- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #62.361
Kızlar bende yarın gidecek...kalp atışları için hayırlısı ile duyarım inşallah.....cinsiyet i.in erken olur demi sorsam dra
Kızlar bende yarın gidecek...kalp atışları için hayırlısı ile duyarım inşallah.....cinsiyet i.in erken olur demi sorsam dra
İnşallah hayırlı goruntuler getiririm ozaman...rabbim isteyen herkese gonlundekine gore sağlıklı bişekilde sanada beraberinde hayırla nasip etsin canım...Erken olabilir belki ama.kesenin net çıktısını almaya çalış eyham.ona göre yorum yapabilirler.7.8.9.haftanın ultrason çıktılarına yorum yapanları okumuştum.hayırlısıyla müjdeli haberler alın inşallah.
Bu arada bana da dua et lütfen.ben de bekliyorum bu ay inşallah.
Keseyi gorduğumuzde 5*6 idi.dr 2 hafta sonra gel dedi...buzamana denk geldi hafta içi yoğun çalışıyım bir cuma musaidim dr için...umarım hayırla duyarım inşallah ....asosyali çokkk merak ediyorumdaha önceden duyman gerekmez miydi eyham? kendi isteğinle bu hafta mı gitmek istedin canım.
Canim gittinmi doktora hayirli haberlerini bekliyoruzzz
Canım naptın varmı bir haber
kızlar dr.gttim ama maalesef bebeğn kordonu gelyordu göremedk çok uğraştık ama göremedik 3 hafta sonrasına randevu verdi.beklemedeyz....iyi dilekleriniz sizi de bulsun ayrıca iy ki varsınız..
duaların için çok teşekkürler canım rabbim seninde gönlüne göre versin..2 kızım var.......@asosyalci arkadasin kactane cocugu vardi tanimiyorum AMA cok dua ettim ona ins gonlundeki olur
sağol canım Allah razı olsun darısı başına inşallah. benim adet döngüm kısadır 25 26 günde bir adet görüyordum tam 11. gün yumurtladım yumurtladığımı hissettim zaten ağrım oldu.. 10. gün sabah 10.30 gibi ilk koyu çizgiyi gördüm 11. günde akşam 22.30 da ilişki oldu yani ilk koyu çizgiden 36 saat sonra. sonrada korundum yani tek ilişki oldu.. test bana çok yardımcı oldu tabi ama ben kendimi dinledim ağrıma göre ilişki oldu canımSelam cnm.allah bagislasin bebegin erkekmis.. Darisi bnm ve diğer isteyeNlern basına.... Sana bir sorum olacaktı adetin kaç gün sürdü ve tam olaraktan kacinci gunn hamile kldin?
canım benim de aynıydı iştahsızlık mide bulantısı kız dedim ama alakası yok kendini öyle şartlama. kızımda çekmediğim mide bulantısını bu gebeliğimde yaşadım feleğim şaştı :)Of kızlar ya midem bulanıyor aşırı iştahsızlık var....yorgunluk hiç bişey yapmak istemiyorum....ikinci hamilelik zormuş kızlar...butun. Belirttiler. Kızı gösteriyor ve moralim bozuluyor
canım bu hadisin sahih olup olmadığı belli değil ben kızıma adetten hemen sonra hamile kaldım ablamda öyle kaldı daha bir çok örnek var. rabbim ol derse olur elbet ama yumurtlama günü denemeni tavsiye ederim yinede sen bilirsin. adetten hemen sonra oğlana hamile kalanlar bence erken yumurtlayanlardır 6 gün adeti sürse temizlense 5 gün içinde yani 11 gün ilişki olsa oğlan olur benim ki gibi benide 11 gün ve erkek bence mantık buCanim ben erkek istiyorum bi hadise uyarak adet bittikten sonra 5 gün içinde hamile kalinirsa erkek diyordu.. Sanirim sen kiz istiyordun inş gönlündeki olur.. Hadiste kiz içinde adet bitiminden sonra 5. Gunden 8. Güne kadar kiz diyordu
