- 28 Ekim 2007
- 6.275
- 1.584
- 39
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #66.001
Valla bizimkini öldürsen yemez öyle şeylerama ben biraz yemeye çalışcam Bide doktora gidiyim diyorum belki yumurta takibi yapar yada bu konular hakkında neler söylicek merak ediyorum
22 kasım yumurtlama günü diyor canım 17kasım la 22kasım arası iliski olursa hamile kalma acisından en yüksek günlermisCnm bide sen bakarmisib rica etsem ben sana yazayim 3 unude
10 kasim
14 ekim
18 eylul
Canım istersen korun bugun son olsun ama benimde kafam çok karıstı gecen ay tutmadiya bu spermler insallah yasarSenin dediğin sitelere girdim eger dogruysa gene biri 22 si biri 23 u verdi ben gene yarin korunayim demi bide 22 sidir suphe kalmasin kafamda... 23 ude olsa 3 gun once oluyo ins yasar spermler
22 kasım yumurtlama günü diyor canım 17kasım la 22kasım arası iliski olursa hamile kalma acisından en yüksek günlermis
Evet o çok sinir bozucu bide ben okadar çok belirti yasadimki kesin hamile gözüyle bakıyodum kendime hepsi yalanmışTsk ederim cnm bizim 18 19 20 si olucak o zmn hamile kalma ihtimalim yüksek gibi duruyo hadi hayirlisi... Bide beklemesi olmasa hemen anlasak hamile olup olmadigimizi
Ay ben dr sordum hicbisi demedi bana kocan ne ekerse o cikar dedi... Herhangi bi aciklamasi yok bunun dedi... Ins senin dr soyler
mantıken öyle gibi gözükse de ben hiç inanmıyorum sadece adamlarda işin bittiğine kadının da faktörü eminim ki var..
Bizim ailede annemler 3kız kardeş 3ününde 2şer kızı var kızlarının da 2şer kızları oldu:) bende şimdi 2.yi denicem ama bukadar mı tesadüf olur ya.. Allah tabiki hayırısını nasip etsin ama bana enteresan geliyo
Doktorumla baya arkadaş gibiyiz belki bişey söyler diye bi gidiyim bakiim
mantıken öyle gibi gözükse de ben hiç inanmıyorum sadece adamlarda işin bittiğine kadının da faktörü eminim ki var..
Bizim ailede annemler 3kız kardeş 3ününde 2şer kızı var kızlarının da 2şer kızları oldu:) bende şimdi 2.yi denicem ama bukadar mı tesadüf olur ya.. Allah tabiki hayırısını nasip etsin ama bana enteresan geliyo
Doktorumla baya arkadaş gibiyiz belki bişey söyler diye bi gidiyim bakiim
Evet o çok sinir bozucu bide ben okadar çok belirti yasadimki kesin hamile gözüyle bakıyodum kendime hepsi yalanmış
2gün canımSen tek birgunmu korunmamistin cnm
2gün canım
Yumurtlamadan 3,4 gün öncesi bıraktım canım ama bu sitelere bakınca simdi 5 gün önce bırakmış gibi oluyorum oyüzdende yumurtlamaya kadar öldüler büyük ihtimalYumurtlamadan 2 gun oncemiydi cnm son korunmadan olan cok soru sordum kusura bakma
Arkadaşlar bu ay belirtilerim beni Delirtti.ovulasyondan 6 gün sonra adet görecekmişim gibi belim ve karnım ağrıdı. O günden bu yana bu ağrılar devam ediyor.erken adet olucam galiba.bat a 6 gün var ama bel ve kasık Ağrısı ve her an olacakmışım hissi çok kötü.moral Sıfır..ne olacaksa olsun bitsin artık. Çok zormuş gerçekten..
Yumurtlamadan 3,4 gün öncesi bıraktım canım ama bu sitelere bakınca simdi 5 gün önce bırakmış gibi oluyorum oyüzdende yumurtlamaya kadar öldüler büyük ihtimal
Canım belki hamilesindir ama olmayadabilirsin cünkü gecen ay benimde ovulasyindan adet olana kadar hergün kasık ağrısı cektim hamileyim zannettim degilmisim acaba korunmayi birakinca mi boyle agri oldu diyorum simdi bulemedimArkadaşlar bu ay belirtilerim beni Delirtti.ovulasyondan 6 gün sonra adet görecekmişim gibi belim ve karnım ağrıdı. O günden bu yana bu ağrılar devam ediyor.erken adet olucam galiba.bat a 6 gün var ama bel ve kasık Ağrısı ve her an olacakmışım hissi çok kötü.moral Sıfır..ne olacaksa olsun bitsin artık. Çok zormuş gerçekten..
Amin inşallah oyüzden ben bu ay 20 sinden 23 une kadar korunmuycam son 2gun birakip sonrasinda ki iliskilerdw yine korunmuycam adete yakinda hamile kalanlar var bakalim olucakmiAynen cnm bende 4 gun öncesi oldu yasamadilar o yuzden.. Ins bu ay hamis kaliriz hepimiz tum isteyenler
Hamile Değilim.ovulasyon testi ile tek çizgi çıkıyor.senin Dediğin gibi geçen ay resmen bulantım bile oldu, kesin hamileyim diye dolaştım.3 gün önce geldi.Canım belki hamilesindir ama olmayadabilirsin cünkü gecen ay benimde ovulasyindan adet olana kadar hergün kasık ağrısı cektim hamileyim zannettim degilmisim acaba korunmayi birakinca mi boyle agri oldu diyorum simdi bulemedim