-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
doğum günün kutlu olsun canım nice güzl yaşlara inşsallah, seneyede oğluşun kucağında kutlarsın belki bellimi olur:))
cnm cok saol Allah senden razi olsun!Ogun konusamadik kizim oyun basindaydi bagiriyordu biyandan dogru durust selam bile veremedim bidahaki sefere ins rahatca konusurusss.
CANIM BİZDEDE VAR O SORUN BEN UYUTURKEN YADA UYUYUNCA GİRİYORUM MECBUREN , KIZIM BİR ARA BARB OYUNU DİYE TUTTURUR BANA BIRAKMAZDI BİLGİSAYARI AMA ÇOK ŞÜKÜR ŞİMDİ UNUTTU BAŞKA ŞEYLERLE İLGİLENİYOR:)) KONUŞURUZ TABİİKİ BİR DAHAKİ SEFERE:)
arkadaşlar hepinize merhabalar...beni belki bir kaçınız tanır hepiniz tanımassınız..ama ben hepinizi tanıyorum ve topiği takip ediyorum 3 yaşında bir kızım var...12 gün sonra kısmetse bir kızım daha olucak..bende 2 kız annesi olucam...erkek bebek için bir sürü yüntem biliyordum ama hiç birini denemedim..bu hamiileliğimde 2 ilişki oldu reginin 11 ve 14. günlerinde... 13. gün olsaydı belki daha iyi olurdu ama kısmet değilmiş demekki erkek çocuk büyütmek....2. kızımın olacağını duyan çevremdekilerden imalı amalı çok laf işittim önceleri çok üzüldüm ama şimdi alıştım...eşimde başta çok üzüldü şimdii alışmış görünüyo...ama ne yalan söyleyeyim erkek çocuk anneside olmayı isterdim..3. çocuğu düşünmüyorum eşimde bende çalışıyoruz..bunlara zor bakarız zaten...Allah herkesin gönlüne göre versin..bence bildiğiniz tüm yöntemleri deneyin içinizde keşke kalmasın.tekbir kuldan takdir Allah tan.benim içimde kaldı keşke deneseydim diyorum..neyse artık lafı fazla uzatmayayım..Allah gönlünüze göre versin.
SAĞLICAKLA ALIRSIN İNŞALLAH KIZINI KUCAĞINA, AZ KALMIŞ ALLAH KOLAYLIK VERSİN CANIM, KISMET HAYAT NELER GETİRİR İNSANA BİLEMEZSİN BELKİ 3. GELİR İLERDE:))
AMA ÇOK GÜZEL SÖYLEMİŞSİN BENDE HEP DERİM İÇİNİZDE KALMASIN PİŞMAN OLMAMAK İÇİN HERŞEYİ DENEYİN, ALLAHIN TAKDİRİNE KALMIŞ BİZ ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM DA HER ZAMAN HER KONUDA
Amanda amann çekilinn dostlarr ben geldimmmmm
süper anneler tekrar açılmışş nasılda sevindimmm bende diğer sayfayıı tesadüf okudumm buraya gelmişsinizzzz
hemenn atladımm burayaaa çok özledimm siziii çokkkkk
1 aydırr niğdedeydikk yaylada 2 gün olduu gelelii bilgisayara giremiyordumm
benimm sarı oğlan 9 aylık olduuu artıkk koltuklara tutunup kalkıyo bilee
NERELERDESİN YAHUUUU HOŞGELDİN NE İYİ YAPTIN VALLA, YERİM O SARI PAŞAYI ÇOK TATLI MAŞALLLAH BAHTIDA GÜZEL OLSUN KENDİ GİBİ İNŞALLAHH
yahubu arada unuttum ben.baklava hamilemii..kız o daha yeni doğurmadımı kızını..hemde bu oglanmı olacak??
