How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Süper Anneler - 2011

Asosyalci o kalp atışları tutmuyorda ikili testte beta hcg değeri 50 ve üstü kız altı erkek diyorlar bende tuttu genel olarakta tutuyor ama kesinliği yok birde ona bak istersen

Kızlar nasılsınız sizleri merak ettim bir bakayım dedim topik değişmiş bayan yeni arkadaşlar katılmış hoşgeldiniz biz bayrağı size verdik arkadaşlar....beni tanımayanlar bende sizler gibi geçen sene bu zamanlar erkek bebek için denemeler yapıyordum .Allah inşallah sizlerede nasip eder gönlünüz deki pasalara ve prenseslere kavusursunuz..benim oğlum beş aylık oldu teyzeleri büyüdü paşam ellerinizden öper ..Çok istedim Allah nasip etti şükürler olsun .eee eski arkadaşlar neler yapıyorsunuz gijnij Defnem hanzade ....bebekler nasıl iyisiniz inşallah canlarim hepinizi öpüyorum .deneme yapanlara Allah yardımcınız olsun ovilasyon testi ile yum.gününüzü bulun derim ben ve temiz olmak gerek ir hayırlısı yaradandan ..

Arkadaşlar daha önceden yazmıştım. 3. defa sürpriz şekilde hamile kaldım iki kızım var oğlum olsun istemiştim. Rabbim tekrar kızı layık gördü. İnşallah hayırlısı olur ☺️

Kızlar nasılsınız sizleri merak ettim bir bakayım dedim topik değişmiş bayan yeni arkadaşlar katılmış hoşgeldiniz biz bayrağı size verdik arkadaşlar....beni tanımayanlar bende sizler gibi geçen sene bu zamanlar erkek bebek için denemeler yapıyordum .Allah inşallah sizlerede nasip eder gönlünüz deki pasalara ve prenseslere kavusursunuz..benim oğlum beş aylık oldu teyzeleri büyüdü paşam ellerinizden öper ..Çok istedim Allah nasip etti şükürler olsun .eee eski arkadaşlar neler yapıyorsunuz gijnij Defnem hanzade ....bebekler nasıl iyisiniz inşallah canlarim hepinizi öpüyorum .deneme yapanlara Allah yardımcınız olsun ovilasyon testi ile yum.gününüzü bulun derim ben ve temiz olmak gerek ir hayırlısı yaradandan ..
Hosbulduk cnm allah bagislasin pasani darisi basimiza insallah sen neler denedin yaptın anlatirmisin hayrına insallah Rabbim bize de nasip eder

Hatta şöyle bir yazı okudum bunu kim de kontrol ettiysem doğtu çıktı tek aylarda ovülasyon gününde tek ilişkiyle hamile kalanların erkek bebeği oranı çok yüksek.

merhaba özel bir yöntem denedin mi paylaşabilir misin?

Arkadaşlar daha önceden yazmıştım. 3. defa sürpriz şekilde hamile kaldım iki kızım var oğlum olsun istemiştim. Rabbim tekrar kızı layık gördü. İnşallah hayırlısı olur ☺️

Sağlıkla huzurla kucağına alırsın prensesini inşallah.üçüncü kızı olanlar hamileyken sarsılıyor ama kucağina alınca unutuyorlar o miss kokuyla.inşalllah sen de öyle hissedersin.Allahım hayırlı evlat olmalarını nasip etsin inşallah.

Allahtan umut kesilmez cnm sen doğana kadar da duani et allah büyüktür. Almanyada bile okadar iyi cihazlara renkli ultrasoblara ragmen arkadaşıma doğuma kadar kiz dediler 3. Kizi olacaktı allahın isi doğdu oglan darisi basina insallah Rabbim gonkundekini nasip etsin

Duyduklarım şöyle: Erkek çocuk isteyen yılın tek aylarından ovülasyon gününde tek ilşkiyle hamile kalmalı ve muz çok tüketmeli karbonatlı su içmeli yani alkali su çok tüketmeli hatta fitil kullanılması gerekli bunu bana bi ablam söylemiştir. PH dengesini sağlaması açısından.

bende eylülün ilk haftası tatile çıkıyorum dönüşte mecbur deniz havuz derken fitil kullanıcam sonra 9 ve 11 aylarda deneme yapıcam

Kizlar adetten önce karbonatlı vajinal duş deniycem ne düşünüyorsunuz deneyen var mi??

bence kız istiyorsan denemelisin bir tanıdığım vajinası asidik olduğu için ilişki esnasında yanma yaşıyormuş ve doktara gitti sorun olmaığını söylemiş deneme yapıyor ve şuan hamile bebeği kız olacak :)

bence kız istiyorsan denemelisin bir tanıdığım vajinası asidik olduğu için ilişki esnasında yanma yaşıyormuş ve doktara gitti sorun olmaığını söylemiş deneme yapıyor ve şuan hamile bebeği kız olacak :)

ama pardon sen erkek bebek istiyorsun sanırım

Back