Süper Anneler - 2011

İyi diyelim iyi olalım sen nasilsin bebis nasil??

çok şükür kızlar daha iyiyim ,canım henz cinsiyeti öğrenmedim ama bugün dr.a kontrole gidicem,büyük ultrasonda bakılacak inş.dr.bir müjde verir ben de size veririm..kızlar valla çok heyecanlı bir süreç,hayatımda o kadar sınava girdim bu kadar heyecanlanmadım. rabbim hepimizin gönlündekini göbüşüne versin...

Merhaba hanımlar aranıza yeni katıldım bizde bebek planlıyoruz cinsiyet konusunda yardım rica ediyorum...

kızlar dr.dan yeni geldim ikili test için şükür bir sıkıntımız yok..cinsiyeti yine göremediler kordon bağı geliyormuş,ama kalp atışını dinletirken sordum 160 dedi,bende bunun cinsiyetle ilişkisi olduğunu duymuştum sizce olabilir mi 140 altı erkek üstü kız denilirdi,umarım doğru değildir moralim bozuldu ya...

Canim gittinmi doktora hayirli haberlerini bekliyoruz

Yok alakası yok bi topik var çoğu tutmuyor okumusdum

O sayı tutmuyo ona bakma.....ama başka dr mı gitsen keşke....insan bir tahmin yapar ya.....benim de da öyle adla yorum yapmaz daha önceden tanıyom dru soylemez

O sayı tutmuyo ona bakma.....ama başka dr mı gitsen keşke....insan bir tahmin yapar ya.....benim de da öyle adla yorum yapmaz daha önceden tanıyom dru soylemez
inş.canım kalp ritmini duyunca moralim bozuldu,biraz zaaman geçsinde beni tanımayan dr.a gidicem,sonuçta iki kızımın dr.u biliyor erkek istediğimizi de bu nedenle de tahminde bulunmuyor olabilir,iki hafta sonra gel dedi,zaten çok başım ağrıyor dediğimde de strestendir yorumunu yaptı.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…