-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #66.121
Adım melek..sana göre yaşlıyım aslıcım..YAŞ 39..iki oğlum var.ve yine çocuk istiyorum.beklenen bat bugün.ama bu saate kadar olmadım.idrar testi ve ovulasyon testi dün negatif. Bekliyorum bakalım..
Aslı ben hiçbir şey yapmadım erkek çocuk için.tuzlu yerim.Et ağırlıklı beslenirim.ikisinde de ovulasyon günü oldu.önceden böyle Şeyler bilmiyordum.dört aydır uğraşıyorum.aslında 3. Bebek hiç düşünmüyordum.ta ki adet düzensizliği için gittiğimde yapılan bir testle Yumurtalık rezervimin azaldığını öğrendim.insan kaybettiğini istermiş ya. O hesap.4 aydır her ay az olan o yumurtalarım oluşuyor ama gebelik olmuyor. En fazla 1 ay daha denerim. Olmazsa tüp bebekte şansımı denerim.napalım..Bence en güzel yaşlardasın ve zannediyorum ki çokta sabırlısın :)
Allah gönlüne göre hayırlı bi kız evlat nasip etsin inşallah.. Benimde 2 yaşında bi kızım var şimdi 2.yi düşünüyoruz inşallah bi erkek evlat sahibi oluruz kısmet..
Şimdi ovulasyon testiyle ilgili bikaç forumları okudum da sipariş ettim inşallah tam yunurtlama zamanını bulup denk getirebilirim:) senin yaptığın özel bişey varmıydı erkek için?
İnşallah hamilesindir canım benimde salı dan beri kasık ağrım var yumurtlama dönrmindeyim galiba yumurta akı kıvamındada akıntım var ama spermler öldüyse diyede korkuyorum en verimli günlerimi boş geçiriyorum şuan inşallah tutmuştur senin kaçıncı günler ilişki olmuştu bat ne zamanAy acaba bende hamilemiyim yoksa psikolojikmi bilemedim... Kasiklarim cok agriyo cok sinirli ve gerginim (bugun ogluma cok bagirdim ders konusunda tahammulum yok) midem bulaniyo basim donuyo cok acikiyorum cok sık idrara cikiyorum... Gecen ay boyle bisi yasamadim... Dahada cok var adetime bian once gecsede ogrensem yaa
Canım ben hiç tuzlu yemem herkes yemeklerimi tuzsuz bulur esimde tuz sevmez eti sevmem ama oglum oldu işte tek hatırladığım tek gece korunmadık ama hangi gündü bilmiyorumAslı ben hiçbir şey yapmadım erkek çocuk için.tuzlu yerim.Et ağırlıklı beslenirim.ikisinde de ovulasyon günü oldu.önceden böyle Şeyler bilmiyordum.dört aydır uğraşıyorum.aslında 3. Bebek hiç düşünmüyordum.ta ki adet düzensizliği için gittiğimde yapılan bir testle Yumurtalık rezervimin azaldığını öğrendim.insan kaybettiğini istermiş ya. O hesap.4 aydır her ay az olan o yumurtalarım oluşuyor ama gebelik olmuyor. En fazla 1 ay daha denerim. Olmazsa tüp bebekte şansımı denerim.napalım..
Ay acaba bende hamilemiyim yoksa psikolojikmi bilemedim... Kasiklarim cok agriyo cok sinirli ve gerginim (bugun ogluma cok bagirdim ders konusunda tahammulum yok) midem bulaniyo basim donuyo cok acikiyorum cok sık idrara cikiyorum... Gecen ay boyle bisi yasamadim... Dahada cok var adetime bian once gecsede ogrensem yaa
Aslı ben hiçbir şey yapmadım erkek çocuk için.tuzlu yerim.Et ağırlıklı beslenirim.ikisinde de ovulasyon günü oldu.önceden böyle Şeyler bilmiyordum.dört aydır uğraşıyorum.aslında 3. Bebek hiç düşünmüyordum.ta ki adet düzensizliği için gittiğimde yapılan bir testle Yumurtalık rezervimin azaldığını öğrendim.insan kaybettiğini istermiş ya. O hesap.4 aydır her ay az olan o yumurtalarım oluşuyor ama gebelik olmuyor. En fazla 1 ay daha denerim. Olmazsa tüp bebekte şansımı denerim.napalım..
Canım ben hiç tuzlu yemem herkes yemeklerimi tuzsuz bulur esimde tuz sevmez eti sevmem ama oglum oldu işte tek hatırladığım tek gece korunmadık ama hangi gündü bilmiyorum
Bence erkek tutturmak daha kolay.Bence en güzel yaşlardasın ve zannediyorum ki çokta sabırlısın :)
Allah gönlüne göre hayırlı bi kız evlat nasip etsin inşallah.. Benimde 2 yaşında bi kızım var şimdi 2.yi düşünüyoruz inşallah bi erkek evlat sahibi oluruz kısmet..
Şimdi ovulasyon testiyle ilgili bikaç forumları okudum da sipariş ettim inşallah tam yunurtlama zamanını bulup denk getirebilirim:) senin yaptığın özel bişey varmıydı erkek için?
evde ovulasyon testin var mi? Gebelik testlerinden çok daha önce Gebeliği belirliyor. T çizgisi c Den daha koyu ise hamilesin..Ay acaba bende hamilemiyim yoksa psikolojikmi bilemedim... Kasiklarim cok agriyo cok sinirli ve gerginim (bugun ogluma cok bagirdim ders konusunda tahammulum yok) midem bulaniyo basim donuyo cok acikiyorum cok sık idrara cikiyorum... Gecen ay boyle bisi yasamadim... Dahada cok var adetime bian once gecsede ogrensem yaa
Bence erkek tutturmak daha kolay.
evde ovulasyon testin var mi? Gebelik testlerinden çok daha önce Gebeliği belirliyor. T çizgisi c Den daha koyu ise hamilesin..
Ayrıca an itibariyle adet oldum. Geçmiş olsun:))
Bence erkek tutturmak daha kolay.
evde ovulasyon testin var mi? Gebelik testlerinden çok daha önce Gebeliği belirliyor. T çizgisi c Den daha koyu ise hamilesin..
Yok cnm hic kullanmadim ben ondan eczanelerde satiliomu fiyat olarak nedir bilgin varmi
İnternette ucuz . Evde varsa diye söyledim.Yaaa olsun yılmak yok calismalara devam)))
Hamile isen çıkıyor.adete 2-3 gün kala..Birde ovulasyonum gecti iki cizgide cikarmiki
Hamile isen çıkıyor.adete 2-3 gün kala..