-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #66.181
Kacgunde bır adet oluyosun canımBende testlere başladım bugun 13. Gün hala çift çizgiyi göremedim biri silik akıntı falanda yunurta akı şeklinde demekki ben 14. Gün yumurtlamıyomuşum.. Bekle babam bekle
Kacgunde bır adet oluyosun canım
Selsm kızlar. Hoşgeldınız. Bende teste basladım. Adetlerım 26 gunde bır oluyor. Sızce ne zaman çatlıyodur benım yum.
Inan bende cinsiyeti ogrenene kadar soluma yattim simdi daha rahatim sende soluna yat insallah gönlüne gore saglikli olr bebisin
Evet arkadaşlar bende son 8gün hamilemiyim görücez geçen ayın aksine hiç bir belirtim yok sadece idrarım kokuyor sizde durumlar nasıl
İnşallah mujdelı haber verırsın canımBenimde son 6 gun cnm bu ayin 6 yada 7 si gibi adet olmam lazim... Gecen ayin 10 uydu ama 3 4 gun one atiyo hep benim adet... Walla bende belirti cok var... Ama kendimi kaptrmak istemiyorum mide bulantim cok bas dönmem var, kasik agrim kasiklarimda doluluk hissediyorum idrar cok cikiyorum goguslerime dokunamiyorum felaket aciyolar, cok yemek yiyorum cok cabuk acikiyorum, inanilmaz mandalin yemeye basladim... Walla daha sayayimmiama iste varmi yokmu bilmiyorum ins vardir... Habire idrarda gebelik testi yapiyorum cikmayacagini bilerek :)) elimde suan 1 tane var onuda dayanabilirsem pazar gunu yapicam... Kismet allah gonlumuzdekini versin insallah
Canım baya belirtin varmış hamile olma oranın yüksek gibi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canımBenimde son 6 gun cnm bu ayin 6 yada 7 si gibi adet olmam lazim... Gecen ayin 10 uydu ama 3 4 gun one atiyo hep benim adet... Walla bende belirti cok var... Ama kendimi kaptrmak istemiyorum mide bulantim cok bas dönmem var, kasik agrim kasiklarimda doluluk hissediyorum idrar cok cikiyorum goguslerime dokunamiyorum felaket aciyolar, cok yemek yiyorum cok cabuk acikiyorum, inanilmaz mandalin yemeye basladim... Walla daha sayayimmiama iste varmi yokmu bilmiyorum ins vardir... Habire idrarda gebelik testi yapiyorum cikmayacagini bilerek :)) elimde suan 1 tane var onuda dayanabilirsem pazar gunu yapicam... Kismet allah gonlumuzdekini versin insallah
Canım baya belirtin varmış hamile olma oranın yüksek gibi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım
Kızlar ovulasyon testınde iki çizgıde kırmızı oluncamı ilişki oluyor
Kızlar ovulasyon testınde iki çizgıde kırmızı oluncamı ilişki oluyor
Kizlar vajinal fitil temizlenmek icin neo penotran alkali olmak,icinFitil nedir?
Merhaba biz bugun 16 haftalik olduk.Merhabalar. kolay gelsin hanımlar.
merhaba callkusuum, var mı bir gelişme? Son zamanlarda yazdıysan okuyamadım. Rabbim gönlüne göre versin canım. Merak ediyorum seni ve bebişini. Benim kuzu neredeyse 6 aylık olacak.
Canım hayırlı olsun. Sen ovulasyon testı kullandınmıMerhaba biz bugun 16 haftalik olduk.
Daha önce de demiştim benim Dr erken soylemiyor ama 10 gun önce görüyorum bişeyler ama gelecek ay ki randevu da net söylüyecem dedi.ayin 18 ini bekliyorum
Bebisini benim yerime bol bol isir.
Bende sabırsızlaniyorum inan öyle özlemisimki bebis kokusunu.
Kızlarım deli divane oluxor
Küçük kızım inanmiyordu hamile kadinin karnı buyuk olmalı diyor şimdi buyudukce inanmaya basladi.
Rabbim herkesin istediği cinsiyetteki bebeği hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayi nasip eylesin
Yanı ıkı cızgıyı görur gormezmı oluyor. Bazıları 36 saat sonra falan dıyor oyuzdenEvet canım ikinci çizgide aynı şekilde koyuysa değerlendir