- 31 Aralık 2014
- 152
- 97
- 18
- 35
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #65.501
Canım ya tam fotodan bişey çıkaramıyorum başka yok mu fotosu bide doktor tam işaretlememiş başı nerde göremedim ben 9 haftalık oldum sen kaç haftalık oldun6+3 günluk burda
Tiroit gebeyken yukselebilir bende yok ama kiz kardesimin nodulu var troitleri yuksekCanım bende öyleyim çok halsizim bünyem zayıf düştü test yapmıştım bugün sonuçlar için gittim doktor senin guatırın var dedi şok oldum ve üzüldüm niçin olur neden oldu bilmiyorum aranızda guatırı olan var mı bilgilendirirseniz sevinirim
Gebelık oldugu zaman adet agrısı oluyormu. Cunku adet olacam heran. Öyle agrım var. Ama adete bes gun var dahaDorti bi iyi bi kötü gidiyor hamilelik benim adet ağrılarım sürekli oluyordu evlenmeden öncede vardı adet sancıları neden sordun canım
Yok canim gogus agrim benim 10 haftalik gebeyim benda ama cok halsizim butun kemiklerim agriyor bugun cok hastaydim hic yerimden kalkamadim...Kızlar aranızda benim gibi hamilelik geçiren varmi?Göğüslerim muthis ağrıyor birazda büyüdü birde sürekli tatlı ve tuzlu yiyorum. .. cinsiyeti nolcak acaba ?
Ben kız hissediyorum
Rüyamda da erkek gördüm ama benim rüyalar hep ters çıktı çünkü diğer 2 kizimda erkek görmüştüm, ölü doğan oğlumda kiz.
Yalnız kızlarımda hiç göğsüm agrimamisti
Bendede halsizlik tembellik hat safhada....Yok canim gogus agrim benim 10 haftalik gebeyim benda ama cok halsizim butun kemiklerim agriyor bugun cok hastaydim hic yerimden kalkamadim...
Sinerjik nasilsin hamilelik nasil gidiyor?Canım ya tam fotodan bişey çıkaramıyorum başka yok mu fotosu bide doktor tam işaretlememiş başı nerde göremedim ben 9 haftalık oldum sen kaç haftalık oldun
İyi olmaya çalışıyorum canım sen nasılsın nasıl gidiyor kaç haftalık oldunSinerjik nasilsin hamilelik nasil gidiyor?
Canım isim neydı senın. Evet cok haklısın okudugumuz hersey bızı çok etkılıyor. İster istemez etkıdınde kalıyoruz. Bende cok etkı altındayım. Psıkolojım çok bozuluyor.Kızlar merhaba. Bilmeyenler için kendimi tanıtayım. Herşeyi yaptım ama 2. Kızıma hamileyim. 7. Aydayım. Hamile kalmadan kız olsa da güzel olur, kızıma arkadaş olur diyordum. Erkek takıntılı insanlara da hep kızmışımdır. Ama kızım olacağını öğrendiğimden beri duygularım çok değişti. Kendime yakıştıramadığım duygular yaşadım, yaşıyorum. Faceteki gruba da dahilim, yazılanları okuyunca pişmanlıklar yaşıyorum şunu da yapsamıydım diye.sonra karnımdaki için üzülüyorum ya hissediyorsa diye...o da bizim Prensesimiz olacak. Bunları şu yüzden yazıyorum. Faceteki gruptan çıkıyorum. Ordaki ark. lara söylersiniz. Size tavsiyem kendinizi kaptırmayın. Kaderimizi yaşıyoruz. Herşey belli aslında. Şimdiki aklım olsa eşime daha fazla takviye içirirdm. Ama Allah bunun böyle olmasını istedi. 2 Prenses nasip oldu bize. Dilerim hepiniz gönlünüzdekine kavuşursunuz.