Haklisin...en mantiklisi yumurtlamaya denk getirmek oda COOk stres ya...Allah yardimcimiz olsuncanım bu hadisin sahih olup olmadığı belli değil ben kızıma adetten hemen sonra hamile kaldım ablamda öyle kaldı daha bir çok örnek var. rabbim ol derse olur elbet ama yumurtlama günü denemeni tavsiye ederim yinede sen bilirsin. adetten hemen sonra oğlana hamile kalanlar bence erken yumurtlayanlardır 6 gün adeti sürse temizlense 5 gün içinde yani 11 gün ilişki olsa oğlan olur benim ki gibi benide 11 gün ve erkek bence mantık bu
hayirlisi olsun hakkinda gonlune gore olsun insaAllah benim su testlere bir el at yine kafam karisti atesim yine sabah yum gununde uc aydir 36.4 du sancimda vardi sabah 8.30 deneme yaptim sence erkenmiydi testler kafamı karıştırdı yinearkadaşlarım bu ay 9.11.14.16.17 gün ilişki oldu 17.gün yani dün 16,40 da ovu testi ikisi eşitti dün 21,15 de son ilişki oldu.ama ağrım vardı yani dün gece çatladı kız için ağustostan beri uğraşıyorum ilk kez yuma bu kadar yakın ilişki yaptım artık her ay negatif görmekten sıkıldım hakkımda hayırlısı benim için dua edin ne olur sağlıklı ve hayırlı bir kızım olsun
CCanım ya bu ne anlamadım şimdi t cden koyu yada t cile eşitse pozitif sonra t silkleşince negatif oluyo senin bi sürü pozitif görüyorum ben günde bi tane yyapıyorum çok nadir 2 kere yaptım 16.gün t batbaya silik 17.gün ikisi eşit veya t daha belirgin oluyo yani pozitif.sen erkek için pozitifi görünce 4 saatte bir yapcan t silinince ilişki olcak.şunları hepsi aynı saatte olcak şekilde günde 1 tane olcak şekilde alt alta sıralayp bi çeksenehayirlisi olsun hakkinda gonlune gore olsun insaAllah benim su testlere bir el at yine kafam karisti atesim yine sabah yum gununde uc aydir 36.4 du sancimda vardi sabah 8.30 deneme yaptim sence erkenmiydi testler kafamı karıştırdı yine
Bi daha baktım 15.gün sabah 8deki test hala koyu bence akşam bi test daha yapıp akşam olmalıydı yani bu testte t hala c ile aynı koyulukta erkek için t silikleşmeye başlamalı yani lh pikinden sonra yum çatlayınca lh düşer ve t kısmı cden daha açık renk olmaya başlarhayirlisi olsun hakkinda gonlune gore olsun insaAllah benim su testlere bir el at yine kafam karisti atesim yine sabah yum gununde uc aydir 36.4 du sancimda vardi sabah 8.30 deneme yaptim sence erkenmiydi testler kafamı karıştırdı yine
testleri tek tek çekmiştim 4 saatte bir yaptım zaten dün 14 de pozitif gibiydi sonra 6 tıda silikdi akşam yine öyleydi sabah 5.30 da koyuydu halada koyu kafam çorba gibi ben deneme yaptım zaten...CCanım ya bu ne anlamadım şimdi t cden koyu yada t cile eşitse pozitif sonra t silkleşince negatif oluyo senin bi sürü pozitif görüyorum ben günde bi tane yyapıyorum çok nadir 2 kere yaptım 16.gün t batbaya silik 17.gün ikisi eşit veya t daha belirgin oluyo yani pozitif.sen erkek için pozitifi görünce 4 saatte bir yapcan t silinince ilişki olcak.şunları hepsi aynı saatte olcak şekilde günde 1 tane olcak şekilde alt alta sıralayp bi çeksene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?