Süper Anneler - 2011

Günaydın canlar Nasılsıniz, ben devam inşallah, az kaldı dünden fitile başladım Rabbim emellerine boş çıkarmaz inşallah, duanizdaa benide unutmayın çok az zaman kaldı denememe

Server cnm hayırlı olsun, Rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallah.

Gijnij Nerelerdesin cnm gel Allah rızası için yaa arada yaz nolur

Canım sen ovulasyon testımı kullanıyosun

Kızlar bende Ovaluyasyon testi aldım fakat kız bebek istediğimden dolayı nasıl kullanacağım.iki çizginin çıktığı günler kullanmam ikinci kırmızı çizgi hafif belirginlesince mi kullaniyim ne yapayım.Geçen ay takvim yöntemiyle yumurtlama gününe 2 gün kala oldu ama tutmadı.adetlerin düzensiz olduğu için geç yumurtlama oldu galiba.Ne yapmam lazım arkadaşlar bir fikir verin..

Ovaluyasyon testíni almak isteyenler ben 40 tanesini 25 tl ye aldım artı 10 tanede gebelik testi.Kargo bedava hemen ertesi günde geldi.Alacak arkadaşlar fazla para vermeye gerek yok.Bilin istedim.

Daha adetime 4 yada 5 gun var diye sanirim o kdr silik cikti.... Ay elim ayagim titriyor cok heycanlandim

Var cnm benim ogluk var 8 e giricek.. Kiz olsun cok istiyorum tabiki eli ayagi duzgun hayirli bir evlat olsun ama gonlumden cok kiz gecio.... Benim yumrutlamam ya 22 si ya 23 uydu... Biz 18 19 20 ve 21 i sabahi calistik

Cok cok tsk ederim hepinizee gercekten cok farkli bir duygu... Insan hamile kalinca cinsiyet cokta umurunda olmuyo aslinda tek saglikla dogsun istiyosun.. Daha ogluma bile demedim iyice kesinlessin oyle soylucem insallah... Allah her isteyene nasip etsin ins... Darisi sizlere olsun

Var cnm benim ogluk var 8 e giricek.. Kiz olsun cok istiyorum tabiki eli ayagi duzgun hayirli bir evlat olsun ama gonlumden cok kiz gecio.... Benim yumrutlamam ya 22 si ya 23 uydu... Biz 18 19 20 ve 21 i sabahi calistik

Ay ben bile merak ettim şimdiden cinsiyetini:) aslında eskiden bunu erken zamanda belli eden testler varmış ama kürtaj olayı çok artınca yasaklanmış iyi de olmuş hakkikaten nese gereksiz bi bilgi:) evt en önemlisi sağlıklı ve hayırlı evlat olsun sonrada gönlümüze göre olsun inşallah

Merhaba kızlar baya zamandır gelemedim. Kimler var eskilerden neler yapıyorsunuz? Deneme yapanlar hamile olanlar varmı? Biz iyiyiz şükür annem ameliyat olmuştu oda iyi şükür. Hepinizi öpüyorum

Ay canım geldim işte çok özür dilerim. Ama inan hep aklımdasın. Senin için gelicem yine. Şimdi ne durumdasın bana sormak istediğin ne varsa yaz canım. Yarın yine gelicem mutlaka

Canım inşallah gönlüne göre olsun. Vallahi bebek olduktan sonra cinsiyetin hiç önemi kalmıyor ama işte insanız her iki meyveden de tatmak istiyor insan. Bizim bebeği görsen yere değmiyor ablaları biz nasıl seviyoruz kızıyorum hatta kendime neden bu kadar yıl bekledim keşke daha önce yapsaydım diye. Sizinde aynen öyle olacak. Ve inşallah ömür boyu Size destekçi olacak bir evlat olur ve gönlündeki evlat olur inşallah

Kizlar sanirim hamileyim az once idrar testi yaptim gene dayanamadim cok cok silik cikti ikinci cizgi eklicektim resim ama ekleyemedim....
Ay canım çok çok sevindim bu hafta ne güzel haberler aldık böyle baya belirtin vardı zaten ben kesin gözüyle bakıyordum sana hayırlı olsun darısı başıma bende bir belirti yok hala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…