Süper Anneler - 2011

Korkma canım ne güzel geçen sene bu zamanlar asla ikinci çocuk istemem diyen ben şimdi her ay ağlıyorum değerini bil bebişinin her anını yaşa doya doya

Adet olmayı bekle o zaman.olunca 2. Ya da 3.gün başlarsın.çok yüklenmemek lazım vücuda.bence eşine yüklen:)kalsiyum alsın bol bol.Rabbim gönlüne göre versin.

Allah gönlündekini nasip etsin canım

Slm kizlar Aradan Iki sene sonra Gene burdayim...eskilerden Kimler var acaba.ıkıncı oğlum 2yasında..ve esım benı çok şaşırttı tekrar deneyelım dedı, sok oldum.hıc hazır degılım ama gene duramadım nete attım kendımı

ozaman soğan kürü dene bende çok istedim ama denemedim 2 yıl pko yüzünden tedavi gördüm hiç faydasını görmedim ilaçlarla beraber soğan kürüde aynı olmaz diyede yapmadım şimdi bebiş istediğim için soğan kürü içmiyorum ne olur olmaz diye...

canım ben sana zaten demiştim pko ola b,lirs,n di,ye sen yanılmıyoprsam dr gittim demiştin bendede senin gibi oldu son 2 ay ovulasyonlar hep silikti bu ay tedaivye başladım kız bebek diye diye şimdi evlat arar oldum benmde ciddi durumda senin gbii infoliği iç günde 4 tane içiyorum ben

Ben eski Değilim, ama eski sayfaları okurken yazdıkları görmüştüm. Kız istiyordum sanırım. Allah bağışlasın. Hoşgeldiniz tekrar...

ben karar verdim doktora gitcem adet bitimi hap verirse olurmu birarada diye sorcam olmaz derse öbür ay yapcam olurda hap falan vermezse bu ay yapcam soğan krü ikisini bir arada yapmıcam ne olur ne olmaz

bıraktım ben onu ya bende olmadı normalde takır takır çatlayan yumurtam onunla kiste dönüştü dr verirse kullanırım ama kafama göre kullanmıcamn hatta folik asiti de bıraktım adet sonrası kontrole gitcem daha 10 gün var bakalım ne olcak

Korkma canım ne güzel geçen sene bu zamanlar asla ikinci çocuk istemem diyen ben şimdi her ay ağlıyorum değerini bil bebişinin her anını yaşa doya doya
sağol canım sabret inan diğer aylar bende öyleydimm rabbim dilediği zaman veriyor ben bundan önce ki aylarda çokk istemiştim ama demekki rabbimm bu gunu nasip kılmış inan zamanı gelince kimse önünü alamıyor rabbim en kkısa zamanda gönlündekini nasip etsin

Amin canım inşallah

Mrb canim bende arada girip bakiyorum vazgecemiyorum niyeyse burdan insallah hayirlisi olur senin icinde .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…