-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #66.201
Canım sen ovulasyon testımı kullanıyosunGünaydın canlar Nasılsıniz, ben devam inşallah, az kaldı dünden fitile başladım Rabbim emellerine boş çıkarmaz inşallah, duanizdaa benide unutmayın çok az zaman kaldı denememe
Server cnm hayırlı olsun, Rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallah.
Gijnij Nerelerdesin cnm gel Allah rızası için yaa arada yaz nolur
Yok cnm bende rahim kalınlasmasi olduğu için doktorum yum takibi yapicak.Canım sen ovulasyon testımı kullanıyosun
Çok sevindim hadi hayırlısi iinşallahhKizlar sanirim hamileyim az once idrar testi yaptim gene dayanamadimcok cok silik cikti ikinci cizgi eklicektim resim ama ekleyemedim....
Hadi hayırlı uğurlu olsun arkadaşım yüzde 90 hamilesinBide siz bakin buldum resim eklemeyi sadece ben gormuyorum demi
Bide siz bakin buldum resim eklemeyi sadece ben gormuyorum demi
Hayırlısı olsun canım kesin hamilesin benimde ilk gebeliğimde aynı böyle erken yaptığım için silik çıkmıştı.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah senin Bi tercihin varmıydı kız erkek?
Var cnm benim ogluk var 8 e giricek.. Kiz olsun cok istiyorum tabiki eli ayagi duzgun hayirli bir evlat olsun ama gonlumden cok kiz gecio.... Benim yumrutlamam ya 22 si ya 23 uydu... Biz 18 19 20 ve 21 i sabahi calistik
Ay canım geldim işte çok özür dilerim. Ama inan hep aklımdasın. Senin için gelicem yine. Şimdi ne durumdasın bana sormak istediğin ne varsa yaz canım. Yarın yine gelicem mutlakaGünaydın canlar Nasılsıniz, ben devam inşallah, az kaldı dünden fitile başladım Rabbim emellerine boş çıkarmaz inşallah, duanizdaa benide unutmayın çok az zaman kaldı denememe
Server cnm hayırlı olsun, Rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallah.
Gijnij Nerelerdesin cnm gel Allah rızası için yaa arada yaz nolur
Canım inşallah gönlüne göre olsun. Vallahi bebek olduktan sonra cinsiyetin hiç önemi kalmıyor ama işte insanız her iki meyveden de tatmak istiyor insan. Bizim bebeği görsen yere değmiyor ablaları biz nasıl seviyoruz kızıyorum hatta kendime neden bu kadar yıl bekledim keşke daha önce yapsaydım diye. Sizinde aynen öyle olacak. Ve inşallah ömür boyu Size destekçi olacak bir evlat olur ve gönlündeki evlat olur inşallahMerhaba biz bugun 16 haftalik olduk.
Daha önce de demiştim benim Dr erken soylemiyor ama 10 gun önce görüyorum bişeyler ama gelecek ay ki randevu da net söylüyecem dedi.ayin 18 ini bekliyorum
Bebisini benim yerime bol bol isir.
Bende sabırsızlaniyorum inan öyle özlemisimki bebis kokusunu.
Kızlarım deli divane oluxor
Küçük kızım inanmiyordu hamile kadinin karnı buyuk olmalı diyor şimdi buyudukce inanmaya basladi.
Rabbim herkesin istediği cinsiyetteki bebeği hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayi nasip eylesin
Ay canım çok çok sevindim bu hafta ne güzel haberler aldık böyle baya belirtin vardı zaten ben kesin gözüyle bakıyordum sana hayırlı olsun darısı başıma bende bir belirti yok hala.Kizlar sanirim hamileyim az once idrar testi yaptim gene dayanamadimcok cok silik cikti ikinci cizgi eklicektim resim ama ekleyemedim....