EVET CANIM HAMİLE SANIRIM 4 AYLIK YADA 5 AYLIK, YAŞINA YENİ GİRDİ KIZI GALİBA KÜÇÜK DAHA KIYAMAM BENDEN SONRA DOĞUM YAPTI BAKLAVA, DOKTOR ERKEK DEMİŞ İNŞALLAH SAĞLICAKLA ALIR KUCAĞINA , ŞUAN TÜRKİYEDE ONDAN GİREMİYORDUR FORUMA
oy oy oy maşallahh.her kesburda yaww..çok sevindim..hepinizi öpüyorum.rabbim herkese istedigi bebeşi hayırlısıyla nasipetsin.kolay gelsin size bacılarr..ben ramazan dolayısıyla giremiyorum.anca takatim kalmıyo ya bide iki çocuk uff..ramazanda dularamızı kabul olsun.benim kocanıniçinede bibebeksevgisi gelsinde hadi çocuk edelim desin.:)
süper anneler tekrar açılmışş nasılda sevindimmm bende diğer sayfayıı tesadüf okudumm buraya gelmişsinizzzz
teravet öncedende seni takip ettiğim kadarıyla bu konuda baya bılgilisin sen.peki nasıl anlıyacağız ateş tabloma göre 13 veya 14.gün çatlamış dıyorlar diğer topikteki kızlar sencede çatlamışmı?
benım ağrımda olmuyor hani o uzayan akıntıda olmuyor önceden olurdu artık olmuyor nedense ee halıyle anlamıyorum çatlama günümü.tam anlamadanda rıske girmek istemıyorum npmalıyım dr a gitmek kesın çözüm olabılırmı acaba ?
iyiyim bacım sağolasın. ocakta denemelere başlamayı düşünüyorum inş.
canım ya çok haklısınn..sen ver siteyi açılınca oraya geliriz kuşum.canimsin yaa gercekten bizim sitede dostluklar baskaydi kimse kimseyi kirmazdi yardimci olur cemkirmezdik kimseye
kimseyide bugune kadar banlamadimyeni site actim orayada bekleruk yane ehemmm kizlari toparliyorum canim
kız orkide nasılsın.hiç selam yok banahayirli aksamlar kizlar nasilsiniz
eda da gelmis hosgeldin cnm valla eskiler geri geliyo bir bir bi gulnisa serdal kaldi selcansinda vardii o nerelerde bilen varmi
gulnisa ablama yazdim ama girmedi son bir haftadir girince yazar insallahh
mimosss kullandigin takviyeler mi bozdu dersin yum zamanini
teravetle konusmusstuk bu konuyu
o onermemisti yum zamanini sasirtiyo diye bide cok seffaf sivi salgiliyo bencede yaniltabilir o yuzden takviye kullanmiycam ben
zaten gunluk vitamin aliyodum
gerisi rabbim bilir
hadi hayırlısı olsun..:)evet selam herkese.
Bugun 13 agustos daha yumurtlama belirtilerim yok
muhtemelen 16-da yumurtliycam h
cok degil de 3 gun bol bol gerekenleri yapicam, oyle 3 ay felan bekleyemem
ins hayirlisi olsun
gerçekten aynen öle oldu bak hala yumurtlama testim negatif.benim 12.gün muhakkak pozitif olurdu.
13 en geç 14de yumurtlardım.bugün 14.günüm hala yok...
zaten takviyeerden kullanmıyorum artık.kendimede kızıyorum.ne gerek vardı vucudun işleyişini bu kadar bozmaya....ben bu ay yumurtlamıycam herade...
zaten o kadar para verip aldığım testte bitecek nerdeyse.artık testte almıycam.offf yine bunalıma girdim.
canparçam nasılsın kızz..oğluş nasıll...canparçası
Yaaa kızlar testlere gerek kalmadan inş.benım gibi yumurtladığınızı anlarsınız:97:
arkadaşlar hepinize merhabalar...beni belki bir kaçınız tanır hepiniz tanımassınız..ama ben hepinizi tanıyorum ve topiği takip ediyorum 3 yaşında bir kızım var...12 gün sonra kısmetse bir kızım daha olucak..bende 2 kız annesi olucam...erkek bebek için bir sürü yüntem biliyordum ama hiç birini denemedim..bu hamiileliğimde 2 ilişki oldu reginin 11 ve 14. günlerinde... 13. gün olsaydı belki daha iyi olurdu ama kısmet değilmiş demekki erkek çocuk büyütmek....2. kızımın olacağını duyan çevremdekilerden imalı amalı çok laf işittim önceleri çok üzüldüm ama şimdi alıştım...eşimde başta çok üzüldü şimdii alışmış görünüyo...ama ne yalan söyleyeyim erkek çocuk anneside olmayı isterdim..3. çocuğu düşünmüyorum eşimde bende çalışıyoruz..bunlara zor bakarız zaten...Allah herkesin gönlüne göre versin..bence bildiğiniz tüm yöntemleri deneyin içinizde keşke kalmasın.tekbir kuldan takdir Allah tan.benim içimde kaldı keşke deneseydim diyorum..neyse artık lafı fazla uzatmayayım..Allah gönlünüze göre versin.
