- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 748
- 49
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #65.461
Bunu okumuştum sizin için aradım bulamadım.benim demek istediğim de buyduhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ilk-denemede-hamileyim.802293/ kızlar şu topiği bir inceleyin oğlu olmuş
Erkekmıymış bebegı pekı o kadınınBunu okumuştum sizin için aradım bulamadım.benim demek istediğim de buydu
Çok gecmiş olsun canım. Allah yardımcın olsunSlm fistiklar
Amaliyat basarili gecti cok sükür
Plezanta düsmemis onu aldilar
Rahim filminde hersey guzel görünmüs
Saglikli bebek olmadigi icin düsük yasamisim
Kanama birkac gün devam edecekmis ve ilk adetten sonra tekrar gidecegim kontrole
Ondan sonrasina bakicaz
Yarin aksamda türkiye yolcusuyuz insAllah...
Hepinizi seviyorum bu acizden dualarinizi eksik etmediniz
Sagolun var olun ...
Nasıl attıncanım adresı verırmısın hangı şehırdeymişKızlar faceden yazamadım Dr. Hükmene mail attım bu cvp vermiş şimdi bu nedir yaa iyice aklım karıştı
degerli okurum yumurtlama günü kesin olarak biliniyor ise aynı gün 12 saat içerisinde ilişki olması gerekiyor bunun için yada LH kiti kullanın yada ultrason ile yumurta takibi yada adetin 12.-14.-16.-18. günleri birlikte olun diyorum
Canım evet yukaridaki kadının bebeği erkek internete gir Dr. Hükmen yaz soru sor 24 saat içinde cevaplıyor orda herkes soru soruyor ben çok soru sordum hep cvp yazdı sağolsun.Nasıl attıncanım adresı verırmısın hangı şehırdeymiş
Galiba cinsiyet tehmin icin yazmistim hatirlamiyorum gogus agrisi tabiki oluyo ama gogus ucunun kararmasindan Bahsediyorum28 gün
amin canım hepimizin kini
hayırlı olsun ALLAH GÖNLÜNDEKİ PAŞAYI KUCAĞINA ALMAYI NASİP EDER İNŞALLAH
adet geçikmesinde göğüs ağrısı çok olur karın ağrısı bile olur bende mesela göğüsler şişer de şişer ..
yok üst üste oldu beklıde ilk gece kaldım bilemem ki onu yumdan bir gün önce yap ve ertesi gün olsun derim ben test yaparsanda koyulaşmaya başladığı gibi olabilir denemeler hayırlı olsun denemelerin
çok geçmiş olsun
Evet canım okumuştum ben onuErkekmıymış bebegı pekı o kadının
Tamda benim yaptığım gibi yapmış spermleri taze tutmuş ve yumurtlama gününden birgün önce ve birgün sonrası deneme yapmış. Benimde 17. Gün çatladı yumurtam ama biz 16. Gün ve 18. Gün denedikhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ilk-denemede-hamileyim.802293/ kızlar şu topiği bir inceleyin oğlu olmuş
Afedersın deneme olmuş ya o kadının hani dıyoya boşalma olmadı derken ne demek ıstemiş. Yani dısarımı olmuş. Ben anlamadımEvet canım okumuştum ben onu
Sen günaşırı denememişmiydın canım adetten sonraTamda benim yaptığım gibi yapmış spermleri taze tutmuş ve yumurtlama gününden birgün önce ve birgün sonrası deneme yapmış. Benimde 17. Gün çatladı yumurtam ama biz 16. Gün ve 18. Gün denedik
Eylem merhaba canım kaç çocuğun varKizlar galiba bende hamileyim. Günüm geceli iki gün oldu. Ovu testi yaptim cizgi Cok koyu. Yumurtama günü käsig agrisini hissetim iliski oldu. Hayirlisi artik
Canim face grubuna Gel sendeSelam kizlar nasilsiniz ? ben bayram dolayisiyla 10 gundur memleketteyim giremedim buraya hepinizin bayramini kutluyorum iyi bayramlar...
Bir kizim gar 2.5 yasindaEylem merhaba canım kaç çocuğun var
Evet canım gün aşırı denedim. İşte gün aşırı deneme yapınca benim.İlişkiler bir yumdan birgün önce diğeride yumdan bir gün sonra oldu.Sen günaşırı denememişmiydın canım adetten sonra
Canım hayırlı olsun. İnşallah gönlündekini kavuşursunBir kizim gar 2.5 yasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?