-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
ben en iisi bu ay antibiyotikfitil kullanayım bir dahaki ay yapıyım.dijital test çubuklarımı bitircem yoksa
antibiyotik fitil ve mantar ilacının isimlerini yazabilir misin? hamilelikten ne kadar süre önce kullandın ?
arkadaşlar adet süresi-14 gün ile yumurtlama gününüzü bulamazsınız.
bencede en iyisi öyle yap canım, ne olur ne olmaz sen önlemini al içinde kalmasın sonra hem daha kolay hamiş kalırsın hem erkek bebek şansını artırırsın :))
antibiyotik -cipro, fitil vagihenx , mantar ilacı vardı ama adını hatırlamıyorum malesef
antibiyotiği adet olmadan önce içtim sanırım 7 gün sürdü sabah akşam , antibiyotik bitti adet oldum , klomen içtim 3. gün başladım,adet bitti fitil kullandım sabah akşam 5 gündü sanırım içinde sayısı var ama hatırlamıyorum inan, bu arada mantar ilacınıda içtim, hepsini ilşki günü gelmeden bitirdim. O ay deneme oldu ama malesef hamile kalamadım.Ertesi ay sadece klomen ve çat iğnesi ile hamile kaldım, zaten bu ilaçların etkisi 3 ay kesin sürüyormuş,
canım ben aslında üç ay önce bi kutu cipreyu zaten bitirdim.mantar olmadı o sebepten mantar ilacı kullanmadım.ama akıntım koyu krem.dra gittim simir aldı.alırkende öe fazla iltahap yok sonucuna göre bakarız dedi.ilaç yazmadı.sonucumda iltahap çıkınca.bence kullanma çokta fazla iltahap yoktu dedi.ramazan olduğu için alttan muayene yapılamadı malesef.bana ramazan çıkınca gel yine muayene ederim dedi.ben bu akıntıynın ne olduğuna anlama veremedim.dr rahim ağzında temiz simirde az çıkmış diyince doğal yöntemere başvurdum.bu ayı atlamamk için.çünkü bi teyze bana dediki ramazanın 15ine tek sefer birlikte o oğlun olur demişti.bide dua verdi.
e bu fırsatı kaçırmak istemiyorum.senede bir defa ramazan oluyo.artık vajinal duşta yapar iltahap varsa temizerim.mühim olan şu yumurtlama testinin pozitifi görmesi..bak aklıma ne gedi teyze ramazanın 15i dedi ya.her ramazanın 15i dolunay olur acaba gerçekten bi etkisi olabilirmi.pazartesi ramazan 15. dolunay inşallah duamda var ve yum günüm inşallah denk gelir.inşallah akşama yum testim pozitif çıkar............
ceylancım ramazanya anca zamanım geçiyo.bide çok yoruluyorum.çocuk uyudummu bende yatıyorum onla degilse bütün gün geçmiyooo herkese gunaydınn helencımsen nerelrdesın yahu
merak ettık senı
dr nevranın sitesinde hesapladım bana ayın 15i ovulasyon günüünüz diyo....bakalım o zaman akşama testimin pozitif çıkması lazım..
teravet sende bi bakarmısın canım sence ne zaman yumurtlama olur?
sol yumurtalığımda üç aydır olmayan hareketlenme var.galiba pazartesine çatlar gerçektende....inşallah akşama pozitifi görürüm kızlar dua edin...tamda ramazan 15e gelirse hem dolunaya denk gelicek hem ramazan 15e gelicek inşallah denk gelir.....
canım ben aslında üç ay önce bi kutu cipreyu zaten bitirdim.mantar olmadı o sebepten mantar ilacı kullanmadım.ama akıntım koyu krem.dra gittim simir aldı.alırkende öe fazla iltahap yok sonucuna göre bakarız dedi.ilaç yazmadı.sonucumda iltahap çıkınca.bence kullanma çokta fazla iltahap yoktu dedi.ramazan olduğu için alttan muayene yapılamadı malesef.bana ramazan çıkınca gel yine muayene ederim dedi.ben bu akıntıynın ne olduğuna anlama veremedim.dr rahim ağzında temiz simirde az çıkmış diyince doğal yöntemere başvurdum.bu ayı atlamamk için.çünkü bi teyze bana dediki ramazanın 15ine tek sefer birlikte o oğlun olur demişti.bide dua verdi.
e bu fırsatı kaçırmak istemiyorum.senede bir defa ramazan oluyo.artık vajinal duşta yapar iltahap varsa temizerim.mühim olan şu yumurtlama testinin pozitifi görmesi..bak aklıma ne gedi teyze ramazanın 15i dedi ya.her ramazanın 15i dolunay olur acaba gerçekten bi etkisi olabilirmi.pazartesi ramazan 15. dolunay inşallah duamda var ve yum günüm inşallah denk gelir.inşallah akşama yum testim pozitif çıkar............
