- 7 Ekim 2015
- 4.940
- 11.348
- 40
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #66.061
Başladık canım bugun 3.gun etti belki yarinda olur 2gun kala birakirimBakalim anliycaz ins 15 gun sonra... Sende baslamistin demi cnm calismalara... Brbr ogreniriz belki senle hamis olup olmadigimizi
İlk defa birine adet oldu diye sevindim:)Doktora gitmeme gerek kalmadı biraz önce adet olmuşum.içimde rahatladı
Teşekkür ederim canımHadi gozun aydin cnm
Teşekkür ederim canımİlk defa birine adet oldu diye sevindim:)
Başladık canım bugun 3.gun etti belki yarinda olur 2gun kala birakirim
Başladık canım bugun 3.gun etti belki yarinda olur 2gun kala birakirim
Bende 12 saat biliyorumBen yumurtlamadan emin olamadigimdab ya 23 uyse diye 21 indede oldu ama sabahti y ler 12 saat yasarmis demi oyle duymustum sizin bilginiz varmi
Geçen ay bende o kadar dinledimki kendimi resmen kaptırmıştım kesin hamileyim diye bu ay dinlemek istemiyorum inßallah belirtilerin doğrudur canımHadi hayirlisi cnmm ins tutaray benim bugun cok basim donuyo ya midem bulaniyo ay ben hic boyle olmazdim kendimi dinliyorum sanirim... Dun kasigim agridi hala biraz agrio zaman gecsede ogrensek
Y spermleri 24 saat x spermleri 72 saate kadar Yaşar arkadaşlar..Bende 12 saat biliyorum
Y spermleri 24 saat x spermleri 72 saate kadar Yaşar arkadaşlar..
Inşallah canım hamilesindir.Benim beklenen bat 26 Kasım.progesteron alıyorum.progesteron sonrası ağrılarım tamamen geçti.bir ümit ovulasyon testi ile baktım .yine tek çizgi..gebelik testi de negatif. Emin olmak için 26 sında kanda baktırcam.hayırlısı ..dua edin benim için..
Benim beklenen bat 26 Kasım.progesteron alıyorum.progesteron sonrası ağrılarım tamamen geçti.bir ümit ovulasyon testi ile baktım .yine tek çizgi..gebelik testi de negatif. Emin olmak için 26 sında kanda baktırcam.hayırlısı ..dua edin benim için..
Geçen ay bende o kadar dinledimki kendimi resmen kaptırmıştım kesin hamileyim diye bu ay dinlemek istemiyorum inßallah belirtilerin doğrudur canım
Y spermleri 24 saat x spermleri 72 saate kadar Yaşar arkadaşlar..
Bende öyle biliyorum buarada bende ilk iş suyu değiştirdim saka'nın ph ı 8'25 miş alkali ee biyerden başlamamak lazım:)
Artık suya karbonat atmasam okur heralde dimi
Benim hic bir fikrim yok cnm ph inami bakiyosun
İnşallahTsk ederim cnm bizim sabah olmustu 21 i sabahi 22 sinde agridi kasigim sabah ins ölmüştür y ler :))))
Evet canım erkek için ph ı yüksek su iciyorlar karbonatlı suyu icmeyi tam bilmiyorum karbonatla vajinal duş yapıyorlarErkek için alkali diyeti öneriyolar ya suyunda ph değerinin yüksek olması gerekiyomuş suya karbonat atıyodum şimdi bu suyun hepsinden yüksek olduğunu duydum üzerinde de yazıyo.. Bi erkek isteyen benmiyim şuan burda başka isteyip bişeyler uygulayan varmı?