Süper Anneler - 2011

Canım sen kac gunde bır adet oluyordun ozaman.
28 gün

Gijnij ve froverhayat, ikinizdende Allah razı olsun. Rabbim evlatlarinizi salih evlatlardan eylesin insallah.
amin canım hepimizin kini

önemli değil canım, deneme yaptım, hayırlısıyla inşallah Allah nasip eder, herkesle beraber..
hayırlı olsun ALLAH GÖNLÜNDEKİ PAŞAYI KUCAĞINA ALMAYI NASİP EDER İNŞALLAH

2 kiz annesi olarak en belirgin gogus ucu kararmasi bence
adet geçikmesinde göğüs ağrısı çok olur karın ağrısı bile olur bende mesela göğüsler şişer de şişer ..

Üç gun ıstuste olunca ınsan korkuyor kız olasıılıgı yuksek olur dıye. Üç gece oldu degılmı canım ustuste. Yoksa bırgun araylamıydı
yok üst üste oldu beklıde ilk gece kaldım bilemem ki onu yumdan bir gün önce yap ve ertesi gün olsun derim ben test yaparsanda koyulaşmaya başladığı gibi olabilir denemeler hayırlı olsun denemelerin

çok geçmiş olsun

Günaydın kizlar, dorti eşler evde olduğundan pazar günü pek girilmiyo gezmelere felan oluyodur büyük ihtimal cnm ,sen ne zaman deneyeceksin diyet yaotinizmi takviye kullanımı esin?

Kız dorti girmediğin topik kalmamış haa kk nın demirbaşı olmuşsun iyice :)

Günaydın kizlar, dorti eşler evde olduğundan pazar günü pek girilmiyo gezmelere felan oluyodur büyük ihtimal cnm ,sen ne zaman deneyeceksin diyet yaotinizmi takviye kullanımı esin?
Yok canım dıyet takvıye hiçbişey yapmadım. Deneme oldu ama bu ay umıtsızım zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…