Ahh canim ya herkes ayni iste bende okadar cok kiz bebek,istiyorumki anlatamam yani anlatsam kelimelre sigmaz rabbim bana bi kizKızlar merhaba. Bilmeyenler için kendimi tanıtayım. Herşeyi yaptım ama 2. Kızıma hamileyim. 7. Aydayım. Hamile kalmadan kız olsa da güzel olur, kızıma arkadaş olur diyordum. Erkek takıntılı insanlara da hep kızmışımdır. Ama kızım olacağını öğrendiğimden beri duygularım çok değişti. Kendime yakıştıramadığım duygular yaşadım, yaşıyorum. Faceteki gruba da dahilim, yazılanları okuyunca pişmanlıklar yaşıyorum şunu da yapsamıydım diye.sonra karnımdaki için üzülüyorum ya hissediyorsa diye...o da bizim Prensesimiz olacak. Bunları şu yüzden yazıyorum. Faceteki gruptan çıkıyorum. Ordaki ark. lara söylersiniz. Size tavsiyem kendinizi kaptırmayın. Kaderimizi yaşıyoruz. Herşey belli aslında. Şimdiki aklım olsa eşime daha fazla takviye içirirdm. Ama Allah bunun böyle olmasını istedi. 2 Prenses nasip oldu bize. Dilerim hepiniz gönlünüzdekine kavuşursunuz.
Ahh canim bende okadarcok kiz bebek isyiuorum ki anlatamam rabbim banaKızlar merhaba. Bilmeyenler için kendimi tanıtayım. Herşeyi yaptım ama 2. Kızıma hamileyim. 7. Aydayım. Hamile kalmadan kız olsa da güzel olur, kızıma arkadaş olur diyordum. Erkek takıntılı insanlara da hep kızmışımdır. Ama kızım olacağını öğrendiğimden beri duygularım çok değişti. Kendime yakıştıramadığım duygular yaşadım, yaşıyorum. Faceteki gruba da dahilim, yazılanları okuyunca pişmanlıklar yaşıyorum şunu da yapsamıydım diye.sonra karnımdaki için üzülüyorum ya hissediyorsa diye...o da bizim Prensesimiz olacak. Bunları şu yüzden yazıyorum. Faceteki gruptan çıkıyorum. Ordaki ark. lara söylersiniz. Size tavsiyem kendinizi kaptırmayın. Kaderimizi yaşıyoruz. Herşey belli aslında. Şimdiki aklım olsa eşime daha fazla takviye içirirdm. Ama Allah bunun böyle olmasını istedi. 2 Prenses nasip oldu bize. Dilerim hepiniz gönlünüzdekine kavuşursunuz.
Ben kıza benzettim canim insallah rabbim gonlune göre verirKızlar günaydın nasılsınız gijnij sana sesleniyorum canım bu bebeğe bi yorum yapsana 11+3 haftalık sizde kızlar anlayan yorum yapabilir mi
Selver benim ilk beta 37 yazıyordu bu anlamda ne demek oluyorKizlar ilkbeta hcgler kac cikti sizlerde betahcg gore cinsiyet belli olurmu sizce
Sinerjik çok anlamıyorum bunu gijnij biliyor ama onlardan öğrendiğim kadarıyla 1.fotoda sol tarafta nub sanki yukarı doğru yani erkek ama @gijnij bilir bunu doğrumuyumKızlar günaydın nasılsınız gijnij sana sesleniyorum canım bu bebeğe bi yorum yapsana 11+3 haftalık sizde kızlar anlayan yorum yapabilir mi
Ay canım inşallah ya doktoruma ısrar edince erkeğe benziyor dedi ama kesin değil bi tahmin sadece dedi erkekler kendini çabuk mu belli eder yanılma payı olur mu çok merak ediyorum çok soru sordum ya sen nasılsın denemeye devam mıSinerjik çok anlamıyorum bunu gijnij biliyor ama onlardan öğrendiğim kadarıyla 1.fotoda sol tarafta nub sanki yukarı doğru yani erkek ama @gijnij bilir bunu doğrumuyum
Canim benim bildigim kizlarda düşük olur sen ne hissediyosun insallah gonlune gore olurSelver benim ilk beta 37 yazıyordu bu anlamda ne demek oluyor
Neden karar veremiyosun canim en küçüğün kac yasinda bende düşünmüyordum 3.ama rabbim nasip ettiyse vardir bi bildigi insallah seninde gönlüne verir rabbimMerhaba bayanlar konuya cok dahil degilim ama benimde 2 kizim var 3. Cocuk istiyorum haliyle erkek olmasini istiyorum ama yapmayada cesaretim yok cok dusunuyorum ama karar veremiyorum(
Cnm resimden pek anlamam ama erken belli olmuş erkek olma ihtimali yüksek.Selver benim ilk beta 37 yazıyordu bu anlamda ne demek oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?