- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #65.441
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ayın 15. de saat 19 da ilk koyuyu görmüşsün bu saatten itibaren 36 saat iyidir erkek bebek için ..slm kızlar,
ovulasyon testlerimi lütfen yorumlayabilirmisiniz.çatlama olmuşmu sizce?
Sende face e gedinmi canım
canım boşuna vesvese yapıyorsun. benim kızımda göğüs ağrım yoktu mesela ama bu gebeliğimde kızda yaşamadığım herşeyi yaşadım. göğüslerim füze gibi olmuştu dokunamıyordum koltuk altımdan başlayıp yayılan bir ağrım vardı. mide bulantısı desen 4 ay makarnayla beslendım kusmaktan şaftım kaydı göğüz uçlarım kızımda simsiyahtı oğlanda pembeydi (son ayda karardı) bunlara takılma kuşum inşallah gönlündekine kavuşacaksınKızlar günaydın hepinize mrmo1 güzel duaların için saol Allah inşallah gönlümüzdekini verir bende 8 haftalık hamileyim ve gün geçtikçe benide korku sardı ya ne biliyim işte gögüslerim şişti ve ağrıyor kız bebeklerinde olur diyorlar genelde moralim bozuluyor gijnij seninde gögüs ağrın varmıydı ya yada erkek anneleri sizin hamilelikte varmıydı peki hazal sen nerelerdesin nasıl gidiyor hiç uğramıyorsun off sabah sabah içim kararmış beee
geldim kuzum istek yolladım kabul edin beniSende face e gedinmi canım
canım işte bunu görmek için sabah 11 gibi falan test yap gece yapmana gerek yok ilk çifti gördükten 35 saat sonra yum yüksek ihtimalle çatlıyor yani tam çat anı oluyor. bu çizgiyi görür görmez ilişki olmamalı. çift çizgiyi görür görmez deneme yapanların kızı oldu geneldekızlar bugun reglimin 12. gunu.
döngüm 24-25..
az once wc de Yaptigim test bu, o yumurta aki akintimda geldi
Cata yakinim dimi?
Iste bunun ne zaman ilk buhale geldigini bulmak icin si sik test yapmak lazim
Ben evelsi gun yaptim bisi yoktu
Canım çok saol cevabın için sağsalim kucağına alırsın inşallah kuzunu hayırla gelsin canım kızınla oğlun arasında kaç yaş farkı olacakcanım boşuna vesvese yapıyorsun. benim kızımda göğüs ağrım yoktu mesela ama bu gebeliğimde kızda yaşamadığım herşeyi yaşadım. göğüslerim füze gibi olmuştu dokunamıyordum koltuk altımdan başlayıp yayılan bir ağrım vardı. mide bulantısı desen 4 ay makarnayla beslendım kusmaktan şaftım kaydı göğüz uçlarım kızımda simsiyahtı oğlanda pembeydi (son ayda karardı) bunlara takılma kuşum inşallah gönlündekine kavuşacaksın
canım araları tam 4 yaş olucak. kızım da eylül ayında doğdu :)Canım çok saol cevabın için sağsalim kucağına alırsın inşallah kuzunu hayırla gelsin canım kızınla oğlun arasında kaç yaş farkı olacak
Canım sen selvere uladırmısın. selverrr oseni ekledın sayfayacanım araları tam 4 yaş olucak. kızım da eylül ayında doğdu :)
Canm selverrr le knustunmu sen. Senı soruyordu kızlar burdaCanım çok saol cevabın için sağsalim kucağına alırsın inşallah kuzunu hayırla gelsin canım kızınla oğlun arasında kaç yaş farkı olacak
BendeeeeZaten burayı da bırakmaya niyetimiz yok bende bağımlılık yaptı çok bakmadan geçemiyorum ☺