• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Slm fistiklar
Amaliyat basarili gecti cok sükür
Plezanta düsmemis onu aldilar
Rahim filminde hersey guzel görünmüs
Saglikli bebek olmadigi icin düsük yasamisim
Kanama birkac gün devam edecekmis ve ilk adetten sonra tekrar gidecegim kontrole
Ondan sonrasina bakicaz
Yarin aksamda türkiye yolcusuyuz insAllah...
Hepinizi seviyorum bu acizden dualarinizi eksik etmediniz
Sagolun var olun ...

Slm fistiklar
Amaliyat basarili gecti cok sükür
Plezanta düsmemis onu aldilar
Rahim filminde hersey guzel görünmüs
Saglikli bebek olmadigi icin düsük yasamisim
Kanama birkac gün devam edecekmis ve ilk adetten sonra tekrar gidecegim kontrole
Ondan sonrasina bakicaz
Yarin aksamda türkiye yolcusuyuz insAllah...
Hepinizi seviyorum bu acizden dualarinizi eksik etmediniz
Sagolun var olun ...
Çok gecmiş olsun canım. Allah yardımcın olsun

Kızlar faceden yazamadım Dr. Hükmene mail attım bu cvp vermiş şimdi bu nedir yaa iyice aklım karıştı :KK43:

degerli okurum yumurtlama günü kesin olarak biliniyor ise aynı gün 12 saat içerisinde ilişki olması gerekiyor bunun için yada LH kiti kullanın yada ultrason ile yumurta takibi yada adetin 12.-14.-16.-18. günleri birlikte olun diyorum
Nasıl attıncanım adresı verırmısın hangı şehırdeymiş

28 gün

amin canım hepimizin kini

hayırlı olsun ALLAH GÖNLÜNDEKİ PAŞAYI KUCAĞINA ALMAYI NASİP EDER İNŞALLAH

adet geçikmesinde göğüs ağrısı çok olur karın ağrısı bile olur bende mesela göğüsler şişer de şişer ..

yok üst üste oldu beklıde ilk gece kaldım bilemem ki onu yumdan bir gün önce yap ve ertesi gün olsun derim ben test yaparsanda koyulaşmaya başladığı gibi olabilir denemeler hayırlı olsun denemelerin

çok geçmiş olsun
Galiba cinsiyet tehmin icin yazmistim hatirlamiyorum gogus agrisi tabiki oluyo ama gogus ucunun kararmasindan Bahsediyorum

Back