Süper Anneler - 2011

fitil kullanıyorum...biteral aldım ama daha kullanmadım....
kullansam mı? yoksa antibiotik mi yazdırsam? hani antibiotik mesela? isim de olsa....

orkidem hangi topicte yaşandı bunlar
neler oldu ben bilmiyorum...ama canını sıkma...kötü söz söz sahibinindir

teroş cum sanıyorum vagihex kullandı...

biteral zaten antibiyotik..
vagihex ve cipro kullandı

Amanda amann çekilinn dostlarr ben geldimmmmm
süper anneler tekrar açılmışş nasılda sevindimmm bende diğer sayfayıı tesadüf okudumm buraya gelmişsinizzzz
hemenn atladımm burayaaa çok özledimm siziii çokkkkk
1 aydırr niğdedeydikk yaylada 2 gün olduu gelelii bilgisayara giremiyordumm
benimm sarı oğlan 9 aylık olduuu artıkk koltuklara tutunup kalkıyo bilee

hadi hayırlı olsun gurbet kür dediğin soğanamı başladın :44:
yok gulum dr onermemis sogan kurunu biraktim yeni kaybettim ya bebegi o yuzden simdi incir kurunu yapip iciyorum

teravet öncedende seni takip ettiğim kadarıyla bu konuda baya bılgilisin sen.peki nasıl anlıyacağız ateş tabloma göre 13 veya 14.gün çatlamış dıyorlar diğer topikteki kızlar sencede çatlamışmı?
benım ağrımda olmuyor hani o uzayan akıntıda olmuyor önceden olurdu artık olmuyor nedense ee halıyle anlamıyorum çatlama günümü.tam anlamadanda rıske girmek istemıyorum npmalıyım dr a gitmek kesın çözüm olabılırmı acaba ? :KK59:
canim benim ovulasyon kiti ile test yap istersin guzelim

oy oy oy maşallahh.her kesburda yaww..çok sevindim..hepinizi öpüyorum.rabbim herkese istedigi bebeşi hayırlısıyla nasipetsin.kolay gelsin size bacılarr..ben ramazan dolayısıyla giremiyorum.anca takatim kalmıyo ya bide iki çocuk uff..ramazanda dularamızı kabul olsun.benim kocanıniçinede bibebeksevgisi gelsinde hadi çocuk edelim desin.:)
aman da man kimler gelmissss yerim ben senin fistiklari saglik sihhat versin rabbim

helenxcim hoş geldin
prensesler nasıl
çok zor ya 2 çpcuklu olmak dimi
benim kızla oğlan akşama kadar kavga ediyo.:KK43:((((
onları ayırıcam diye sesim kısılıyo valla
sizdede böyle sorunlar varmı
yoksa benim efe mi çok yaramaz:KK43:
ablasının herşeyini dağıtıp birde kıkır kıkır gülüyo
kızımda yazık evcilik oynıyamıyorum diye ağlıyoooooo
kendini odasını kapatıyo yavrum

ayyyyy daha neler gorcen yaaa sen benim oglanlar migrosta yerlere yatiyorlar oynasmaktan anam onlara yapmayin dedikce millete rezil oluyoruzzz
hoşgeldin canım aramıza yenidennn:)) seni çokkkkkk iyi anlıyorum 2 çocuk çokk zormuş :))İnşallah allah eşine bebek sevgisi isteği versin , birde pipili versin :))

slm ilkimcim nasılsın canım? görüşemiyoruz bir türlü denk gelemedik şurda, nasıl çocuklar? bizimkiler 6.gün hastalığı çıkardı ,önce kzıım oldu sonra kardeşine bulaşmış , birde dişler çıktı ve daha çıkacaklar var kaç gündür neler çekiyoruz sorma, hiçbirşey yediremiyorum devamlı ağlıyor huysuz mızmız uyumuyor ağzı hep yara oldu yavrumun,ateşi bugün geçti çok şükür yavaş yavaş iştahıda düzelir diye umudddddd ediyorum:))

kesinlikle katılıyorum kız çocuklarının % 99 u sakin kendi halinde kendi oyuncağı ile oynar tv seyreder, ama erkekler tam bir yürüyen felaketler:)) birde tam kötü zamanı bizimkilerin yürümeye başladılar heryeri karıştırıyorlar düşüyorlar oraya buraya tırmanıyor bizimki 5 cm bacak boyuyla :))) koltukların tepelerinden topluyorum yada kendi düşüyor, geçende merdivenlerden düştü kapıyı açık görünce çık sen dışarı uff sormayın ucuz atlattıkkk

bunlarda geçer inşallahh allah görünmez kaza dert keder hastalık vermesin kimseye kuzucuklara

aman dikkat isini gucnu birak cocuguna bak guzelim benim ev temizlenir cocuk bulunmaz bak bana valla hep direksiyondayim yterki gozumun onunde olsunlar surekli gezdiyorum onlari
canım bu arada aklıma yeni geldi senin rejim olayı ne oldu bittimi kaç kilosun şimdi?

