Süper Anneler - 2011

Ben acayip grip oldum arkadaşlar kafam kalkmıyo ilacta icmiyorum korkudan bu geceyide degerlendiricektik ama ben cok kotuyum esiminde bası catlıyormus bu gece bisey deme yatıcam dedi :) adamda bıktı 3gün onceden birakmis olucaz insallah tutar

Geçmiş olsun ya bende fenayım
İnşallah tutar canım.. Benimde regl bitmek üzere bekliyorum bakalım
Siz mesele yumurtlamadan 2-3gün önce bırakıyosunuz ya, benim yunurtlama günü tek ilişkiyle mi kalmam lazım.. Pöf işim çok zor:)

Anladim cnm walla ben kız icin ugrasiyorum bulutla cemrede oyle... Erkek isteyen ilk sayfalarda vardi

Gecmis olsun cnmm insallah cnmm

Erkek icin yumurtlama zamaninda olmali cnm yunurtlamadan sonra kacin iliskiden... Walla aslinda tabiki allahin takdiri ama erkek yapmak daha kolay... Bizim isimiz daha zor.)

Selver cim nerelerdesin doktora gittimmi canim tekrar oğlun olucaksa artık burdaki hiçbirşeye inanmam bütün tezler çürümüş olucak benim için çünkü sen herşeyi harfiyen yapmışsın
Canim daha belli degil aklimdasiniz 2li test sonucumu aldım bugun ama muayene olmadim hesey guzel cikti cok şükür

Gecmis olsun canim daha iyi 3 gun onceden birakman hersey vardir bihayir insallah tutar bebisin buay guzel haberler verirsiniz

Sonuc ney canim hamilemisin

Evet aynen öyle tek ilişki yumurtlama gunünde.Bizim işimiz daha zor çalış babam çalış yumurtlamadan 2 3 gün önceden birak tutarsa çok büyük şans

Evet aynen öyle tek ilişki yumurtlama gunünde.Bizim işimiz daha zor çalış babam çalış yumurtlamadan 2 3 gün önceden birak tutarsa çok büyük şans
Gerçekten bizim iş zor oğluma tek gecede hamile kaldım ama kaçıncı gündü hiç bilmiyorum bunlatdan haberim olmadığı için

Olur mu ya bikere zararlı herşeyi yiyebilirsiniz:) yumurtlama gününe kadar da birden fazla ilişki var...
Ben yumurtlama gününü bulcam bilmem kaç saat sonra çatlıyomuş ona denk getircem velhasıl hesap tutmadı geç kaldım xler gene hucum:)ve ayda tek ilişki tuttu tuttu şansım çok daha az gibi hayırlısı olsun allahın taktiri gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…