Süper Anneler - 2011

Benim de öyle olmuştu iki kez.doktorum kırmızıya döndüğü gün ilk gün sayılır dedi.başka bir doktor da öyle söyledi.ne zaman kırmızıya dönerse ilk gün o ..

Ovulasyon testi alsana..ben onunla Anlıyorum ..

Merhaba arkadaşlar 2 kız annesiyim.2012 de burayı çok sıkı takip ediyordum ve burdan öğrendiklerimle yumurta takibine başladım ovülasyon testinde en koyuyu gördüğüm gün aşırı şeffaf akıntımda vardı.işte bu gün erkek için en uygun gün dedim ve çalışma yaptım 2013 haziranda ikinci kızımı kucağıma aldım.Yumurta takibi yapan arkadaşlara yardımım olur belki diye yazıyorum.şimdilerde 3. yü düşünüyorum ne yapsam da yaradanın taktiri diye düşünüyorum.Allah hepimizin gönlüne göre versin.

Allah in takdiri tabiki cnm... Ins 3.de erkegi bulursun.. Bizde kizi bulmaya calisiyoruz... Kizini kacinci gun yapmistiniz hatrliomusun cnm

Allah in takdiri tabiki cnm... Ins 3.de erkegi bulursun.. Bizde kizi bulmaya calisiyoruz... Kizini kacinci gun yapmistiniz hatrliomusun cnm
Înşallah buluruz canım istediğimizi.Hipotroid hastası olduğumu yeni öğrenmiştim o dönemlerde adetlerim çok düzensizdi ama o ay çok geç yumurtlamıştım 25.gün hamile kaldım.

Benim adetim bu ayın 19 olması gerekiyordu.Ama halen olmadım.Biliyorsunuz arkadaşlar zature olmuştum ve 2 gün arayla kanda gebelige bakılmışti ve hamile deyilsin demişti doktorlar.Bende röntgende dahil birçok ilaç antibiyotik kullandım ama neden hala adet olmadım içimde acaba diye bir his dolanmaya başladı.antibiyotikten mi adetim gecikti acaba.ya hamileysem 2 sefer kanda çıkmaması mümkün mu ya hamileysem 2 haftadır kullanmadığım ilaç kalmadı

Cnm kullandigin ilaclar yapabilir ama o kdr geciktirmezdi bence... Sen bi dr git soyle cnm olmadi gene kan testi iste belki gec dollenme vs olmustur ama ins hamile degilsindir rontgen vs zarari cok olur

Benimde bugun acayip sol kasigim agrio yunurtlamami bugun gosteriodu site bazisi yarin gosteriodu ama acaba yumurtluyorum diemi agrio sol kasigim anlayamadim.. Eskiden hic dikkat etmezdim ne zaman yumurtladim vs diye hic bilmiyorum daha once yunurtlama zamanim kasigimin agridigini..... Ruyamdada falci kadina gidiyorum hamilemiyim die soruyorum hayir dio sonra bana dilek tut dio kizim olucakmi diye geciriyorum icimden.. Icimi okuyo sanki hayir senin oglun olcak dio bana... Ay acaba tersimi cikicak bilemedim... Herseyi lehime ceviriyorum

Înşallah buluruz canım istediğimizi.Hipotroid hastası olduğumu yeni öğrenmiştim o dönemlerde adetlerim çok düzensizdi ama o ay çok geç yumurtlamıştım 25.gün hamile kaldım.

Bende de var troid cnm bende hap kullaniyorum benim ilk 2 kere yuksek cikmisti ilac kullanmistim bitince uzunca bir sure icmedim hep normal cikiodu bu hamilelik dusunmeye baslayinca dr gidip kan testi yaptrdim gene normal cikti 3.67 cikti ama. Hamilelikte 2 bucuk olmasi gerekiomus o yuzden 25 lik ilac verdi gene hamilelige zarari olmayan onu iciyorum simdi gene... Nodulumde var benim sol tarafimda

İlaclardan olabilir canım 2gün daha bekle gelmezse giderdin doktora

Rüyan hayır olsun terse çıkar inşallah canım :)

Rüyan hayır olsun terse çıkar inşallah canım :)

Ay insallah cnm yaaa hepimizin allah gonlune gore versin ins.... Cok agriyo sol kasigim hala acaba ilsikide vok bulunduk bu ay ondanmi yoksa yumurtlamadan mi yoksa usuttummu anlamadim... Hayirlisyla zaman gecsede ogrensek

Ay insallah cnm yaaa hepimizin allah gonlune gore versin ins.... Cok agriyo sol kasigim hala acaba ilsikide vok bulunduk bu ay ondanmi yoksa yumurtlamadan mi yoksa usuttummu anlamadim... Hayirlisyla zaman gecsede ogrensek
Canım bende kasık ağrısü hiç çekmem normalde geçen ay iliskiden 1gün sonra bir baßladı adet olana kadar sol kasıgım ağrıdı oyüzdende hamileyim sandım tabi bulantılar falanda vardı niye ağrıdı bilmiyorum bende yıllar üstüne korunmayı bıraktık ondanmı acaba diyorum bilemedim

Bakalim anliycaz ins 15 gun sonra... Sende baslamistin demi cnm calismalara... Brbr ogreniriz belki senle hamis olup olmadigimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…