- 1 Aralık 2014
- 421
- 203
- 53
- 41
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #62.341
Canım dün benden yprumcuya bakmamı istemişsin. Bilgilerini gönder. Senin hamilelik kesinleştimi?
Amin inşallah hepimizinNasip kismet inş gönlündeki olur...
canım inşallah içine doğandır iki kızım var erkek diliyoruz rabbimden.......ERKEK Mİ istiyordun kız mı canım. benim içime doğan erkek senin için. inşallah istediğindir
canım çok teşekkürler ısrar edecem geçen hafta dr.gittiğimde büyük ultrasonda bakıldı ama arkası dönüktü..Asosyal canım yarın dr gidecektin umarım hayırlı ve güzel haberlerini bekliyoruz dr biraz ısrar et tahminde bulunsun
Allah gönlüne göre verir inşallah:)canım çok teşekkürler ısrar edecem geçen hafta dr.gittiğimde büyük ultrasonda bakıldı ama arkası dönüktü..
Allah gönlüne göre verir inşallah:)canım çok teşekkürler ısrar edecem geçen hafta dr.gittiğimde büyük ultrasonda bakıldı ama arkası dönüktü..
doğum saati gundüz 12Kaç günde bir adet oluyorsun, ve doğduğun saat.
Fotodoğum saati gundüz 12
Ortalama 31 gün
FotoÇok sağol.sana zahmet olmazsa adet dongüsune 30 yazip bakar misın.çünkü yum gununü tahminimden 1 gun sonra göstermiş.
Canim gittinmi doktora hayirli haberlerini bekliyoruzzzcanım çok teşekkürler ısrar edecem geçen hafta dr.gittiğimde büyük ultrasonda bakıldı ama arkası dönüktü..
goe ismini değiştirmişsin biraz önce okudum. benim yarın sabah yum günüm 1 2 saate kadar çift çizgiyi göreceğim büyük ihtimal 5 gündür test yapıyorum daha yeni koyulaştı benim için yorumcuya bakarmısın ben sabah saat 7 8 gibi doğmuşum d.25.09.1983 eşimde 15.08.1976 son satım 20 mart bu ay 28 gün sürdü siklus geçen ay 27 idi
Canım naptın varmı bir habercanım çok teşekkürler ısrar edecem geçen hafta dr.gittiğimde büyük ultrasonda bakıldı ama arkası dönüktü..
Valla ben inanmıyorum tutan tesadüfen oluyor bence....benim çin takvimi Gore erkek umarım o tesadüfü bende yakalarımCin takvimi tutuyormu sizce?
Ins tutar sendede...Valla ben inanmıyorum tutan tesadüfen oluyor bence....benim çin takvimi Gore erkek umarım o tesadüfü bende yakalarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?