Süper Anneler - 2011

QUOTE="Cilekkokusu12345, post: 42764421, member: 626231"]Sen neler denemisdin cnm? Erkek istiyodun sanirim[/QUOTE]
Slm hanimlar kusura bakmayin Yeni gördüm. Evet erkek bebek istiyordum Allah cümlemize nasip Eder insallah. Adeten önce vagihex kullandim. Benim yumurtam Baya erken catliyor Onu fArketim. Cumartesi saat 16.00 da Ilk positivi gördüm pazar 12.00 de Silindi kasik Agrim Vardi iliski oldu. Namaz kildim, Dua, esime Nescafé Redbull bu Kadar

Kızlar günaydın hepinize nerdesiniz bayram bitmedi mi halen ya yoksunuz benim facem yok malesef eşim kullanmama izin vermiyor burdan ne güzel sohbet ediyorduk böyle iyiydi bu şekilde devam edelim

Kızlar günaydın hepinize nerdesiniz bayram bitmedi mi halen ya yoksunuz benim facem yok malesef eşim kullanmama izin vermiyor burdan ne güzel sohbet ediyorduk böyle iyiydi bu şekilde devam edelim
Canım kac haftalık oldun. Nasıl gıdıyor hamılelık. Senın adet agrın oluyormuydu gebe kalmadan önce

Facebookda sayfa actı selverr Kızz gunlerdır sana gel gel dıye mesaj atıyoruz görmedınmı hiç
Facede bulamadim grubu canim.selveride bulamadim neyse ben kendi ismimi soyleyim selver eklesin beni ama ben burayi daha cok seviyordum.
Hazal nasılsın kız nasıl gidiyor kaç haftalık oldun
sinerjik pek iyi degilim migdem bugun kotu kusuyorum surekli halsizim isle cocuklarla cok ilgilenemiyorum. Valla sata gore 10+5 haftalik sen nasilsin bulantin varmi kac haftalik oldun?

Ben soylıyım selvere sana ulaşsın

Canım bende öyleyim çok halsizim bünyem zayıf düştü test yapmıştım bugün sonuçlar için gittim doktor senin guatırın var dedi şok oldum ve üzüldüm niçin olur neden oldu bilmiyorum aranızda guatırı olan var mı bilgilendirirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…