• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Kızlar bende 7+4 hamileyim. ..
Dedimki artık hayırlısı Rabbim den gelene razıyım çok şükür dedim ama eşim öyle çok erkek istiyorki kafam takılıyor etkileniyorum bende 2 kızdan sonra bir oğlum olsa ne kadar cokkk sevinir....
Birde köken Doğulu olduğu için psikolojik baskıyı siz tahmin edin...
Dr geç döllenme olmuş bebek 4 gün küçük görülüyor dedi yani ovulasyon gününden 2-3 gün sonra hamile kalmışım buda kız gibi geliyor bana niye ama bilmiyorum kız hissediyor kalbim...
Ama Hamileligim kizlarinkine göre bambaşka bunda göğüslerim agrixor,midem azcik bulaniyor
Hayırlısı banada dua edin nolurrrrr

Rüyamda altın takilar görüyorum b
Birde hep erkek bebek emziriyorum ben ondan dolayı kızım olcak diyorum çünkü benimkiler hep ters cikmisti

selam kızlar ,

giremedim uzun zamandır.herkes iyidir inşallah , hamileler var ne güzel , rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin , gönlünüzdeki kucağınızda olur inşallah.
benim 21.09 sat , en son pazar günü ilişki oldu.o da ben değil eşim çok istediği için , reglimin 7.günüydü , korunalım vs dedim ama dinlemedi. pazartesi akşam akıntım başladı.3-4 gündür akıntım devam etti.en son bu sabah yine uzayan akıntım vardı.dün ovu testim akşam 21:00 de pik yapmıştı.eşim yoktu :( yapamadık.
bugün saat 10:00 da yaptım aşağıdaki gibi. sonra 11:00 de doktordan randevu aldım gittim.hep kafamda kalıyordu bu soru.doktor yumurtan çok yeni çatlamış , sağdan olmuş. herşey normal , bu akşam mutlaka ilişki olsun dedi.
yani yumurtam sanırım sabah erken saatte çatladı çünkü çok ağrı hissediyorum.bugün 12.günüm , hepimize bilgi olsun diye yazayım dedim.

bu akşam deneme yapacağım bakalım.

Eklentiler

• 20151002_124539.jpg
    20151002_124539.jpg
    62 KB · Görüntüleme: 65
Ay canım inşallah ya doktoruma ısrar edince erkeğe benziyor dedi ama kesin değil bi tahmin sadece dedi erkekler kendini çabuk mu belli eder yanılma payı olur mu çok merak ediyorum çok soru sordum ya sen nasılsın denemeye devam mı
canım öyle diyolar erkek kendini çbuk belli ediyormuş doktorum ben 8 haftalıkken erkek dedi ama bi daha geldiğinde kesin söylerim dedi %95 erkek demişti.bi daha gittiğimde kesin erkek dedi. bazı doktorlar biliyor.kız kardeşime de 8 haftalıkken kız demiş ama onun doktoru açıklamış demişki yolk kesesi bebeğin solundaysa %95 kız demiş nitekim kız doğurdu.belki benimkide ona göre erken söylemişti benim denemeler devam 12 gün var adete

selam kızlar ,

giremedim uzun zamandır.herkes iyidir inşallah , hamileler var ne güzel , rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin , gönlünüzdeki kucağınızda olur inşallah.
benim 21.09 sat , en son pazar günü ilişki oldu.o da ben değil eşim çok istediği için , reglimin 7.günüydü , korunalım vs dedim ama dinlemedi. pazartesi akşam akıntım başladı.3-4 gündür akıntım devam etti.en son bu sabah yine uzayan akıntım vardı.dün ovu testim akşam 21:00 de pik yapmıştı.eşim yoktu :KK43: yapamadık.
bugün saat 10:00 da yaptım aşağıdaki gibi. sonra 11:00 de doktordan randevu aldım gittim.hep kafamda kalıyordu bu soru.doktor yumurtan çok yeni çatlamış , sağdan olmuş. herşey normal , bu akşam mutlaka ilişki olsun dedi.
yani yumurtam sanırım sabah erken saatte çatladı çünkü çok ağrı hissediyorum.bugün 12.günüm , hepimize bilgi olsun diye yazayım dedim.

demekki ovulasyon testleri doğru sonuç veriyormuş.:)

Neden karar veremiyosun canim en küçüğün kac yasinda bende düşünmüyordum 3.ama rabbim nasip ettiyse vardir bi bildigi insallah seninde gönlüne verir rabbim
Sen 3. Yemi hamilesin buyugu 8 yasinda kucugu haziranda 2 yasina girdi bilmiyorum bazen tepki aliyorum bazen cok istiyorum kalabalil cok seviyorum bazen korkuyorum zor olucak sanki imkansiz i istiyomusum gibi geliyo cok kararsizim bazende hayatimizi yasayalim bazende ileride pisman olursam fiye karar veremiyorum canim

Cnm resimden pek anlamam ama erken belli olmuş erkek olma ihtimali yüksek.
Birde 50 altı erkek üstü kız beta ya göre cnm seninde düşük çıkmış inşallah cuma saati hürmetle kalbindeki kucağına alırsın cnm. Duanda benide unutma, hamilleri n duası kabul olur inşallah, bizde yazarız buraya bütün dileyen isteyen arkadaşlarım erkek diye .

