- 7 Ekim 2015
- 4.940
- 11.348
- 40
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #66.081
Ben acayip grip oldum arkadaşlar kafam kalkmıyo ilacta icmiyorum korkudan bu geceyide degerlendiricektik ama ben cok kotuyum esiminde bası catlıyormus bu gece bisey deme yatıcam dedi :) adamda bıktı 3gün onceden birakmis olucaz insallah tutar
Erkek için alkali diyeti öneriyolar ya suyunda ph değerinin yüksek olması gerekiyomuş suya karbonat atıyodum şimdi bu suyun hepsinden yüksek olduğunu duydum üzerinde de yazıyo.. Bi erkek isteyen benmiyim şuan burda başka isteyip bişeyler uygulayan varmı?
Ben acayip grip oldum arkadaşlar kafam kalkmıyo ilacta icmiyorum korkudan bu geceyide degerlendiricektik ama ben cok kotuyum esiminde bası catlıyormus bu gece bisey deme yatıcam dedi :) adamda bıktı 3gün onceden birakmis olucaz insallah tutar
Geçmiş olsun ya bende fenayım
İnşallah tutar canım.. Benimde regl bitmek üzere bekliyorum bakalım
Siz mesele yumurtlamadan 2-3gün önce bırakıyosunuz ya, benim yunurtlama günü tek ilişkiyle mi kalmam lazım.. Pöf işim çok zor:)
Canim daha belli degil aklimdasiniz 2li test sonucumu aldım bugun ama muayene olmadim hesey guzel cikti cok şükürSelver cim nerelerdesin doktora gittimmi canim tekrar oğlun olucaksa artık burdaki hiçbirşeye inanmam bütün tezler çürümüş olucak benim için çünkü sen herşeyi harfiyen yapmışsın
Gecmis olsun canim daha iyi 3 gun onceden birakman hersey vardir bihayir insallah tutar bebisin buay guzel haberler verirsinizBen acayip grip oldum arkadaşlar kafam kalkmıyo ilacta icmiyorum korkudan bu geceyide degerlendiricektik ama ben cok kotuyum esiminde bası catlıyormus bu gece bisey deme yatıcam dedi :) adamda bıktı 3gün onceden birakmis olucaz insallah tutar
Sonuc ney canim hamilemisinBenim adetim bu ayın 19 olması gerekiyordu.Ama halen olmadım.Biliyorsunuz arkadaşlar zature olmuştum ve 2 gün arayla kanda gebelige bakılmışti ve hamile deyilsin demişti doktorlar.Bende röntgende dahil birçok ilaç antibiyotik kullandım ama neden hala adet olmadım içimde acaba diye bir his dolanmaya başladı.antibiyotikten mi adetim gecikti acaba.ya hamileysem 2 sefer kanda çıkmaması mümkün mu ya hamileysem 2 haftadır kullanmadığım ilaç kalmadı
Keşke canınızı disinize takip yapsaydiniz.Biz 2 gün önceden bıraktık ama olmadı.geçmiş olsun canım,,şaka biryana..Gecmis olsun canim daha iyi 3 gun onceden birakman hersey vardir bihayir insallah tutar bebisin buay guzel haberler verirsiniz
Yok canım pazar günü adet oldum..Sonuc ney canim hamilemisin
Aynen vallaErkek icin yumurtlama zamaninda olmali cnm yunurtlamadan sonra kacin iliskiden... Walla aslinda tabiki allahin takdiri ama erkek yapmak daha kolay... Bizim isimiz daha zor.)
Evet aynen öyle tek ilişki yumurtlama gunünde.Bizim işimiz daha zor çalış babam çalış yumurtlamadan 2 3 gün önceden birak tutarsa çok büyük şansGeçmiş olsun ya bende fenayım
İnşallah tutar canım.. Benimde regl bitmek üzere bekliyorum bakalım
Siz mesele yumurtlamadan 2-3gün önce bırakıyosunuz ya, benim yunurtlama günü tek ilişkiyle mi kalmam lazım.. Pöf işim çok zor:)
Sağol:)Gecmis olsun cnmm insallah cnmm
Gerçekten bizim iş zor oğluma tek gecede hamile kaldım ama kaçıncı gündü hiç bilmiyorum bunlatdan haberim olmadığı içinEvet aynen öyle tek ilişki yumurtlama gunünde.Bizim işimiz daha zor çalış babam çalış yumurtlamadan 2 3 gün önceden birak tutarsa çok büyük şans
İnşallah canım.Gecmis olsun canim daha iyi 3 gun onceden birakman hersey vardir bihayir insallah tutar bebisin buay guzel haberler verirsiniz
Çok sevindim canım muayneye ne zaman gidiceksin.Canim daha belli degil aklimdasiniz 2li test sonucumu aldım bugun ama muayene olmadim hesey guzel cikti cok şükür
Evet aynen öyle tek ilişki yumurtlama gunünde.Bizim işimiz daha zor çalış babam çalış yumurtlamadan 2 3 gün önceden birak tutarsa çok büyük şans
16 aralikta cagirdi ama ben okadar bekleyemem bu cuma gidecem kismet olursa baska doktora gorunucemÇok sevindim canım muayneye ne zaman gidiceksin.
Anladım canım haberdar et beni16 aralikta cagirdi ama ben okadar bekleyemem bu cuma gidecem kismet olursa baska doktora gorunucem
Canim daha belli degil aklimdasiniz 2li test sonucumu aldım bugun ama muayene olmadim hesey guzel cikti cok şükür