aaa ne güzelya.iyicesaret etmiş maşallahh..erkek geliyo demek..hadi bakalım sağlıklıca alsın kucağına...peki o bişey yapmışmıdiki erkek çocuk için..CANIM BİZDEDE VAR O SORUN BEN UYUTURKEN YADA UYUYUNCA GİRİYORUM MECBUREN , KIZIM BİR ARA BARB OYUNU DİYE TUTTURUR BANA BIRAKMAZDI BİLGİSAYARI AMA ÇOK ŞÜKÜR ŞİMDİ UNUTTU BAŞKA ŞEYLERLE İLGİLENİYOR:)) KONUŞURUZ TABİİKİ BİR DAHAKİ SEFERE:)
SAĞLICAKLA ALIRSIN İNŞALLAH KIZINI KUCAĞINA, AZ KALMIŞ ALLAH KOLAYLIK VERSİN CANIM, KISMET HAYAT NELER GETİRİR İNSANA BİLEMEZSİN BELKİ 3. GELİR İLERDE:))
AMA ÇOK GÜZEL SÖYLEMİŞSİN BENDE HEP DERİM İÇİNİZDE KALMASIN PİŞMAN OLMAMAK İÇİN HERŞEYİ DENEYİN, ALLAHIN TAKDİRİNE KALMIŞ BİZ ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM DA HER ZAMAN HER KONUDA
NERELERDESİN YAHUUUU HOŞGELDİN NE İYİ YAPTIN VALLA, YERİM O SARI PAŞAYI ÇOK TATLI MAŞALLLAH BAHTIDA GÜZEL OLSUN KENDİ GİBİ İNŞALLAHH
EVET CANIM HAMİLE SANIRIM 4 AYLIK YADA 5 AYLIK, YAŞINA YENİ GİRDİ KIZI GALİBA KÜÇÜK DAHA KIYAMAM BENDEN SONRA DOĞUM YAPTI BAKLAVA, DOKTOR ERKEK DEMİŞ İNŞALLAH SAĞLICAKLA ALIR KUCAĞINA , ŞUAN TÜRKİYEDE ONDAN GİREMİYORDUR FORUMA
hELENX oyykuzum..sağol gulyhasımm..zor tabibide aklılyımya 3.çocuk istiyom.ahhahh( sennasılsın..sana çok da edirim.denemedim halen ama sen istedimmi ikiletmeden bilgilerini vermiştin.allah razı olsun.kalbin çok temiz:)
HELENX CİM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN , BENİ ÇOK DUYGULANDIRDIN SAOL CANIM
BİLDİĞİMİZ YAPTIĞIMIZ NELER VARSA BÜTÜN ARKADAŞLAR HEP PAYLAŞTIK,BİZ HEP BERABER ARAŞTIRDIK KIZLARLA BERABER DENEDİK BİRBİRİMİZ İÇİN DUA ETTİK, O YÜZDEN SIKI DOSTLUKLAR KURDUK BURADA HEP DEVAM EDER İNŞALLAHH
İLERDE DE HEPİMİZ ERKEK ANNELERİ DİYE TOPİK AÇARIZ NE DERSİNİZ:))))
allahsendende razı olsun..
inşallah erkek topigi açmada bizde oluruz içinde:)
ayy noniscimya haklısın..ben1 ay yoktum ailemin yanındaydım.sonra ramazan falanhiç zaman olmuyo.artık girerim sık sık inşallah.helenciğim hoş geldin şekerim:))bütün yaz tek muhabbet edemeden geçti valla gözümüz yollarda kaldı:)))
ooo hg can parcam ben fazla yazmazdım ama elaranın topıgnden bılıyorum dogdumu osmanımız hımalınanın yaprgın asılmavının eceıremnur arkadsların bebıslerı oldumu acaba allah hayırlıysıyla kucagınıza almayı nasıp etsın ıns
canparçam nasılsın kızz..oğluş nasıll...
ahhh keşke öyle kolay olsa ..aminn..
