Süper Anneler - 2011

ben yumurtadan 3 gün önce ilişki oldu fakat yumutlamdan sonrada devam etti ama bizim y ler dersine çalışmış olmalı gene yumoşu kaptı cinsiyet erkek kızı tutturamadık :)

Günaydın kızlar.benim bat 26 Kasım.dün yine test Yaptım negatif.ama vücud öyle Çalışıyor ki sabah bulantım var.geçen ay da böyle olmuştu.nasıl oluyorsa tüm belirtileri gösteriyorum.sanal gebelik bu olsa gerek:))))

ben yumurtadan 3 gün önce ilişki oldu fakat yumutlamdan sonrada devam etti ama bizim y ler dersine çalışmış olmalı gene yumoşu kaptı cinsiyet erkek kızı tutturamadık :)

Hayirlisi olsun cnm hersey kısmet bizde illa olucak diye baslamiyoruz tabikide Allah in dedigi olur... Saglikli sıhhatli eli ayagi duzgun evlatlar nasip etsin allahim her isteyene...

Günaydın kızlar.benim bat 26 Kasım.dün yine test Yaptım negatif.ama vücud öyle Çalışıyor ki sabah bulantım var.geçen ay da böyle olmuştu.nasıl oluyorsa tüm belirtileri gösteriyorum.sanal gebelik bu olsa gerek:))))

Kan testi yaptrmarinmi cnm hic... Sen idrarlami bakiyosun

Geçen ay bende öyleydim canım ya bu ay kendimi dinlemek istemiyorum:)yarın belli olur senin.

Canım biz elimizden geleni yapıyoruz ama takdir sadece allahın o ne derse o olur sağlıcakla doğur hayırlı evlat olsun en önemlisi bunlar.

Ben de feci ateşli grip geçirdim. Kızım da aynısşekilde. Resmen canımızı okudu. İlaç vücudu asidik yapar. Artı stres de aynı şekilde.Mutlu huzurlu bir ruh hali olmalı. Bunun için 2-3 ay daha bekleyeceğim. Çünkü bazı sebeplerden dolayı özellikle maddi stres hat safhada:KK43:( umarım 2. Bebişimle bir gün kavuşuruz.

Ben de feci ateşli grip geçirdim. Kızım da aynısşekilde. Resmen canımızı okudu. İlaç vücudu asidik yapar. Artı stres de aynı şekilde.Mutlu huzurlu bir ruh hali olmalı. Bunun için 2-3 ay daha bekleyeceğim. Çünkü bazı sebeplerden dolayı özellikle maddi stres hat safhada:KK43:( umarım 2. Bebişimle bir gün kavuşuruz.
Üzülme canım ben çok fena gribim korkudan ilacta icemiyorum herseyini bir düzelt kafan rahat olsun ondan sonra olur bebişin

Ne yaparsak yapalım kısmet işte demek ki.. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah..
Nezamanlar birleşme oldu acaba hatırlıyomusunuz

Memnun oldum sizlerle tanistigima benim adimda Deniz 30 yasindayim. 10 yillik evliyim 7 bucuk yasinda 2 ye giden bir oglum var... Ikinci bebegi dusunuyoruz iste bakalim kismet :anneadayı::emir_bebek:

X