- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #65.481
Amin Cok sagolunCanım hayırlı olsun. İnşallah gönlündekini kavuşursun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin Cok sagolunCanım hayırlı olsun. İnşallah gönlündekini kavuşursun
Sen neler denemisdin cnm? Erkek istiyodun sanirimBir kizim gar 2.5 yasinda
Canım nerdesınAmin Cok sagolun
Burdayim canim daha yeni evime geldim.siz nerdesiniz giren yok cok buralara...05QHazal canım nerdesın
Facebookda sayfa actı selverr Kızz gunlerdır sana gel gel dıye mesaj atıyoruz görmedınmı hiçBurdayim canim daha yeni evime geldim.siz nerdesiniz giren yok cok buralara...
Hazal nasılsın kız nasıl gidiyor kaç haftalık oldunBurdayim canim daha yeni evime geldim.siz nerdesiniz giren yok cok buralara...
çilekkokusu sen nasılsın bebiş nasıl usg fotosunu atsana yorum yapalım sanadaSen neler denemisdin cnm? Erkek istiyodun sanirim
Canım kac haftalık oldun. Nasıl gıdıyor hamılelık. Senın adet agrın oluyormuydu gebe kalmadan önceKızlar günaydın hepinize nerdesiniz bayram bitmedi mi halen ya yoksunuz benim facem yok malesef eşim kullanmama izin vermiyor burdan ne güzel sohbet ediyorduk böyle iyiydi bu şekilde devam edelim
Facede bulamadim grubu canim.selveride bulamadim neyse ben kendi ismimi soyleyim selver eklesin beni ama ben burayi daha cok seviyordum.Facebookda sayfa actı selverr Kızz gunlerdır sana gel gel dıye mesaj atıyoruz görmedınmı hiç
sinerjik pek iyi degilim migdem bugun kotu kusuyorum surekli halsizim isle cocuklarla cok ilgilenemiyorum. Valla sata gore 10+5 haftalik sen nasilsin bulantin varmi kac haftalik oldun?Hazal nasılsın kız nasıl gidiyor kaç haftalık oldun
canım ayın 15. de saat 19 da ilk koyuyu görmüşsün bu saatten itibaren 36 saat iyidir erkek bebek için ..
Slm cnm Iyiyim bende biraz kanamam var ama bebis iyi...Sen nasilsin kac haftslik oldu Dur Foto atayim cnm 6 haftalik fotosunuÇi
çilekkokusu sen nasılsın bebiş nasıl usg fotosunu atsana yorum yapalım sanada
Ben soylıyım selvere sana ulaşsınFacede bulamadim grubu canim.selveride bulamadim neyse ben kendi ismimi soyleyim selver eklesin beni ama ben burayi daha cok seviyordum.
sinerjik pek iyi degilim migdem bugun kotu kusuyorum surekli halsizim isle cocuklarla cok ilgilenemiyorum. Valla sata gore 10+5 haftalik sen nasilsin bulantin varmi kac haftalik oldun?
Dorti bi iyi bi kötü gidiyor hamilelik benim adet ağrılarım sürekli oluyordu evlenmeden öncede vardı adet sancıları neden sordun canımCanım kac haftalık oldun. Nasıl gıdıyor hamılelık. Senın adet agrın oluyormuydu gebe kalmadan önce
Canım bende öyleyim çok halsizim bünyem zayıf düştü test yapmıştım bugün sonuçlar için gittim doktor senin guatırın var dedi şok oldum ve üzüldüm niçin olur neden oldu bilmiyorum aranızda guatırı olan var mı bilgilendirirseniz sevinirimFacede bulamadim grubu canim.selveride bulamadim neyse ben kendi ismimi soyleyim selver eklesin beni ama ben burayi daha cok seviyordum.
sinerjik pek iyi degilim migdem bugun kotu kusuyorum surekli halsizim isle cocuklarla cok ilgilenemiyorum. Valla sata gore 10+5 haftalik sen nasilsin bulantin varmi kac haftalik oldun?