hayirli olsun canim bebisin gozunaydin hayırlısıyla Allah tamamina erdirsin insallah

Amin canim cok sagol Allah razi olsun

Amin canim cok sagol Allah razi olsun

Servercim sen cin takvimine baktinmi dogru ciktimi... Birde ogrenmeden once fln bulanti belirti yasadinmi... Benim ogluma hamileliğimde ogrendikten sonra bulantim olmustu bu sefer ogrenmeden bicok belirti yasadim... Cnm sende yasadiklarini yazarmisin sana zahmet...

Canim çin takvimine göre denedim kız ayinda yaptim benim ilk zmanlar kasikta ağrılarım oldu agzimin tadi degisti ne yesem acı geliyordu bogazima,sabahlari kahvalti yapamazdım lokmalar agzimda buyurdu midem almazdi,ogullarimda hic midem bulanmadi ama bunda 9 haftada basladi hem mide agrisi,hem,genirti hemde yanma halada devam ediyor bulantiyla birlikte ilaclara basladiktan sonra cogaldi bu kadar aklima gelen

Tsk ederim cnm... Benim bulanti bunda daha ogrenmeden baslamisti... Mide yanmam var hersey var yani... Oglumda hic boyle degildi... Ogrendim basladi ve cok surmedi... Birde sen hangi cin takviminden baktin cnm... Ben dun farkli yerlerden baktim 1 inde erkek digerleri kiz dedi... Ben 30 yasindayim 31 yasinami bakicam... Ay cok soru sordum kusuruma bakma

Bide kokular uzerinde radar gibi oldum... Gecen ev resmen çöp kokuyo gibi geldi heryeri sildim supurdum vs arkadas geldi bisi kokuyo burasi dedim sen aliomusun dedim.. Yok dedi hicbisi kokmuyo dedi.. Ama ben hala aliodum kokuyu :))

Senin ilk bebegin kizmiydi cnm

Evet canım 2,5 yaşında bi kızım var, ben de dün yumurtlama günümü yakaladım bakalım tuttu mu :)

Hayirlisi olsun cnm ins tutar :) ins hepimizin gonlundeki olur... Senin belirti varmiydi kizinda neler yasadin hangi kasigin agridi bulantin cok oldumu

Hayirlisi olsun cnm ins tutar :) ins hepimizin gonlundeki olur... Senin belirti varmiydi kizinda neler yasadin hangi kasigin agridi bulantin cok oldumu

Valla adet belirtilerini yaşamıştım kasık ağrısı vardı ama inan hangisi hatırlamıyorum, bulantım hiç olmadı ama deli gibi uykum geliyodu yemeğimi zor yiyodum akşam 7 gibi sızdığımı çok bilirim sabah yüzüm gözüm şişiyodu açamıyodum resmen.. Hatta işyerinde bi süre saklamaya çalıştım ama millet çakozladı yüzün gözün bi tuhaf hamilemisin diye:) en belirgin uykuydu bende valla.. Bide ben gerçekten tatlıya normalde çok düşkünümdür içim almıyodu sürekli yoğurtlu acılı ferah şeyler yemek istiyodum

Anladim cnm... Bakalim artik ins hepimizin gonlundeki cinsiyet olur saglikli evlatlarimiz olur...

Otomatik olana bak canim onda direk yas hesaplanmis olarak gösteriyor

Bu sitemi cnm

Eklentiler

• Screenshot_2015-12-03-21-28-12.jpg
    40,8 KB · Görüntüleme: 78
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…