canım kusura bakma ne olur daha yeni gördüm valla, iyiyiz çok şükür bir yaramalzık yok bu canavarlarla uğraşıyorum:)) zor valla 2 çocuk çok zor ben hep hayret ediuyorum hayran kalıyorum zaten nasıl düşünüyorlar gurbetim baklava falan daha çok çocuk diye:))ben ayrıldım canım evdeyim artıkın:))

ya bravo valla şu insanlardaki araştırma ruhuna bayılıyorum, ne güzel valla hep merak ederdim , demek ben 2. sıradayım mutluluklta çok şükür:)
canim en son 65 oldum bebege kalinca
70 oldum su an 70 im eylule kadar veririm insAllah vermesem de farketmez illa bebek illa bebek
canim yaben cocuklari seviyorum yaa avalla 10 tanede olsa yaparimmmmm Allahim bu gebeligi bana ikiz nasip etsin insALlah hayirlisyla saglicakla insAllah
süper anneler tekrar açılmışş nasılda sevindimmm bende diğer sayfayıı tesadüf okudumm buraya gelmişsinizzzz
ahhh yavrum kimler gelmissss ne oglumuz 9 aylikmi oldu ya ne guzel gun gibi yaaaaaa:KK52:

helenxcim hoş geldin
prensesler nasıl
çok zor ya 2 çpcuklu olmak dimi
benim kızla oğlan akşama kadar kavga ediyo.:KK43:((((
onları ayırıcam diye sesim kısılıyo valla
sizdede böyle sorunlar varmı
yoksa benim efe mi çok yaramaz:KK43:
ablasının herşeyini dağıtıp birde kıkır kıkır gülüyo
kızımda yazık evcilik oynıyamıyorum diye ağlıyoooooo
kendini odasını kapatıyo yavrum

sorma canım ya aynı sorun bizdede var..küçük her halta karışıyo.elindekinide alıyo:KK9: vermezsekte ciyak ciyak bağrıyo cadaloz..

hoşgeldin canım aramıza yenidennn:)) seni çokkkkkk iyi anlıyorum 2 çocuk çokk zormuş :))İnşallah allah eşine bebek sevgisi isteği versin , birde pipili versin :))

slm ilkimcim nasılsın canım? görüşemiyoruz bir türlü denk gelemedik şurda, nasıl çocuklar? bizimkiler 6.gün hastalığı çıkardı ,önce kzıım oldu sonra kardeşine bulaşmış , birde dişler çıktı ve daha çıkacaklar var kaç gündür neler çekiyoruz sorma, hiçbirşey yediremiyorum devamlı ağlıyor huysuz mızmız uyumuyor ağzı hep yara oldu yavrumun,ateşi bugün geçti çok şükür yavaş yavaş iştahıda düzelir diye umudddddd ediyorum:))

kesinlikle katılıyorum kız çocuklarının % 99 u sakin kendi halinde kendi oyuncağı ile oynar tv seyreder, ama erkekler tam bir yürüyen felaketler:)) birde tam kötü zamanı bizimkilerin yürümeye başladılar heryeri karıştırıyorlar düşüyorlar oraya buraya tırmanıyor bizimki 5 cm bacak boyuyla :))) koltukların tepelerinden topluyorum yada kendi düşüyor, geçende merdivenlerden düştü kapıyı açık görünce çık sen dışarı uff sormayın ucuz atlattıkkk

bunlarda geçer inşallahh allah görünmez kaza dert keder hastalık vermesin kimseye kuzucuklara
oyykuzum..sağol gulyhasımm..zor tabibide aklılyımya 3.çocuk istiyom.ahhahh:KK43:( sennasılsın..sana çok da edirim.denemedim halen ama sen istedimmi ikiletmeden bilgilerini vermiştin.allah razı olsun.kalbin çok temiz:)

biteral zaten antibiyotik..
vagihex ve cipro kullandı
teravet nasılsın kuzumm.sen3.yü düşünüyonmu bacım.senide merak ediyom ben:) bu arada neden kendi topini bıraktın kapattın dimi..amaneden?