aaaaçok ilginç canım ilk defa duyuyorum her ramazanın 15 de dolunay olduğunu vardır belki bir bildikleri, bende ramazanda hamile kaldım tam hatırlamıyorum gününü ama inşallahhhhh sende oğlana kalırsın canım
bu arada bendede mantar enfeksiyon falan yoktu ama doktor önlem olsun diyer verdi
helenxcim hoş geldin
prensesler nasıl
çok zor ya 2 çpcuklu olmak dimi
benim kızla oğlan akşama kadar kavga ediyo.((((
onları ayırıcam diye sesim kısılıyo valla
sizdede böyle sorunlar varmı
yoksa benim efe mi çok yaramaz
ablasının herşeyini dağıtıp birde kıkır kıkır gülüyo
kızımda yazık evcilik oynıyamıyorum diye ağlıyoooooo
kendini odasını kapatıyo yavrum
erkek çocukları daha yaramaz oluyor canım zaten.benimde yeğenim evlere şenlik.tavanlarda geziyor resmen.iki, dk oturmak nedir bilmez.sürekli oynar gezer arar ortalığı karıştırır.ama kızım çok hanım hanımcıktır.tv izler bebekleriyle sakin sakin oynar.:89:
dr nevranın sitesinde hesapladım bana ayın 15i ovulasyon günüünüz diyo....bakalım o zaman akşama testimin pozitif çıkması lazım..
teravet sende bi bakarmısın canım sence ne zaman yumurtlama olur?
sol yumurtalığımda üç aydır olmayan hareketlenme var.galiba pazartesine çatlar gerçektende....inşallah akşama pozitifi görürüm kızlar dua edin...tamda ramazan 15e gelirse hem dolunaya denk gelicek hem ramazan 15e gelicek inşallah denk gelir.....
oy oy oy maşallahh.her kesburda yaww..çok sevindim..hepinizi öpüyorum.rabbim herkese istedigi bebeşi hayırlısıyla nasipetsin.kolay gelsin size bacılarr..ben ramazan dolayısıyla giremiyorum.anca takatim kalmıyo ya bide iki çocuk uff..ramazanda dularamızı kabul olsun.benim kocanıniçinede bibebeksevgisi gelsinde hadi çocuk edelim desin.:)
slm kızlarrrrrrrrr
erkek çocukları daha yaramaz oluyor canım zaten.benimde yeğenim evlere şenlik.tavanlarda geziyor resmen.iki, dk oturmak nedir bilmez.sürekli oynar gezer arar ortalığı karıştırır.ama kızım çok hanım hanımcıktır.tv izler bebekleriyle sakin sakin oynar.:89:
biliyorsunuz
folibol ,balikyagi hapi,pekmez iciyorum bide
ben bu gun incir li havuclu kure baslayacagim 21 gun bir sonraki adete kadar
cörek otu tarcin ve balida hazir ettim....
adetli ikende bunlari yesem sakincasi olurmu acaba
ondan sonra yumurtlamada deneme yapicam kismetse
gulyassssssss canım hiç karşılaşamıyoruzzzzzzz
egem nasıl
prenses nasıl
sen nasılsınnnnn
zor dimi iki çocuk
sen iştemisin
İngilrete'de yapılan bir araştırma mutlu ailenin sırrını belirledi...Buna göre iki kızı olanların en mutlu aileler olduğu ortaya çıktı...
İngiliz annelere bebek bakımı ve çocuk yetiştirme konularında hizmet veren bounty adlı internet sitesinin yaptığı araştırma, en mutlu çiftlerin iki kız çocuğu bulunanlar olduğunu ortaya çıkardı
Çocukları 16 yaşın altında olan 2 bin 116 çiftle gerçekleştirilen araştırma sonucunda, iki kız çocuğunun az kavga ettiği, uyumlu bir şekilde oyun oynadığı, ev işlerine yardım ettiği ve ailelerine bağlı oldukları için mutlu ailenin formülü olduğu açıklandı. En mutsuz ailelerin ise 4 kız çocuğuna sahip aileler olduğu görüldü.
İşte çocuk sayısına göre mutluluk sıralaması;
İKİ KIZ
BİR KIZ BİR ERKEK
İKİ ERKEK
ÜÇ KIZ
ÜÇ ERKEK
DÖRT ERKEK
İKİ KIZ BİR ERKEK
ÜÇ ERKEK BİR KIZ
ÜÇ KIZ BİR ERKEK
İKİ ERKEK İKİ KIZ
DÖRT KIZ