- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #62.861
Hosgeldin cnm adettin kacinci gunu oldu hatirliyormusun
adetim bitti 5. gündü sanırım. bende 25 günde bir adet olurum. kısa döngülerde ilk 5 gün denerseniz yüzde doksan doğru çıkıyor ama dediğim gibi 30 31 gün olanlar ovulasyon gibi düşünüyorum .tabi allah kısmet ederse. hergün okuyorum neredeyse yazılanları. bende ilk erkek olmasını istemiştim .araştırmalarım bu yönde .adaçayı birde döngüyü uzatıyor. içmeye başlamam gerek.dediğim gibi hayırlısı yindee inşallah seninde istediğin olur.Hosgeldin cnm adettin kacinci gunu oldu hatirliyormusun
inşallah çok isterim .sirkeyi çok duydum denemek istiyorum. ablanda sirke falan yaptımı .Canim kiz icin fitile gerek yok erkek bebek icin temiz olmasi gerekio mantarsiz falan bende asitli ortamda kiz olasiligi fazla diye duymusdum Sirke mantikli...ablamda adeti bitti bir hafta korundu sonra hamile kaldi kizi oldu darisi basina insallah
Yok hicbisey yapmadiinşallah çok isterim .sirkeyi çok duydum denemek istiyorum. ablanda sirke falan yaptımı .
Eveeet canım haklısın... Bu gün adet oldum dün neopenatron bitti, bugün biokadin fitil e başladım bir kaç gün sonra da antibiyotik içmeyi düşünüyorum. Foreverhayat arkadaşımızda adet bitiminde bir kaç tane antibiyotik içmişti. Ve o ay hamile kaldı, şu anda paşası kucağında, inanılmaz heyecanlandım 3 kızım var ve ben büyük bir cesaret le 4. Nün hazırlıklarındayım,,, rabbim hakkımda hayırlısını nasip eder insallah.hanzade bacım sen antibiyotik kullan riske atma antıbiyotıkle beraber biokadın kullan adetli iken kullanılıyor. ama tek başına fitil o kadar iltihabı sökmez iltihap varsa erkek bebek şansı çok düşer bacımsın.
Çiğdem canım senin tek ilişki ve erkekmi... Oldu,,, kızın varmı... Rabbim sağlıklı sihatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhh...benim de böyleydi bacım 12. gün koyulaşmış 13. gün akşam tek deneme olmalı diyorum ben yani ilk koyudan 36 saat sonra
Rabbim yardımcımız olsun. Benimde 3 kızım var bende bu ay denemem olacak çok heyecanlıyım sen neden kasımı bekliyor sun tatlım , ha birde kredi kartı kullanmadığımdan o testlerden netten alamıyorum kapıda ödeme yapılan bir sitede bulamadım. Senin bildiğin varmı ben rastlamadım. Eczanelerde ki galenik 30 lira 5 tanesi, iki paket alsam10 adet sabah akşam yapsam yeterli olurmu acaba... Nedersin sevgiyle kal,,,,,hanzade hepsının mantığı aynı, idrarda ki LH hormonunu olcuyor, galenik, gulenyuz, labaquick.. bunlardan en ucuzu labaquick. bundan al ve daha sık dene canım. günde bi defa olmaz. sen test yaptın, yarım saat sonra koyulaştı. bunu kaçırmış olıuyorsun. oyuzden her 4 saatte bir test yapmak gerekiyor bence.. cat anında degılde ondan 2-3 saat once yapmak gerek bence. cunku ben kendimden gözlemledim. cat zamanında resmen kuruyorum. ama öncesinde acayip ıslağım..
bu nedenle bence çattan once olmalı olacaksa..
nasip..
bende kasım da deneyeceğim. bir kızım var. artık ben elimden geleni yapayım da gerisini rabbim bilir.
