doğum günün kutlu olsun canım nice güzl yaşlara inşsallah, seneyede oğluşun kucağında kutlarsın belki bellimi olur:))
cnm cok saol Allah senden razi olsun!Ogun konusamadik kizim oyun basindaydi bagiriyordu biyandan dogru durust selam bile veremedim bidahaki sefere ins rahatca konusurusss.
CANIM BİZDEDE VAR O SORUN BEN UYUTURKEN YADA UYUYUNCA GİRİYORUM MECBUREN , KIZIM BİR ARA BARB OYUNU DİYE TUTTURUR BANA BIRAKMAZDI BİLGİSAYARI AMA ÇOK ŞÜKÜR ŞİMDİ UNUTTU BAŞKA ŞEYLERLE İLGİLENİYOR:)) KONUŞURUZ TABİİKİ BİR DAHAKİ SEFERE:)
arkadaşlar hepinize merhabalar...beni belki bir kaçınız tanır hepiniz tanımassınız..ama ben hepinizi tanıyorum ve topiği takip ediyorum 3 yaşında bir kızım var...12 gün sonra kısmetse bir kızım daha olucak..bende 2 kız annesi olucam...erkek bebek için bir sürü yüntem biliyordum ama hiç birini denemedim..bu hamiileliğimde 2 ilişki oldu reginin 11 ve 14. günlerinde... 13. gün olsaydı belki daha iyi olurdu ama kısmet değilmiş demekki erkek çocuk büyütmek....2. kızımın olacağını duyan çevremdekilerden imalı amalı çok laf işittim önceleri çok üzüldüm ama şimdi alıştım...eşimde başta çok üzüldü şimdii alışmış görünüyo...ama ne yalan söyleyeyim erkek çocuk anneside olmayı isterdim..3. çocuğu düşünmüyorum eşimde bende çalışıyoruz..bunlara zor bakarız zaten...Allah herkesin gönlüne göre versin..bence bildiğiniz tüm yöntemleri deneyin içinizde keşke kalmasın.tekbir kuldan takdir Allah tan.benim içimde kaldı keşke deneseydim diyorum..neyse artık lafı fazla uzatmayayım..Allah gönlünüze göre versin.
SAĞLICAKLA ALIRSIN İNŞALLAH KIZINI KUCAĞINA, AZ KALMIŞ ALLAH KOLAYLIK VERSİN CANIM, KISMET HAYAT NELER GETİRİR İNSANA BİLEMEZSİN BELKİ 3. GELİR İLERDE:))
AMA ÇOK GÜZEL SÖYLEMİŞSİN BENDE HEP DERİM İÇİNİZDE KALMASIN PİŞMAN OLMAMAK İÇİN HERŞEYİ DENEYİN, ALLAHIN TAKDİRİNE KALMIŞ BİZ ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM DA HER ZAMAN HER KONUDA
Amanda amann çekilinn dostlarr ben geldimmmmm
süper anneler tekrar açılmışş nasılda sevindimmm bende diğer sayfayıı tesadüf okudumm buraya gelmişsinizzzz
hemenn atladımm burayaaa çok özledimm siziii çokkkkk
1 aydırr niğdedeydikk yaylada 2 gün olduu gelelii bilgisayara giremiyordumm
benimm sarı oğlan 9 aylık olduuu artıkk koltuklara tutunup kalkıyo bilee
NERELERDESİN YAHUUUU HOŞGELDİN NE İYİ YAPTIN VALLA, YERİM O SARI PAŞAYI ÇOK TATLI MAŞALLLAH BAHTIDA GÜZEL OLSUN KENDİ GİBİ İNŞALLAHH
yahubu arada unuttum ben.baklava hamilemii
..kız o daha yeni doğurmadımı kızını..hemde bu oglanmı olacak??
EVET CANIM HAMİLE SANIRIM 4 AYLIK YADA 5 AYLIK, YAŞINA YENİ GİRDİ KIZI GALİBA KÜÇÜK DAHA KIYAMAM BENDEN SONRA DOĞUM YAPTI BAKLAVA, DOKTOR ERKEK DEMİŞ İNŞALLAH SAĞLICAKLA ALIR KUCAĞINA , ŞUAN TÜRKİYEDE ONDAN GİREMİYORDUR FORUMA