Süper Anneler - 2011

Kızlar merhabalar burdayım arada okuyup çıkıyorum temizlikle uğraşıyordum şükür bitti siz neler yapıyorsunuz

canım boşuna vesvese yapıyorsun. benim kızımda göğüs ağrım yoktu mesela ama bu gebeliğimde kızda yaşamadığım herşeyi yaşadım. göğüslerim füze gibi olmuştu dokunamıyordum koltuk altımdan başlayıp yayılan bir ağrım vardı. mide bulantısı desen 4 ay makarnayla beslendım kusmaktan şaftım kaydı göğüz uçlarım kızımda simsiyahtı oğlanda pembeydi (son ayda karardı) bunlara takılma kuşum inşallah gönlündekine kavuşacaksın

kızlar bugun reglimin 12. gunu.
döngüm 24-25..
az once wc de Yaptigim test bu, o yumurta aki akintimda geldi
Cata yakinim dimi?

Iste bunun ne zaman ilk buhale geldigini bulmak icin si sik test yapmak lazim
Ben evelsi gun yaptim bisi yoktu
canım işte bunu görmek için sabah 11 gibi falan test yap gece yapmana gerek yok ilk çifti gördükten 35 saat sonra yum yüksek ihtimalle çatlıyor yani tam çat anı oluyor. bu çizgiyi görür görmez ilişki olmamalı. çift çizgiyi görür görmez deneme yapanların kızı oldu genelde

Canım çok saol cevabın için sağsalim kucağına alırsın inşallah kuzunu hayırla gelsin canım kızınla oğlun arasında kaç yaş farkı olacak

Kızlar faceden yazamadım Dr. Hükmene mail attım bu cvp vermiş şimdi bu nedir yaa iyice aklım karıştı

degerli okurum yumurtlama günü kesin olarak biliniyor ise aynı gün 12 saat içerisinde ilişki olması gerekiyor bunun için yada LH kiti kullanın yada ultrason ile yumurta takibi yada adetin 12.-14.-16.-18. günleri birlikte olun diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…