• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Balanne26 Balanne26
Canim alkali icin damla kullaniyorum bide bolsu ondan midir bilmem ama o uzayan akinti gene geldi. Testimde hala koyu :)

Aslinda bide ph olcsem..sizde ph olcen kagitlardan var mi kizlar? Aldiniz mi?
Lazim bence. Ben ocak gibi deniycem ama sart yani

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    74,9 KB · Görüntüleme: 68
Balanne26 Balanne26
Canim alkali icin damla kullaniyorum bide bolsu ondan midir bilmem ama o uzayan akinti gene geldi. Testimde hala koyu :)

Aslinda bide ph olcsem..sizde ph olcen kagitlardan var mi kizlar? Aldiniz mi?
Lazim bence. Ben ocak gibi deniycem ama sart yani
eger ben bu ay deneseydım bence suan uygun bi gundu. cunku nemli hissediyorum o kısmı..
aa bu arada gijgij in dediği fitili kullandım ben acaba omu beni bu kadar ıslak yaptı ki

evet cnm
ama deneyecegım ay cıgdem ın dedıgı fıtılı kullanacagım
degısıklık olsun :)

Canım genelde erkek bebek isteyenler köyü çizginin ertesi günü deniyorlar çünkü koyu cizgi yumurtanin 24-36 saat içinde catlayacagini bildiriyor oyüzden ilk çıkan koyu çift çizginin saati önemli buyuzden 4 saat te bir sıvı almadan deneme yapmak gerek

Buarada Helen busefer t biraz daha açık çizgi çıkmış bugün testi tekrarla

Canım genelde erkek bebek isteyenler köyü çizginin ertesi günü deniyorlar çünkü koyu cizgi yumurtanin 24-36 saat içinde catlayacagini bildiriyor oyüzden ilk çıkan koyu çift çizginin saati önemli buyuzden 4 saat te bir sıvı almadan deneme yapmak gerek
evet cnm bende oyuzden dıyorum denemeden once bu ilk koyu cızgıyı bulmak lazım ve ne zaman silindiğini bulmak lazım ki ona göre silinmeden ve ates yukselmeden denemeli..
oyuzden 3-4 saatte bi test..
bu ay boyle gectı ama bi dahaki aylarda daha dikkatli yapıcam bende.. calısırken ve cocukla bu bazen zor oluyor yawww :)

Kizlar eylül ekim kasım anne ve anne adaylari face grubumuza gelmek isteyenler ozelden msj atabilir haberiniz olsun :KK46:

Back