- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #62.461
BeeeeennnBu ay adetini bekleyip deneme yapacaklar kimler?? Bende sabirsizlikla bekliyorum fitile basliycam
Canim sadece kadinlar degil erkeklerde cok kötü,emin ol daha dedikoducular üstelik,hafta sonu bir arkadasa hayrli olsuna gittik esimle,oglu oldu,daha biz evlerine girergirmez adam esime demezmiki eh artik sen beni sevmezsin,esimde şasirdı yazık,niye dedi,eee kız babaları erkek babalarını sevmezde ondan demezmi,eşim nediyecegini bilemedi,yooo ben ayrim yapmam kızıda oğluda bir diyiverdi ama düsünceye daldı,oan okadar üzüldümki,adam resmen bizi ezik duruma düsürdü.bu insanlarin bencilligi ne be kardesim,hiç anlamiyorum,aslinda sıkıntılar ustuste gelince vazgecergibi oluyorum,sonra boyle seyleri duyunca bidaha deneyeyim belki üçüncüde Rabbim nasip eder diyorum,Rabbim hayırlısını versin inş. hepimizeAh ahhh canım o kadar doluyum ki bu kadınlara... İçlerincocugunda kötülük var. Kimselerin erkek çocuklarının başlarını bile okşuyamıyorum, hissediyorum benden kaçırdıklarını nazar ederim diye çok korkuyorlar... Maşallahhh demekten bi hal oluyorum. Bazıları yüzüme baka baka ay kız evlat yetiştirmek çok zoor, iki oğlu var üçüncüye hamile ay yinede erkek olduğuna çok sevindik diyor. Sanki erkek başına yağ sürecek, aslında bir ana için kız çocuğun yokluğu daha önemli... Rabbim bana kuzularımı hediye vermiş, ha biz de bitane side değişik olsun isteriz insanız, Rabbimin rahmet merhamet kapısı sonsuz açık bize istiyebiliriz, vermediysede vardır bunda hikmet deyip tevekkül ederiz. Rabbim bizede gönlümüz'den geçeni hediye eder. Aminnnnnnnn.... Canım sen fitil kulkanmışmıydın...
Ayyy Rabbim 3. De nasip etsin inşallah seninde kocaninda yüzünü güldürsunCanim sadece kadinlar degil erkeklerde cok kötü,emin ol daha dedikoducular üstelik,hafta sonu bir arkadasa hayrli olsuna gittik esimle,oglu oldu,daha biz evlerine girergirmez adam esime demezmiki eh artik sen beni sevmezsin,esimde şasirdı yazık,niye dedi,eee kız babaları erkek babalarını sevmezde ondan demezmi,eşim nediyecegini bilemedi,yooo ben ayrim yapmam kızıda oğluda bir diyiverdi ama düsünceye daldı,oan okadar üzüldümki,adam resmen bizi ezik duruma düsürdü.bu insanlarin bencilligi ne be kardesim,hiç anlamiyorum,aslinda sıkıntılar ustuste gelince vazgecergibi oluyorum,sonra boyle seyleri duyunca bidaha deneyeyim belki üçüncüde Rabbim nasip eder diyorum,Rabbim hayırlısını versin inş. hepimize
Haklisin CNm bende ayni şeyleri yaşadım stresten 1 ay adet görmedim simdi çok rahatim namazimi kiliyorum rabbimle dertlesiyorum ondan istiyorum.. Çünkü o ol derse olur... Sende duani et allah tan iste rahat ol.Kızlar bugün doktora gittim.kasıklarım ağrıyor adetim düzensizleşti diye.muayene etti.birsey yok dedi.hocam belki erkek olur diye ovu testi kullandım dedim.o testlere de guvenme.stresten gecikir dedi.bazen vücut aynı kromozumu kabul eder ya da sağlıklıyı döller dedi.kızları olup çok uğraşan oldu saglıksız oğulları oldu.çok takma haftada 2 kez ilişki olsun dedi.
Doktora hakverdim yani.çok isteyip stres yapınca vücudumun dengesi bozuldu.
Ayyy Rabbim gönlümüz de kini nasip etsin insallah sen neler düşünüyorsun neler yapiyorsunBeeeeennn
FF itile adete kaç gün kala baslanmali?Fitile basladim adetime 5 gun falan var.ovulasyon testi aldim.bir de butun tajtakvimler nisan da erkek.kizlarimda tutuyor diye boyle denk getireyim dedim.kismet artik rabbim hepimizin gonlundekini hayirli eyleyip bize nasip eder insallah.ondan gelen herseye raziyiz.
Amin amin inşalla.Rabbim gönlümüz de kini nasip etsin hayirli bir şekildeFitile basladim adetime 5 gun falan var.ovulasyon testi aldim.bir de butun tajtakvimler nisan da erkek.kizlarimda tutuyor diye boyle denk getireyim dedim.kismet artik rabbim hepimizin gonlundekini hayirli eyleyip bize nasip eder insallah.ondan gelen herseye raziyiz.
Prospektusu okudum.herhangi bir zaman belirtmemis.aderliyken bile kullanmanin sakincasi yokmus.sadece kullanimda zorluklar oldugundan tavsiye edilmez yaziyodu.ben bu ay deneme yapacagim icin edetime 1 hafta kala basladim.sen kiz istiyordun sanirim.onun icin de fitil kullaniliyormuFF itile adete kaç gün kala baslanmali?
Yokkk ben oğlan istiyorum allah kismet ederseProspektusu okudum.herhangi bir zaman belirtmemis.aderliyken bile kullanmanin sakincasi yokmus.sadece kullanimda zorluklar oldugundan tavsiye edilmez yaziyodu.ben bu ay deneme yapacagim icin edetime 1 hafta kala basladim.sen kiz istiyordun sanirim.onun icin de fitil kullaniliyormu
Hayirlisiyla kismet eder insallah.sen basladin mi denemelere?Yokkk ben oğlan istiyorum allah kismet ederse
Aslında birşey yapmiycam fitil kullanicam adet bitiminden 3 GÜNE KADAR İLİŞKİ DENİYCEM VE EN ÖNEMLİSİ DE DUA BUKADARHayirlisiyla kismet eder insallah.sen basladin mi denemelere?
Bu fitil mantar için falan erkek çocuk için rahimin temiz olmasi gerekio ph için bide sanirim kiz için gerek yokKısçeler ilk defa duydum nedir bu fitil? Bende ikinci bebeğimi düşünüyorum ve kız istiyorum hayırlısıyla. kız içinde var mıdır nasıl kullanılır ki ?
Bu fitil mantar için falan erkek çocuk için rahimin temiz olmasi gerekio ph için bide sanirim kiz için gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?