Süper Anneler - 2011

Canım belki hamilesindir ama olmayadabilirsin cünkü gecen ay benimde ovulasyindan adet olana kadar hergün kasık ağrısı cektim hamileyim zannettim degilmisim acaba korunmayi birakinca mi boyle agri oldu diyorum simdi bulemedim

Aynı şeyi bende yaşadım bu ay hatta psikolojikmi diye bile düşündüm

Adete yakin hamile kalincada kizmi oluyomus... Adete yakin hamile olup olmadigimiz anlasilir degilsek korunmasak kalirmiyiz acaba hamile

Ben sadece eşime sut iciriyorum iliski oncesi ve incir yiyoruz... Incir gormek isteniyorum artik bogg geldi :KK66:)) bu gece son bakalim sonrasında korunucaz... Ins tutar bu ay.... Birde siz yumurtlama tarihlerinizi hangi siteden hesapliosunuz yaa ben farkli bir kac yerden yaptim 3 adet yazip cikan 22 si tek adet yazip cikan 23 u kafam karisti... Ben yumurtlama oncesi 2 gune kdr devam etmeyi dusunuyorum 22 si icin bu gece son ama23 icin yarinda olmali... Ama ya yanlissa 23 u diye korkuyorum:110:
Ayni şey benimde başıma gelmişti.Bende daha önce ki tarihi baz alarak yapmıştım.sonuç olumsuz oldu.Valla kızları tutturmak zor

Anladim cnm hayirlisi olsun insallah bizim bitti bu gece simdi en zoru beklemek nasil sabredicem bakalim test yapmadan :KK66:
Evet beklemek zor malesef biz de dun aksam basladik calismaya ondan onceki gun korunmali oldu birikenler gitsin diye ama bu aksam esim sehir disina cikicak bikac saatlik yere gidip gelicek gece gec donucek bu geceyi kaciricaz malesef:KK43:

Adete yakin hamile kalincada kizmi oluyomus... Adete yakin hamile olup olmadigimiz anlasilir degilsek korunmasak kalirmiyiz acaba hamile
Ben denemeyi düsünüyorum kızmı olur erkekmi bilemiyorum bi arkadaşım var 2ayliķ evli yumurtlama dönemi dışında hamile kalmam diye korunmamışlar bu ay hamile oldugunu ögrendi ama neyi olur bilemem tek bikdigimiz sık iliski olmus

Ben denemeyi düsünüyorum kızmı olur erkekmi bilemiyorum bi arkadaşım var 2ayliķ evli yumurtlama dönemi dışında hamile kalmam diye korunmamışlar bu ay hamile oldugunu ögrendi ama neyi olur bilemem tek bikdigimiz sık iliski olmus

Sık ilişki olunca erkek mi yoksa kızmı olma ihtimali fazlaydı?

Kızlar size bi sorum olucak kafayı yicem internette araştırıyorum ama tatmin olduğum bi cevap bulamadım daha evel yazmıştım benim adet başlangıcım lekelenmeli oluyo mesela bu ay 17 kasımda başladı açık kahve rengi gibi 22 sine kadar baya siyahlaşıp 22sinde kanama başladı şimdi benim adet başlangıcım kaçı 17 mi 22simi? Hiçbişey hesaplayamıyorum delircem aranızda benim gibi olan varmı

Kızlar size bi sorum olucak kafayı yicem internette araştırıyorum ama tatmin olduğum bi cevap bulamadım daha evel yazmıştım benim adet başlangıcım lekelenmeli oluyo mesela bu ay 17 kasımda başladı açık kahve rengi gibi 22 sine kadar baya siyahlaşıp 22sinde kanama başladı şimdi benim adet başlangıcım kaçı 17 mi 22simi? Hiçbişey hesaplayamıyorum delircem aranızda benim gibi olan varmı
Baslangictan sonra kac gun suruyor peki kanamadan sonra ben bi yorum yapimiycam benimde son gun leke okuyor sadece

Biz sabahta korunmadik bide kalmam diye dun gece aslinda sondu ama bu sabahta denedik bakalim eger takvimler dogruysa yarin yunurtamin catlamasi lazim 12 saat yasiyomus y ler 12 saati gevicek diye sabah erkenden denedik bakalim... Aklimda suphede kaldi acaba erkek olurmu diye ama sık oldu 6 7 gundur calisiyoruz... Cok heyecanliyim acaba tutucakmi

Kac gun suruyor cnm toplamda onu bence sen n dr sor biz ne desek yanlis olur yumurtlaman yanlis hesaplanmasin

Biz sabahta korunmadik bide kalmam diye dun gece aslinda sondu ama bu sabahta denedik bakalim eger takvimler dogruysa yarin yunurtamin catlamasi lazim 12 saat yasiyomus y ler 12 saati gevicek diye sabah erkenden denedik bakalim... Aklimda suphede kaldi acaba erkek olurmu diye ama sık oldu 6 7 gundur calisiyoruz... Cok heyecanliyim acaba tutucakmi
İnşallah tutar canım bu yumurtlama olayı pek tahminle olmuyor anladigim kadariyla doktorla yumurtlama takibi yaptirip kizi olanlar var erkek isterken doktor catlamak uzere demis iliski olsun demis sonrada yumuttlaman gec olmus demis kadinin kizi olmus burda buna benzer ornekler okudum doktor bile yaniliyorsa bizim tahminler pek dogru olmuycaktir

İnşallah tutar canım bu yumurtlama olayı pek tahminle olmuyor anladigim kadariyla doktorla yumurtlama takibi yaptirip kizi olanlar var erkek isterken doktor catlamak uzere demis iliski olsun demis sonrada yumuttlaman gec olmus demis kadinin kizi olmus burda buna benzer ornekler okudum doktor bile yaniliyorsa bizim tahminler pek dogru olmuycaktir

Ewet cnm hayirlisi artik bakalim

X