Süper Anneler - 2011

Bende testlere başladım bugun 13. Gün hala çift çizgiyi göremedim biri silik akıntı falanda yunurta akı şeklinde demekki ben 14. Gün yumurtlamıyomuşum.. Bekle babam bekle

Selsm kızlar. Hoşgeldınız. Bende teste basladım. Adetlerım 26 gunde bır oluyor. Sızce ne zaman çatlıyodur benım yum.

Kacgunde bır adet oluyosun canım

Bi bilsem:) benim reglim lekelenmeyle başlıyo asıl kanama 2-3 gün sonra geliyo hangisini baz alıcağımı şaşırıyorum ama hesaplarıma göre 28-29 günde bir... Bende test aldım tam yakalamak için bugun 13. Gün 2.çizgi hala silik koyulaşmadı bekliyorum bakalım

Evet arkadaşlar bende son 8gün hamilemiyim görücez geçen ayın aksine hiç bir belirtim yok sadece idrarım kokuyor sizde durumlar nasıl

Benimde son 6 gun cnm bu ayin 6 yada 7 si gibi adet olmam lazim... Gecen ayin 10 uydu ama 3 4 gun one atiyo hep benim adet... Walla bende belirti cok var... Ama kendimi kaptrmak istemiyorum mide bulantim cok bas dönmem var, kasik agrim kasiklarimda doluluk hissediyorum idrar cok cikiyorum goguslerime dokunamiyorum felaket aciyolar, cok yemek yiyorum cok cabuk acikiyorum, inanilmaz mandalin yemeye basladim... Walla daha sayayimmi ama iste varmi yokmu bilmiyorum ins vardir... Habire idrarda gebelik testi yapiyorum cikmayacagini bilerek :)) elimde suan 1 tane var onuda dayanabilirsem pazar gunu yapicam... Kismet allah gonlumuzdekini versin insallah

İnşallah mujdelı haber verırsın canım

Canım baya belirtin varmış hamile olma oranın yüksek gibi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım

Merhabalar. kolay gelsin hanımlar.

merhaba callkusuum, var mı bir gelişme? Son zamanlarda yazdıysan okuyamadım. Rabbim gönlüne göre versin canım. Merak ediyorum seni ve bebişini. Benim kuzu neredeyse 6 aylık olacak.
Merhaba biz bugun 16 haftalik olduk.
Daha önce de demiştim benim Dr erken soylemiyor ama 10 gun önce görüyorum bişeyler ama gelecek ay ki randevu da net söylüyecem dedi.ayin 18 ini bekliyorum
Bebisini benim yerime bol bol isir.
Bende sabırsızlaniyorum inan öyle özlemisimki bebis kokusunu.
Kızlarım deli divane oluxor
Küçük kızım inanmiyordu hamile kadinin karnı buyuk olmalı diyor şimdi buyudukce inanmaya basladi.
Rabbim herkesin istediği cinsiyetteki bebeği hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayi nasip eylesin

Canım hayırlı olsun. Sen ovulasyon testı kullandınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…