- 17 Eylül 2014
- 2.516
- 2.120
- 133
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #62.681
BENCE HEPSİNİN İŞLEVİ VE ETKEN MADDESİ AYNI VE MANTARI YOK EDİYOR KULLANABİLİRSİN DİYE DÜŞÜNÜYORUMBen Türkiye de yasamiyorum Burda varmidir... Yada hepsi ayni islevi gormezmi?
UZUN SÜREDİR SAKA SU KULLANIYORUZ ALKALİ DAMLA ALDIM VE ÖNCESİNDE KARBONATLI SU KULLANDIM VAGİNAYI BİLMEM AMA İDRAR TAHLİLİNDE PH 5 ÇIKTI YANİ DÜŞÜKTÜ SIVILAR İDRARLA ATILDIĞINA GÖRE BENCE PH IN YÜKSEK ÇIKMASI GEREKİYORDU EN ETKİLİSİ VAGİNAL DUŞ OLABİLİR AMA KARBONAT MİKTARI ÇOK OLMAMALI DİYE DÜŞÜNÜYORUMBugun karbonatli suya basladim iciyorum karbonatli vaginal dustan korkuyorum icmekte alkali yaparmi??
Vaginal dusu iliskiden oncemi yapmali? Yada adete yakinmi?UZUN SÜREDİR SAKA SU KULLANIYORUZ ALKALİ DAMLA ALDIM VE ÖNCESİNDE KARBONATLI SU KULLANDIM VAGİNAYI BİLMEM AMA İDRAR TAHLİLİNDE PH 5 ÇIKTI YANİ DÜŞÜKTÜ SIVILAR İDRARLA ATILDIĞINA GÖRE BENCE PH IN YÜKSEK ÇIKMASI GEREKİYORDU EN ETKİLİSİ VAGİNAL DUŞ OLABİLİR AMA KARBONAT MİKTARI ÇOK OLMAMALI DİYE DÜŞÜNÜYORUM
İLİŞKİDEN ÖNCE CANIMVaginal dusu iliskiden oncemi yapmali? Yada adete yakinmi?
Haklisin onemli olan en iyisini kullanmak temizlemesi onemliBENCE HEPSİNİN İŞLEVİ VE ETKEN MADDESİ AYNI VE MANTARI YOK EDİYOR KULLANABİLİRSİN DİYE DÜŞÜNÜYORUM
Bebege zarari olmazmiİLİŞKİDEN ÖNCE CANIM
ben eczaneye zayıflatırmı diye sormuştum oda vücudu ve idrarı alkali yapar demişti bende kaçkere sürahiye hazırlayıp lavoboya döktüm içemedimBugun karbonatli suya basladim iciyorum karbonatli vaginal dustan korkuyorum icmekte alkali yaparmi??
Fitil kullanmak en iyisi gerisi kismet artik rabbim Kabul Eder dualarimizi insallahDENEYEN ARKADAŞLAR OLDU DAHA ÖNCEKİ SAYFALARDA DOKTORUN BİRİDE MANTAR ENFEKSİYONU OLANLARDA TAVSİYE EDİYORDU BENCE FİTİLİ KULLANIRSAN GEREK YOK YAPMANA
BUNDAN 3 SENE ÖNCE GİTTİĞİ ÜROLOG BAYAN ÇIKINCA BİR TÜRLÜ GÖNDEREMİYORUM ARTIK:)))erkekler dr ları pek sevmezler ama ne yap ne et götür sağlık için
Bende almanyada yasiyorum Bu fitile baktim ph i düsürüyor yaziyor dogrumu aceba, Vagi-hex de de yükseltiyor yaziyor aceba hangisi daha iyi erkek Bebek icinCanim ben almanyada yasiyorum kadefungin3 adi 3 tane var icinde
Ph yukseltiyorsa daha kyi..canim nerde yaziyor dusuruyor internette yada doktormu soylediBende almanyada yasiyorum Bu fitile baktim ph i düsürüyor yaziyor dogrumu aceba, Vagi-hex de de yükseltiyor yaziyor aceba hangisi daha iyi erkek Bebek icin
vaginal duş ilişkiden hemen önce alkali olması için ama afedersin kadın orgazm olursada zaten alkali olunuyor bu alkalı duş orgazm olunmazsa diye yapılıyor zaten2 su bardağı suya bir çay kaşığı kadar olması gerek...Vaginal dusu iliskiden oncemi yapmali? Yada adete yakinmi?
dorti ben hesaplamıştım görmedin mi canm...Kızlar ne o penotranmı ph yukseltıyormuş erkek bebek içinmi kullanıyosunuz
dorti ph yükselttiğini bilmiyorum ama bi arkadaş onu kullanmış temiz olması gerekirmiş erkek bebek içinKızlar ne o penotranmı ph yukseltıyormuş erkek bebek içinmi kullanıyosunuz
ben kızıma eylulde hamıle kaldım. hemde yumurtlama anımı tespit edip cat oldugu anda ilişki oldu. nasipten ötesi yokhanımlar gerçekten aranızda tek ayda hamile kalıpta erkek bebeği olan yada olacak olan var mı aranızda???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?