Süper Anneler - 2011

hELENX oyykuzum..sağol gulyhasımm..zor tabibide aklılyımya 3.çocuk istiyom.ahhahh( sennasılsın..sana çok da edirim.denemedim halen ama sen istedimmi ikiletmeden bilgilerini vermiştin.allah razı olsun.kalbin çok temiz:)

HELENX CİM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN , BENİ ÇOK DUYGULANDIRDIN SAOL CANIM

BİLDİĞİMİZ YAPTIĞIMIZ NELER VARSA BÜTÜN ARKADAŞLAR HEP PAYLAŞTIK,BİZ HEP BERABER ARAŞTIRDIK KIZLARLA BERABER DENEDİK BİRBİRİMİZ İÇİN DUA ETTİK, O YÜZDEN SIKI DOSTLUKLAR KURDUK BURADA HEP DEVAM EDER İNŞALLAHH

İLERDE DE HEPİMİZ ERKEK ANNELERİ DİYE TOPİK AÇARIZ NE DERSİNİZ:))))

helenciğim hoş geldin şekerim:))bütün yaz tek muhabbet edemeden geçti valla gözümüz yollarda kaldı:)))

karabiberrrr hoşgeldin canım:)))naber nasılsın bir kez yazıp gitme sakın hep buralarda ol şekerim:)))

ateşini ölçmeye devam etmelisin. bana yazsana özelden ölçümleri

iyiyim bacım sağolasın. ocakta denemelere başlamayı düşünüyorum inş.

oyo zamanhayırlısı olsun kuşum.
bu arada neden topigini kapattın kızz.orası iiydii..bende adet günlerimi yazıyordum saatiyle gün olur senden bisaat alarım diyodum

canimsin yaa gercekten bizim sitede dostluklar baskaydi kimse kimseyi kirmazdi yardimci olur cemkirmezdik kimseye
kimseyide bugune kadar banlamadim yeni site actim orayada bekleruk yane ehemmm kizlari toparliyorum canim
canım ya çok haklısınn..sen ver siteyi açılınca oraya geliriz kuşum.

kız orkide nasılsın.hiç selam yok bana

evet selam herkese.
Bugun 13 agustos daha yumurtlama belirtilerim yok
muhtemelen 16-da yumurtliycam h
cok degil de 3 gun bol bol gerekenleri yapicam, oyle 3 ay felan bekleyemem
ins hayirlisi olsun
hadi hayırlısı olsun..:)

mimoza kuşum benle konuşmuyonmu sen.hiç selam vermedin

canparçam nasılsın kızz..oğluş nasıll...

Yaaa kızlar testlere gerek kalmadan inş.benım gibi yumurtladığınızı anlarsınız:97:

ahhh keşke öyle kolay olsa ..aminn..

tanımazmıyız canımm..allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..senin yaş kaç.belki ilerde fikrin degişir:)

ewt canım aldık kucaklarımıza çok şükür darısı isteyen herkese

slm super anneler gunaydın .Efe_can ıns dedıgın gıbı olur cnm teste felan gerek kalmadan hamıs kalırız erkek evlatlarımıza .Gulhys canm arkasınız 1 yasında kızı olan sımdı hamıs sanırsam erkek massallah bıseyler denedımı cnm bılıyomusun?

Son düzenleme:
Neler alstim takviye olarak yazda bilmeyenler ogrensin canimBnde incir kuru iciyorum pda dengeyi bozarmi acaba

arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler..yaşım sorulmuş 30 yaşımdayım..3. çocuğu hiç istemiyorum ..eşimde istemiyo..ya bir çocuk yada 2 çocuk istiyoduk..kısmet böylesiymiş..

Gunaydin fistiklar ne var ne yok baklava yani devrimc nin gebeligi spontan olmus bir sey denememis oyle soledi kendusu onin icin cok sevindim tek istedigi oglunun yanina erkek kardesti saglicakla alir ins kucagina

arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler..yaşım sorulmuş 30 yaşımdayım..3. çocuğu hiç istemiyorum ..eşimde istemiyo..ya bir çocuk yada 2 çocuk istiyoduk..kısmet böylesiymiş..

cnm bence yasın cok degıl ılerıde ıcınde kalacagına bence dusun bı tane daha ıns oglun olur cnm

karabiber hoşgeldin canım....maşallahhh paşamıza...büyümüşte yürüyormuş artık....

iyiyim bacım sağolasın. ocakta denemelere başlamayı düşünüyorum inş.

aaaaaaaaaaaaaaa düşünüyorsun yani artık...hadi hayırlısı...gönlünce olsun inşallahhhhhhhhh

bence de düşünmüyorum demeyin....iki kız hemde üst üste gerçekten harika oluyor
kızkardeşimde öyle oldu...3.ye hamile kaldığında hepimiz erkke olsun istedik....çok şükür rabbimde verdi.
şimdi 2 kız bir erkek evladı var...ve diyor kiş iyi ki kızlarım üst üste olmuş.....

inşallah sizin de 3.erkek olur....yaşınız daha genç....ilerde düşünebilirsiiz....burayı takipte kalın :)))))))

kız bebek için tüyoları isteyen arkadaşlarım
gerçi geçen sayfalarda yazdım ama

komşum 28-29 günde regl olan bayandı
ve adet başlangıç tarihinden itibaren 8-9-10. günler deneme yaptı
ve kızını kucağına aldı şükürler olsun....

clearblue testlerini veya hamilelik monitörünü kullan bence. ben monitör kullanıyorum.

canım ben kızıma yaramaz diyodum şimdi çok pişmanım
oğlum aynen dediğin gibi tavanda geziyo eline sopa tarzı bişey bulmasın kızımın kafasına vuruyo
kız çocuğu hakikatten anneyi anlıyo ve daha sakin oluyomuşşşşşşş
ALLAHIM tüm evlatları korusun

ah canımmmmmmmmm aynı derttenizzzzz:))))))
geçmiş olsun aman dikkattttt
efe biraz önce bile masanın köşesine kafayı vurdu morardı kafa
ama yinede ediceğinden geri kalmıyo sıpammmmmmm

gulyas cım bende şaşırıyorum
bizmi tembeliz:)))))
3. kabus gibi geliyo şimdi
efeden sonra:))))))))))))
işten çıktın demek
olsun çocukların büyüyünce çalışırsın
zeki kızsın
daha iyi işler çıkar karşına inşallahhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…