- 23 Ekim 2009
- 1.050
- 762
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #66.101
Insallah cumaya baska bi,doktora gidecem belki cinsiyet soyler umuduyla bekliyorumGozun aydin c nm haberlerini bekliyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah cumaya baska bi,doktora gidecem belki cinsiyet soyler umuduyla bekliyorumGozun aydin c nm haberlerini bekliyoruz
Sağlıklı ,sıhhatli,hayırlı evlat olsun.sağlıkla kucağınıza ALIN inşallahben yumurtadan 3 gün önce ilişki oldu fakat yumutlamdan sonrada devam etti ama bizim y ler dersine çalışmış olmalı gene yumoşu kaptı cinsiyet erkek kızı tutturamadık :)
ben yumurtadan 3 gün önce ilişki oldu fakat yumutlamdan sonrada devam etti ama bizim y ler dersine çalışmış olmalı gene yumoşu kaptı cinsiyet erkek kızı tutturamadık :)
Günaydın kızlar.benim bat 26 Kasım.dün yine test Yaptım negatif.ama vücud öyle Çalışıyor ki sabah bulantım var.geçen ay da böyle olmuştu.nasıl oluyorsa tüm belirtileri gösteriyorum.sanal gebelik bu olsa gerek:))))
Geçen ay bende öyleydim canım ya bu ay kendimi dinlemek istemiyorum:)yarın belli olur senin.Günaydın kızlar.benim bat 26 Kasım.dün yine test Yaptım negatif.ama vücud öyle Çalışıyor ki sabah bulantım var.geçen ay da böyle olmuştu.nasıl oluyorsa tüm belirtileri gösteriyorum.sanal gebelik bu olsa gerek:))))
Canım biz elimizden geleni yapıyoruz ama takdir sadece allahın o ne derse o olur sağlıcakla doğur hayırlı evlat olsun en önemlisi bunlar.ben yumurtadan 3 gün önce ilişki oldu fakat yumutlamdan sonrada devam etti ama bizim y ler dersine çalışmış olmalı gene yumoşu kaptı cinsiyet erkek kızı tutturamadık :)
Hayır.sadece idrarla baktım.dün negatifti.bugün beklenen başağrım teşrif etti.kesin yarın olurum.hiç umudum kalmadı.Kan testi yaptrmarinmi cnm hic... Sen idrarlami bakiyosun
Üzülme canım ben çok fena gribim korkudan ilacta icemiyorum herseyini bir düzelt kafan rahat olsun ondan sonra olur bebişinBen de feci ateşli grip geçirdim. Kızım da aynısşekilde. Resmen canımızı okudu. İlaç vücudu asidik yapar. Artı stres de aynı şekilde.Mutlu huzurlu bir ruh hali olmalı. Bunun için 2-3 ay daha bekleyeceğim. Çünkü bazı sebeplerden dolayı özellikle maddi stres hat safhada( umarım 2. Bebişimle bir gün kavuşuruz.
ben yumurtadan 3 gün önce ilişki oldu fakat yumutlamdan sonrada devam etti ama bizim y ler dersine çalışmış olmalı gene yumoşu kaptı cinsiyet erkek kızı tutturamadık :)
Hayır.sadece idrarla baktım.dün negatifti.bugün beklenen başağrım teşrif etti.kesin yarın olurum.hiç umudum kalmadı.
Hayır.sadece idrarla baktım.dün negatifti.bugün beklenen başağrım teşrif etti.kesin yarın olurum.hiç umudum kalmadı.
Belli olmaz cnm hayirlisi ise olsun insallah... Bu arada yaslariniz kac isimler ne tanismadik hic
..Kimseden ses çıkmamış canım:) benim adım aslı 31 yaşındayım
meraba bende 25Kimseden ses çıkmamış canım:) benim adım aslı 31 yaşındayım
Adım melek..sana göre yaşlıyım aslıcım..YAŞ 39..iki oğlum var.ve yine çocuk istiyorum.beklenen bat bugün.ama bu saate kadar olmadım.idrar testi ve ovulasyon testi dün negatif. Bekliyorum bakalım..Kimseden ses çıkmamış canım:) benim adım aslı 31 yaşındayım
cinsiyet için bi yöntem denedınmı canımAdım melek..sana göre yaşlıyım aslıcım..YAŞ 39..iki oğlum var.ve yine çocuk istiyorum.beklenen bat bugün.ama bu saate kadar olmadım.idrar testi ve ovulasyon testi dün negatif. Bekliyorum bakalım..