Süper Anneler - 2011

Canim sadece kadinlar degil erkeklerde cok kötü,emin ol daha dedikoducular üstelik,hafta sonu bir arkadasa hayrli olsuna gittik esimle,oglu oldu,daha biz evlerine girergirmez adam esime demezmiki eh artik sen beni sevmezsin,esimde şasirdı yazık,niye dedi,eee kız babaları erkek babalarını sevmezde ondan demezmi,eşim nediyecegini bilemedi,yooo ben ayrim yapmam kızıda oğluda bir diyiverdi ama düsünceye daldı,oan okadar üzüldümki,adam resmen bizi ezik duruma düsürdü.bu insanlarin bencilligi ne be kardesim,hiç anlamiyorum,aslinda sıkıntılar ustuste gelince vazgecergibi oluyorum,sonra boyle seyleri duyunca bidaha deneyeyim belki üçüncüde Rabbim nasip eder diyorum,Rabbim hayırlısını versin inş. hepimize

Ayyy Rabbim 3. De nasip etsin inşallah seninde kocaninda yüzünü güldürsun

O kadar cahil insan varki allah onlari duysun inşallah allah onların cevabini versin inşallah.... Ben daha hamile değilim ortada birşey yok kesin kiz olacak diyorlar...... Rabbim seslerini duysunda nerden biliyorsunuz diyip oglani verse:) Rabbim sesimizi duysun inşallah

Kızlar bugün doktora gittim.kasıklarım ağrıyor adetim düzensizleşti diye.muayene etti.birsey yok dedi.hocam belki erkek olur diye ovu testi kullandım dedim.o testlere de guvenme.stresten gecikir dedi.bazen vücut aynı kromozumu kabul eder ya da sağlıklıyı döller dedi.kızları olup çok uğraşan oldu saglıksız oğulları oldu.çok takma haftada 2 kez ilişki olsun dedi.
Doktora hakverdim yani.çok isteyip stres yapınca vücudumun dengesi bozuldu.

Haklisin CNm bende ayni şeyleri yaşadım stresten 1 ay adet görmedim simdi çok rahatim namazimi kiliyorum rabbimle dertlesiyorum ondan istiyorum.. Çünkü o ol derse olur... Sende duani et allah tan iste rahat ol.

Fitile basladim adetime 5 gun falan var.ovulasyon testi aldim.bir de butun tajtakvimler nisan da erkek.kizlarimda tutuyor diye boyle denk getireyim dedim.kismet artik rabbim hepimizin gonlundekini hayirli eyleyip bize nasip eder insallah.ondan gelen herseye raziyiz.

FF itile adete kaç gün kala baslanmali?

Amin amin inşalla.Rabbim gönlümüz de kini nasip etsin hayirli bir şekilde

FF itile adete kaç gün kala baslanmali?
Prospektusu okudum.herhangi bir zaman belirtmemis.aderliyken bile kullanmanin sakincasi yokmus.sadece kullanimda zorluklar oldugundan tavsiye edilmez yaziyodu.ben bu ay deneme yapacagim icin edetime 1 hafta kala basladim.sen kiz istiyordun sanirim.onun icin de fitil kullaniliyormu

Yokkk ben oğlan istiyorum allah kismet ederse

Kısçeler ilk defa duydum nedir bu fitil? Bende ikinci bebeğimi düşünüyorum ve kız istiyorum hayırlısıyla. kız içinde var mıdır nasıl kullanılır ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…