ayy karabiber ay sizi görmüş kadar sevinrdim yaakocaman olmuşş maşallahhnasıl 3 çocukla savaşmak.benkorkuyom..bide benimkiler küçükyaa:KK43:

yok gulum dr onermemis sogan kurunu biraktim yeni kaybettim ya bebegi o yuzden simdi incir kurunu yapip iciyorum

canim benim ovulasyon kiti ile test yap istersin guzelim

aman da man kimler gelmissss yerim ben senin fistiklari saglik sihhat versin rabbim

ayyyyy daha neler gorcen yaaa sen benim oglanlar migrosta yerlere yatiyorlar oynasmaktan anam onlara yapmayin dedikce millete rezil oluyoruzzz

aman dikkat isini gucnu birak cocuguna bak guzelim benim ev temizlenir cocuk bulunmaz bak bana valla hep direksiyondayim yterki gozumun onunde olsunlar surekli gezdiyorum onlari

canim en son 65 oldum bebege kalinca
70 oldum su an 70 im eylule kadar veririm insAllah vermesem de farketmez illa bebek illa bebek
canim yaben cocuklari seviyorum yaa avalla 10 tanede olsa yaparimmmmm Allahim bu gebeligi bana ikiz nasip etsin insALlah hayirlisyla saglicakla insAllah

ahhh yavrum kimler gelmissss ne oglumuz 9 aylikmi oldu ya ne guzel gun gibi yaaaaaa:KK52:

gurbetimm canım benimm..aramızda çok yaşfarkı yok ama sen benim ablamsın..kardeşimsin..bizler eskiden tanışırız..seninsitende az yazmadık..sahi siten duruyormu. orayıda özledim gıı..senin yerin ayrıdır bende..neoldubilmiyorum.atlaya atlayaokudum..sana derk gelemedim:KK1:..sen üzülme bacımm:KK16:

yemegimi hazırlıyorum.bi yandanda size bakayım dedim.gelrim sık sık.öpüyorum..
buarada baybcihico takvim yöntemi almak isteyerlerede duyuru..ben aldım denedim.tutmadı kandırıyorlar sakın haa!!

sorma canım ya aynı sorun bizdede var..küçük her halta karışıyo.elindekinide alıyo:KK9: vermezsekte ciyak ciyak bağrıyo cadaloz..

oyykuzum..sağol gulyhasımm..zor tabibide aklılyımya 3.çocuk istiyom.ahhahh:KK43:( sennasılsın..sana çok da edirim.denemedim halen ama sen istedimmi ikiletmeden bilgilerini vermiştin.allah razı olsun.kalbin çok temiz:)

teravet nasılsın kuzumm.sen3.yü düşünüyonmu bacım.senide merak ediyom ben:) bu arada neden kendi topini bıraktın kapattın dimi..amaneden?

ayy karabiber ay sizi görmüş kadar sevinrdim yaakocaman olmuşş maşallahhnasıl 3 çocukla savaşmak.benkorkuyom..bide benimkiler küçükyaa:KK43:

gurbetimm canım benimm..aramızda çok yaşfarkı yok ama sen benim ablamsın..kardeşimsin..bizler eskiden tanışırız..seninsitende az yazmadık..sahi siten duruyormu. orayıda özledim gıı..senin yerin ayrıdır bende..neoldubilmiyorum.atlaya atlayaokudum..sana derk gelemedim:KK1:..sen üzülme bacımm:KK16:

iyiyim bacım sağolasın. ocakta denemelere başlamayı düşünüyorum inş.

canimsin yaa gercekten bizim sitede dostluklar baskaydi kimse kimseyi kirmazdi yardimci olur cemkirmezdik kimseye
kimseyide bugune kadar banlamadim :KK50: yeni site actim orayada bekleruk yane ehemmm kizlari toparliyorum canim :KK54:

Son düzenleme:
hayirli aksamlar kizlar nasilsiniz
eda da gelmis hosgeldin cnm valla eskiler geri geliyo bir bir bi gulnisa serdal kaldi selcansinda vardii o nerelerde bilen varmi
gulnisa ablama yazdim ama girmedi son bir haftadir girince yazar insallahh
mimosss kullandigin takviyeler mi bozdu dersin yum zamanini
teravetle konusmusstuk bu konuyu
o onermemisti yum zamanini sasirtiyo diye bide cok seffaf sivi salgiliyo bencede yaniltabilir o yuzden takviye kullanmiycam ben
zaten gunluk vitamin aliyodum
gerisi rabbim bilir

doğum günün kutlu olsun canım nice güzl yaşlara inşsallah, seneyede oğluşun kucağında kutlarsın belki bellimi olur:))

cnm cok saol Allah senden razi olsun!Ogun konusamadik kizim oyun basindaydi bagiriyordu biyandan dogru durust selam bile veremedim bidahaki sefere ins rahatca konusurusss.

