Süper Anneler - 2011

Senin dediğin sitelere girdim eger dogruysa gene biri 22 si biri 23 u verdi ben gene yarin korunayim demi bide 22 sidir suphe kalmasin kafamda... 23 ude olsa 3 gun once oluyo ins yasar spermler

Valla bizimkini öldürsen yemez öyle şeyler ama ben biraz yemeye çalışcam Bide doktora gidiyim diyorum belki yumurta takibi yapar yada bu konular hakkında neler söylicek merak ediyorum

Ay ben dr sordum hicbisi demedi bana kocan ne ekerse o cikar dedi... Herhangi bi aciklamasi yok bunun dedi... Ins senin dr soyler

Senin dediğin sitelere girdim eger dogruysa gene biri 22 si biri 23 u verdi ben gene yarin korunayim demi bide 22 sidir suphe kalmasin kafamda... 23 ude olsa 3 gun once oluyo ins yasar spermler
Canım istersen korun bugun son olsun ama benimde kafam çok karıstı gecen ay tutmadiya bu spermler insallah yasar

22 kasım yumurtlama günü diyor canım 17kasım la 22kasım arası iliski olursa hamile kalma acisından en yüksek günlermis

Tsk ederim cnm bizim 18 19 20 si olucak o zmn hamile kalma ihtimalim yüksek gibi duruyo hadi hayirlisi... Bide beklemesi olmasa hemen anlasak hamile olup olmadigimizi

Ay ben dr sordum hicbisi demedi bana kocan ne ekerse o cikar dedi... Herhangi bi aciklamasi yok bunun dedi... Ins senin dr soyler

mantıken öyle gibi gözükse de ben hiç inanmıyorum sadece adamlarda işin bittiğine kadının da faktörü eminim ki var..
Bizim ailede annemler 3kız kardeş 3ününde 2şer kızı var kızlarının da 2şer kızları oldu:) bende şimdi 2.yi denicem ama bukadar mı tesadüf olur ya.. Allah tabiki hayırısını nasip etsin ama bana enteresan geliyo
Doktorumla baya arkadaş gibiyiz belki bişey söyler diye bi gidiyim bakiim

Bende katılıyorum size..cinsiyeti sadece erkek belirlemiyormuş..ilişki sırasında kadının vajenin kimyası hangi özellikte ise o yönde oluyormuş..tabiki erkeğin sperminin kimyasıda önemli ama tek başına belirleyici değilmiş...

Bizimde oyle cnm anne tarafimda kiz erkek esit ama baba tarafimda sadece 1 erkek torun var... Biz iki kiz kardesiz ablamin 2 kizi oldu ama benim erkek oldu bizim ailede tek benim oglan... Kiz sansi var gibi gozukuo bizden yana ama esim tarafındada kiz az erkek cok... Yuzde 50 yuzde 50 gibi... Bakalim artik allahim hayirlisini versin

Arkadaşlar bu ay belirtilerim beni Delirtti.ovulasyondan 6 gün sonra adet görecekmişim gibi belim ve karnım ağrıdı. O günden bu yana bu ağrılar devam ediyor.erken adet olucam galiba.bat a 6 gün var ama bel ve kasık Ağrısı ve her an olacakmışım hissi çok kötü.moral Sıfır..ne olacaksa olsun bitsin artık. Çok zormuş gerçekten..

Test yaptinmi cnm belki hamilesindir...

Yumurtlamadan 3,4 gün öncesi bıraktım canım ama bu sitelere bakınca simdi 5 gün önce bırakmış gibi oluyorum oyüzdende yumurtlamaya kadar öldüler büyük ihtimal

Aynen cnm bende 4 gun öncesi oldu yasamadilar o yuzden.. Ins bu ay hamis kaliriz hepimiz tum isteyenler

Canım belki hamilesindir ama olmayadabilirsin cünkü gecen ay benimde ovulasyindan adet olana kadar hergün kasık ağrısı cektim hamileyim zannettim degilmisim acaba korunmayi birakinca mi boyle agri oldu diyorum simdi bulemedim

Canım belki hamilesindir ama olmayadabilirsin cünkü gecen ay benimde ovulasyindan adet olana kadar hergün kasık ağrısı cektim hamileyim zannettim degilmisim acaba korunmayi birakinca mi boyle agri oldu diyorum simdi bulemedim
Hamile Değilim.ovulasyon testi ile tek çizgi çıkıyor.senin Dediğin gibi geçen ay resmen bulantım bile oldu, kesin hamileyim diye dolaştım.3 gün önce geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…