canım sen bilirsin rahat edebilirmisin?bulantının fazla olduğunu söylemiştin..kızlar hayırlı kandiller...size bişey soracam urfa mardin gezisi var sizce gitmem sakıncalı olurmu 12 haftalık olacam ozamana kadar.....minubus ile gitceğiz aişelecek gelecek herkes eşimin arkadaiları eileri çocukları çok ısrar ettiler gelin diye eşimde tamam dedi
yumurtanın çatlaması muhtemel günlerde 4 saatte nir yapman daha sağlıklı olur canım giiti gidiyordaki laboguik marka var 20 li ondan alsan almaz mı?hem fiyatı uygun ,bende ilk ay 7 tanesi 55 lira olan bir marka almıştım eczanaden o ay takip edemedim...Rabbim yardımcımız olsun. Benimde 3 kızım var bende bu ay denemem olacak çok heyecanlıyım sen neden kasımı bekliyor sun tatlım , ha birde kredi kartı kullanmadığımdan o testlerden netten alamıyorum kapıda ödeme yapılan bir sitede bulamadım. Senin bildiğin varmı ben rastlamadım. Eczanelerde ki galenik 30 lira 5 tanesi, iki paket alsam10 adet sabah akşam yapsam yeterli olurmu acaba... Nedersin sevgiyle kal,,,,,
benim iki kızımda da önce eşimdi....Kizlar bisey sorucam size erkek bebek icin kadinin once orgazm olmasi gerekiyor degilmi? AMA marifetname diye bir kitapta tam tersi yaziyor kimin suyu once gelirse bebek o cinsiyette olur yaziyorsimdi hangisi ogruuuu
hanzade süpersinEveeet canım haklısın... Bu gün adet oldum dün neopenatron bitti, bugün biokadin fitil e başladım bir kaç gün sonra da antibiyotik içmeyi düşünüyorum. Foreverhayat arkadaşımızda adet bitiminde bir kaç tane antibiyotik içmişti. Ve o ay hamile kaldı, şu anda paşası kucağında, inanılmaz heyecanlandım 3 kızım var ve ben büyük bir cesaret le 4. Nün hazırlıklarındayım,,, rabbim hakkımda hayırlısını nasip eder insallah.
cın takvımı kızımda tuttu, oglum da da tutar diye kasımda baslayacagızRabbim yardımcımız olsun. Benimde 3 kızım var bende bu ay denemem olacak çok heyecanlıyım sen neden kasımı bekliyor sun tatlım , ha birde kredi kartı kullanmadığımdan o testlerden netten alamıyorum kapıda ödeme yapılan bir sitede bulamadım. Senin bildiğin varmı ben rastlamadım. Eczanelerde ki galenik 30 lira 5 tanesi, iki paket alsam10 adet sabah akşam yapsam yeterli olurmu acaba... Nedersin sevgiyle kal,,,,,
bilmiyorum haftaya dr gidecem dr sorayım bakalım ne diyecek bide 12.hafta oluyor belki cinsiyet tahmini yapar diye umutlanıyom tabi tersi olmazsa ay çok korkuyorum eşim diyo bende geleyim ablam görümcem of oysa ben tek gitmek istiyorrum hepsi erkek müjdesi bekliyor düşünsenize çok dua ediyorum rabbim inşallah sağlıkla bağışlar banada burdaki herkesede çok zor bir sınavmış .....sen neyaptın başka dr gittinmicanım sen bilirsin rahat edebilirmisin?bulantının fazla olduğunu söylemiştin..
bısey olmaz ya, bız amerıkaya gitmiştik ben 14. haftalarımdaydım. 12 saat yoldu dusun :)kızlar hayırlı kandiller...size bişey soracam urfa mardin gezisi var sizce gitmem sakıncalı olurmu 12 haftalık olacam ozamana kadar.....minubus ile gitceğiz aişelecek gelecek herkes eşimin arkadaiları eileri çocukları çok ısrar ettiler gelin diye eşimde tamam dedi
inşallah canım....çin takviminde yaşa bir ekledinmicın takvımı kızımda tuttu, oglum da da tutar diye kasımda baslayacagız
hayırlısı saglıklısı olsun eyham, bende merak ettim sımdı :)bilmiyorum haftaya dr gidecem dr sorayım bakalım ne diyecek bide 12.hafta oluyor belki cinsiyet tahmini yapar diye umutlanıyom tabi tersi olmazsa ay çok korkuyorum eşim diyo bende geleyim ablam görümcem of oysa ben tek gitmek istiyorrum hepsi erkek müjdesi bekliyor düşünsenize çok dua ediyorum rabbim inşallah sağlıkla bağışlar banada burdaki herkesede çok zor bir sınavmış .....sen neyaptın başka dr gittinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?