Neler alstim takviye olarak yazda bilmeyenler ogrensin canimBnde incir kuru iciyorum pda dengeyi bozarmi acabagerçekten aynen öle oldu bak hala yumurtlama testim negatif.benim 12.gün muhakkak pozitif olurdu.13 en geç 14de yumurtlardım.bugün 14.günüm hala yok...zaten takviyeerden kullanmıyorum artık.kendimede kızıyorum.ne gerek vardı vucudun işleyişini bu kadar bozmaya....ben bu ay yumurtlamıycam herade...zaten o kadar para verip aldığım testte bitecek nerdeyse.artık testte almıycam.offf yine bunalıma girdim.
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler..yaşım sorulmuş 30 yaşımdayım..3. çocuğu hiç istemiyorum ..eşimde istemiyo..ya bir çocuk yada 2 çocuk istiyoduk..kısmet böylesiymiş..
iyiyim bacım sağolasın. ocakta denemelere başlamayı düşünüyorum inş.
teravet öncedende seni takip ettiğim kadarıyla bu konuda baya bılgilisin sen.peki nasıl anlıyacağız ateş tabloma göre 13 veya 14.gün çatlamış dıyorlar diğer topikteki kızlar sencede çatlamışmı?
benım ağrımda olmuyor hani o uzayan akıntıda olmuyor önceden olurdu artık olmuyor nedense ee halıyle anlamıyorum çatlama günümü.tam anlamadanda rıske girmek istemıyorum npmalıyım dr a gitmek kesın çözüm olabılırmı acaba ?
erkek çocukları daha yaramaz oluyor canım zaten.benimde yeğenim evlere şenlik.tavanlarda geziyor resmen.iki, dk oturmak nedir bilmez.sürekli oynar gezer arar ortalığı karıştırır.ama kızım çok hanım hanımcıktır.tv izler bebekleriyle sakin sakin oynar.:89:
slm ilkimcim nasılsın canım? görüşemiyoruz bir türlü denk gelemedik şurda, nasıl çocuklar? bizimkiler 6.gün hastalığı çıkardı ,önce kzıım oldu sonra kardeşine bulaşmış , birde dişler çıktı ve daha çıkacaklar var kaç gündür neler çekiyoruz sorma, hiçbirşey yediremiyorum devamlı ağlıyor huysuz mızmız uyumuyor ağzı hep yara oldu yavrumun,ateşi bugün geçti çok şükür yavaş yavaş iştahıda düzelir diye umudddddd ediyorum:))
iyiyim canım sen nasılsın,
evet ya bir türlü karşılaşamadık
ay geçmiş olsun ilk defa duyuyorumm
nasıl bulaşmışkii
sorma diş bizdede dert
4 tane azı dişimiz birden çıkıyo ishal hiç bitmediiiiii
ağzını açınca benim kadar dişi var diyebilirim az kaldı tamamlamasına
ağız yarası çok kötü
belki hatırlarsan ben tatile gitmiştim kızımla ağzı yara dolmuştu stresten
hep sıvı besledik serum taktılar 1 gece hastanede yattı yavrum beslenemediği için
ALLAHIM tez zamanda şifasını versin çok merak ediyorum vallla büyümüştüüüürrrrr:))
kesinlikle katılıyorum kız çocuklarının % 99 u sakin kendi halinde kendi oyuncağı ile oynar tv seyreder, ama erkekler tam bir yürüyen felaketler:)) birde tam kötü zamanı bizimkilerin yürümeye başladılar heryeri karıştırıyorlar düşüyorlar oraya buraya tırmanıyor bizimki 5 cm bacak boyuyla :))) koltukların tepelerinden topluyorum yada kendi düşüyor, geçende merdivenlerden düştü kapıyı açık görünce çık sen dışarı uff sormayın ucuz atlattıkkk
bunlarda geçer inşallahh allah görünmez kaza dert keder hastalık vermesin kimseye kuzucuklara