evet selam herkese.
Bugun 13 agustos daha yumurtlama belirtilerim yok
muhtemelen 16-da yumurtliycam h:KK66:
cok degil de 3 gun bol bol gerekenleri yapicam, oyle 3 ay felan bekleyemem
ins hayirlisi olsun

hayirli aksamlar kizlar nasilsiniz
eda da gelmis hosgeldin cnm valla eskiler geri geliyo bir bir bi gulnisa serdal kaldi selcansinda vardii o nerelerde bilen varmi
gulnisa ablama yazdim ama girmedi son bir haftadir girince yazar insallahh
mimosss kullandigin takviyeler mi bozdu dersin yum zamanini
teravetle konusmusstuk bu konuyu
o onermemisti yum zamanini sasirtiyo diye bide cok seffaf sivi salgiliyo bencede yaniltabilir o yuzden takviye kullanmiycam ben
zaten gunluk vitamin aliyodum
gerisi rabbim bilir

gerçekten aynen öle oldu bak hala yumurtlama testim negatif.benim 12.gün muhakkak pozitif olurdu.
13 en geç 14de yumurtlardım.bugün 14.günüm hala yok...
zaten takviyeerden kullanmıyorum artık.kendimede kızıyorum.ne gerek vardı vucudun işleyişini bu kadar bozmaya:KK57::KK57:....ben bu ay yumurtlamıycam herade...
zaten o kadar para verip aldığım testte bitecek nerdeyse.artık testte almıycam.offf yine bunalıma girdim.

Son düzenleme:
canım bu arada aklıma yeni geldi senin rejim olayı ne oldu bittimi kaç kilosun şimdi?

Canım kusura bakma ne olur daha yeni gördüm valla, iyiyiz çok şükür bir yaramalzık yok bu canavarlarla uğraşıyorum:)) zor valla 2 çocuk çok zor ben hep hayret ediuyorum hayran kalıyorum zaten nasıl düşünüyorlar gurbetim baklava falan daha çok çocuk diye:))ben ayrıldım canım evdeyim artıkın:))

ya bravo valla şu insanlardaki araştırma ruhuna bayılıyorum, ne güzel valla hep merak ederdim , demek ben 2. Sıradayım mutluluklta çok şükür:))

slm canım ben seni tanıyamadım nickin hep bumuydu yada biz tanışmışmıydık hiç?

canparçası:nazar::KK34:

Yaaa kızlar testlere gerek kalmadan inş.benım gibi yumurtladığınızı anlarsınız:97:

ooo hg can parcam ben fazla yazmazdım ama elaranın topıgnden bılıyorum dogdumu osmanımız hımalınanın yaprgın asılmavının eceıremnur arkadsların bebıslerı oldumu acaba allah hayırlıysıyla kucagınıza almayı nasıp etsın ıns:KK9:

arkadaşlar hepinize merhabalar...beni belki bir kaçınız tanır hepiniz tanımassınız..ama ben hepinizi tanıyorum ve topiği takip ediyorum 3 yaşında bir kızım var...12 gün sonra kısmetse bir kızım daha olucak..bende 2 kız annesi olucam...erkek bebek için bir sürü yüntem biliyordum ama hiç birini denemedim..bu hamiileliğimde 2 ilişki oldu reginin 11 ve 14. günlerinde... 13. gün olsaydı belki daha iyi olurdu ama kısmet değilmiş demekki erkek çocuk büyütmek....2. kızımın olacağını duyan çevremdekilerden imalı amalı çok laf işittim önceleri çok üzüldüm ama şimdi alıştım...eşimde başta çok üzüldü şimdii alışmış görünüyo...ama ne yalan söyleyeyim erkek çocuk anneside olmayı isterdim..3. çocuğu düşünmüyorum eşimde bende çalışıyoruz..bunlara zor bakarız zaten...Allah herkesin gönlüne göre versin..bence bildiğiniz tüm yöntemleri deneyin içinizde keşke kalmasın.tekbir kuldan takdir Allah tan.benim içimde kaldı keşke deneseydim diyorum..neyse artık lafı fazla uzatmayayım..Allah gönlünüze göre versin.

X