- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #62.241
Canım geçmiş olsun bol bol uzan inşallah kalbini ferak tut bişeycik olmaz
teşekkürler kızlar...İnşallah bir an önce düZelir canım. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...
teşekkürler canım...geçmiş olsun canım düzelir inşallah yat dinlen olur gebelikde böyle durumlar...
Hayırdır neyin varçok teşekkürler kızlar...iyi ki varsınız..
canım kanamam vardı,düşük riski varmış,tedevi verdi dr..teşekkürler canım..Hayırdır neyin var
Canım çok geçmiş olsun umarım ciddi değil..geçen hafta arkadaş gitti biraz zorlamış dr soylemesi için oda kıza benziyo demiş...yani tahmin olur ama kesin olmazkızlar perşmbeye 2 li testim var büyük ultrasonda bakılacak kısmetse cinsiyeti belli olabilir mi kızlar ne dersiniz?sanki tahminde bulunabilir gibi geliyor heyecanlanıyorum..rabbim dualarımızı kabul ve makbul etsin ....
canım üzülme illa ki kötü birşey olacak diye birşey yok. olumlu düşün hormonlar çok önemli.. çok geçmiş olsun allah tamamına erdirsincanım kanamam vardı,düşük riski varmış,tedevi verdi dr..teşekkürler canım..
kızlar, hamileyim 3 haftalık. bugün kan verdimAllah hepinize nasip etsin. inşallah kese ve kalp atışı müjdesinide veririm
Hayırlı olsun gözün aydın.Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.demekki silik çizgi pozitifmiş:)
Gönlünden ne geçiyor zonox kızın mı var oğlun mu?
canım benim Allah gönlündekini verir inşallah tebrik ederim inan kendim kadar sevindimsağol canım darısı tüm isteyenlerin başına :) evet silik pozitifmiş. zaten belirtiler vardı ama 3 haftalıkken nasıl belirti oldu anlamadım :) erken yumurtladım. 1 oğlum var 1 kızım olsun çok isterim. inşallah gönlümdeki olur. olmasada çok üzülmem. kısmet derim
kızlar, hamileyim 3 haftalık. bugün kan verdimAllah hepinize nasip etsin. inşallah kese ve kalp atışı müjdesinide veririm
canım gözün aydın hayırlı olsun rabbim gönlündekini göbüşüne versin...kızlar, hamileyim 3 haftalık. bugün kan verdimAllah hepinize nasip etsin. inşallah kese ve kalp atışı müjdesinide veririm
canım benim Allah gönlündekini verir inşallah tebrik ederim inan kendim kadar sevindim
Ouuuuu tebriklerrrrr maşallah maşallah
Planlı mı hamile kaldın canım.
Darısı Başıma diyorm. Ben henüz cesaret edemeyenlerdenim.
Iki oğlandan sonra:))
canım gözün aydın hayırlı olsun rabbim gönlündekini göbüşüne versin...
Cnm ben daha ayniyim deneme dahi yapmadım bi kac aya başlıyacam insallah.kardeşim aynı ve bebek yok daha.hayırlısı bekliyoruz.ama su fotoya bakarmisin cinsiyet tahmini yapabilir misin arkadaş için.canım bir gittin daha gelmedin sağol canım neler çektim sende biliyorsun sonunda Rabbim mucizesini yaşattı çok şükür darısı seninde başına sen neler yaptıun beklemedemisin? kız kardeşinin bebeği oldumu?
Cnm ben daha ayniyim deneme dahi yapmadım bi kac aya başlıyacam insallah.kardeşim aynı ve bebek yok daha.hayırlısı bekliyoruz.ama su fotoya bakarmisin cinsiyet tahmini yapabilir misin arkadaş için.
Gozunaydın canım bende 3haftalıkken oğrenmiştim.kızlar, hamileyim 3 haftalık. bugün kan verdimAllah hepinize nasip etsin. inşallah kese ve kalp atışı müjdesinide veririm
Canım moralini bozma büyük ihtimalle erkek senin.Of kızlar ya midem bulanıyor aşırı iştahsızlık var....yorgunluk hiç bişey yapmak istemiyorum....ikinci hamilelik zormuş kızlar...butun. Belirttiler. Kızı gösteriyor ve moralim bozuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?