Dualarda bulusmak ümidiyle, Hayirli Cumalar Arkadaslar.
Normal betahcg demi free betahcg ikitesteddeki betahcg mi canim senin dedigin benim yüksek ciktida kizmi desem acaba o zaman

Sen 3. Yemi hamilesin buyugu 8 yasinda kucugu haziranda 2 yasina girdi bilmiyorum bazen tepki aliyorum bazen cok istiyorum kalabalil cok seviyorum bazen korkuyorum zor olucak sanki imkansiz i istiyomusum gibi geliyo cok kararsizim bazende hayatimizi yasayalim bazende ileride pisman olursam fiye karar veremiyorum canim
Yasin cok degilse bekle canim ama artik gebeliklerde hep risk var yapacaksan erken yasta yapacaksin sonra isteyince is isten geciyor hakkinda hayırlısı olsun 3.bence en ideali benim 3.olacak insallah :anneadayı:

Kızlar bende 7+4 hamileyim. ..
Dedimki artık hayırlısı Rabbim den gelene razıyım çok şükür dedim ama eşim öyle çok erkek istiyorki kafam takılıyor etkileniyorum bende 2 kızdan sonra bir oğlum olsa ne kadar cokkk sevinir....
Birde köken Doğulu olduğu için psikolojik baskıyı siz tahmin edin...
Dr geç döllenme olmuş bebek 4 gün küçük görülüyor dedi yani ovulasyon gününden 2-3 gün sonra hamile kalmışım buda kız gibi geliyor bana niye ama bilmiyorum kız hissediyor kalbim...
Ama Hamileligim kizlarinkine göre bambaşka bunda göğüslerim agrixor,midem azcik bulaniyor
Hayırlısı banada dua edin nolurrrrr

Rüyamda altın takilar görüyorum b
Birde hep erkek bebek emziriyorum ben ondan dolayı kızım olcak diyorum çünkü benimkiler hep ters cikmisti
Insallah rabbim sana hayırlı saglikli salih bi evlat verir canim bol bol dua et elden bisey gelmiyor bende kızım olsun cok istiyirum nasip artik insallah

selam kızlar ,

benim 21.09 sat , en son pazar günü ilişki oldu.o da ben değil eşim çok istediği için , reglimin 7.günüydü , korunalım vs dedim ama dinlemedi. pazartesi akşam akıntım başladı.3-4 gündür akıntım devam etti.en son bu sabah yine uzayan akıntım vardı.dün ovu testim akşam 21:00 de pik yapmıştı.eşim yoktu :KK43: yapamadık.

Kacgunde bır adet oluyosun canım

Insallah rabbim sana hayırlı saglikli salih bi evlat verir canim bol bol dua et elden bisey gelmiyor bende kızım olsun cok istiyirum nasip artik insallah
Amin canım
Öyle dua dan başka bişey gelmiyor elden Rabbim sanada ins kız bir bebek nasip eylesin
İnan kız evladım olsa yinede sevinirim ama hangisi yoksa insan onu ister bende öyle...
Rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanı da gönlümüze razi eylesin....

Amin canım
Öyle dua dan başka bişey gelmiyor elden Rabbim sanada ins kız bir bebek nasip eylesin
İnan kız evladım olsa yinede sevinirim ama hangisi yoksa insan onu ister bende öyle...
Rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanı da gönlümüze razi eylesin....
Amin canim insallah

selverrr selverrr canım çok tebrik ederim.Allah sağlıkla sıhhatla kucağına almayı nasip etsin.bütün hamilelere bu duam.Rabbim herkesin kalbindeki versin Aminnn

Günaydın kızlar ,Nerelerdesin Sesiniz yok, ben devam ediyorum bakalım tam uyamasamda diyete regl olayım Dr gidecem kontrol için sonraki ayda deneme inşallah.

Dua edin kızlar bu son şansım inşallah bütün isteyen dileyen arkadaşlarıma Rabbim nasip etsin

Gijnij nerdesin cnm, sesim yok Bayadr bebis nasıl iyimi ?

Günaydın kızlar ,Nerelerdesin Sesiniz yok, ben devam ediyorum bakalım tam uyamasamda diyete regl olayım Dr gidecem kontrol için sonraki ayda deneme inşallah.

Dua edin kızlar bu son şansım inşallah bütün isteyen dileyen arkadaşlarıma Rabbim nasip etsin

Gijnij nerdesin cnm, sesim yok Bayadr bebis nasıl iyimi ?
Hakkinda hayirlisi olsun canim.kac yasinda senin cocuklar?

Back