Süper Anneler - 2011

Başladık canım bugun 3.gun etti belki yarinda olur 2gun kala birakirim

Hadi hayirlisi cnmm ins tutar ay benim bugun cok basim donuyo ya midem bulaniyo ay ben hic boyle olmazdim kendimi dinliyorum sanirim... Dun kasigim agridi hala biraz agrio zaman gecsede ogrensek

Hadi hayirlisi cnmm ins tutar ay benim bugun cok basim donuyo ya midem bulaniyo ay ben hic boyle olmazdim kendimi dinliyorum sanirim... Dun kasigim agridi hala biraz agrio zaman gecsede ogrensek
Geçen ay bende o kadar dinledimki kendimi resmen kaptırmıştım kesin hamileyim diye bu ay dinlemek istemiyorum inßallah belirtilerin doğrudur canım

Selver cim nerelerdesin doktora gittimmi canim tekrar oğlun olucaksa artık burdaki hiçbirşeye inanmam bütün tezler çürümüş olucak benim için çünkü sen herşeyi harfiyen yapmışsın

Benim beklenen bat 26 Kasım.progesteron alıyorum.progesteron sonrası ağrılarım tamamen geçti.bir ümit ovulasyon testi ile baktım .yine tek çizgi..gebelik testi de negatif. Emin olmak için 26 sında kanda baktırcam.hayırlısı ..dua edin benim için..

Inşallah canım hamilesindir.

Ins bebis vardir cnm

Benim hic bir fikrim yok cnm ph inami bakiyosun

Erkek için alkali diyeti öneriyolar ya suyunda ph değerinin yüksek olması gerekiyomuş suya karbonat atıyodum şimdi bu suyun hepsinden yüksek olduğunu duydum üzerinde de yazıyo.. Bi erkek isteyen benmiyim şuan burda başka isteyip bişeyler uygulayan varmı?

Evet canım erkek için ph ı yüksek su iciyorlar karbonatlı suyu icmeyi tam bilmiyorum karbonatla vajinal duş yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…