Süper Anneler - 2011

Saol cnm benim sezeryanla olacak
Rabbim yardımcın olsun.
Ben kızıma doğum yaptığımda yanimda ki alman bayan sezeryanla doğum yapmıştı ben 2 gün boyunca ağrı cekiyordum.
O maşallah duşa bahceye gezmeye sanırsın iki cocugu da ben dogurdum.

İşte ins sende öyle ağrısız sizisiz rahat doğum yaşarsın sonrada Ceylan gibi seki verirsin yuvanda

evet hikmeti gerçekten tek başına yapınca ama çook zor s daha önce yapamadım ben ....rabbime tüm acizliğimle dua ediyorum hepimizin gönlüne göre olur inşallah

diğerlerini bilemem de ben iki kızımda da asla folik asit veya başka vitamin almadım kızım oldu..yani alakayı kuramadım..

Canlarm nasilsiniz?senaserracim Rabbim ins hayrli bir dogum nasip etsin,bebegini kucagina almayi nasip etsin.arkadaslar ben 24 subatta adet olmustm,25 gunde bir oluyodum,gecen ay 10. gun catladi tahminimce,11 gun dr gittigimde catlamis demisti cunku,bu ay ates olcmeyi deneyeyim dedim,size dereceleri yazayim
7. gun 36,2
8. gun 36,2
9. gun 36,0
10. gun 35,7 dr gittim gecen ayki gibi catladimi diye dr pek dikkate almadi 10 mm gibi daha 4 gun sonra catlar,hem kocan hafta sonu geliyomus bu oyle bir kerede olmaz her ay yum catlamayabilir yada catlasa bile hamilelik sansi %25 tir her ay dedi
11. gun 35,7
12. gun 36,3
13. gun 36,2 ve islaklik
14. gun 36,3
15. gun 36,3
Bunlara gore nezaman catlamis oluyo gjnjm sen bilirsin,bilenlerde yorumlarmi,bide ates topigine yazayim onlar nediyecek,dr dedigine gore daha dun catlayacakmis,gerci pek ciddiye almadi,bu doktor

Bide yum gununu 3-4 ay onceden ogrenmek gerekiyomusya bugun ovu testi aldim liboguik 40 li,onuda atesle birlikte diger ay deneyeyim diyorum,da simdi t c ile ayni koyulukta iken yum catliyomu catlamaya yakinmi oluyo,siliklesincemi catliyo,t ve c ayni koyulukta olmasi nedemek bacilar

canım bende 25 günde bir adet oluyorum 11 yada 12. günde çatlıyor gibi. ben gecen ay ateş ölçtüm. bi program tlf indirdim. gijnij bilir. her gün ateş değeri giriyorsun, sonrasında yum gününü sana gösteriyor. senin değerler benimkine benziyor. bence 11. gün yum olmuş. bnm 36.3 ten 36.1 e düşmüştü.o günü yum gösterdi.

pardon 10. gün.yanlış yazmışım

Canlar gunaydin yarin bebisimi kucagima almaya gidiyorum coook heycanliyim dua edin benim icin dualarim sizinle :)
canım inşallah sağsalim bebeğini kucağına almışsındır. Rabbim hayırlı bir evlat ettin nşallah. sağlıkla hayırla büyüt

Canım senin tarihlere baktım ekim yok kasım var o yüzden ekim kız demiş. Ozaman tek deneme yapacaksın kasımda sadece
Canık
canım benım dogum tarıhım 23 eylül 1976 ben suanda 38 oldugum ıcın 39 yaşa bakıyorum dogrumu yanlısmı sende ne gösterıyor benım ıcın bakarmısın.yaz aylarında düşünüyorum aslında hamılelık ama kısmet tabiiki[/QUOTE] canım doğru bakıyorsun önce yaşını hesapladım 38 çine göre 39 a baktım senin bu yıl için erkek ayların mart, temmuz, eylül, ekim, aralık

canım eşin kullanmıyorsa zorlama bence bu kadarınıda kullanıyır ya gerisini bışver. tek seferde alması sıkıntı olmaz hem sperm testi yapmadan adama yüklenmek iyi değil böyle kıvamında olacaktır

canım ben pek ateşten anlamıyorum benim tabloyuda arkadaş yapmıştı bana sen ateş topiğine sorarsan oradakiler usta bu kınuda sana daha çok yardımcı olacaktır

kızlar çok aktif olamıycam malum derslerden dolayı bana bir sorunuz vs olursa özelden mesaj atabilirsiniz belki geçmişi okuyamayabilirim ama genelde bakmaya çalışıcam. hepnize dua ediyorum inşallah gönlünüzdekine kavuşursunuz

Canm 9. Gun 36 10. Gun 35,7 ye dusmus ya ozamanmi catladi diyosun,e ozaman drvneden 10 mm yum var dedi,ogun catlayan baska yummu varmis ozaman.dr gormemismi?gercide dikkatede almadi,haftada birle olmaz bu is esin yaninda olacak dedi gecistirdi,bide bacm sen buaymi deneme yapican,ovu testi kullaniyomusun,ben bugun aldim daha laboguik 40 li olani,bu t cizgisiyle c cizgisi ayni koyulukta oldugunda yum catliyomu catlamak uzeremi oluyo

Bu ay düşünüyorum ama belli değil. Ben de çok usta değilim test konusunda.Biraz silikleşince yapmayı düşünüyorum.ben dede laboguik var.

Sana çok soru soruyorum, hakkını helal et. Bu ay deneme düşünüyorum. Biraz iltihap var adetle yum arası fitil kullansammı??? Bi de hatırlat demiştin, ctesi dr a sperm testi için soracaktın

Kız cumartesiye daha çok var :) eğer iltihap varsa kullan fitil rahim temiz olsun. Bende neo penotran kullanmıştım onu kullanabilirsin. Adetin ne zaman? Birde bu fitili kullanınca ilişki yasak

Kız cumartesiye daha çok var :) eğer iltihap varsa kullan fitil rahim temiz olsun. Bende neo penotran kullanmıştım onu kullanabilirsin. Adetin ne zaman? Birde bu fitili kullanınca ilişki yasak
Adetim şimdi. 3.günüm. Bitince başlıyım ozaman. Yum dan önce keserim. Ctesi ye cok var ama ben yinede hatırlatıym dedim. Senin dr un söyleyeceği şeye göre denemeyi erteleyecem:))

İzmir canım hayır kullandığın günler yasak diğer günler serbest hem yum günü deneyecekseniz cinsel perhiz olmuş olur

Sabırcım 10.gün çatlamış gibi ateş bi anda yükseliyor 1 2 derece kadar ateş topiğine gir sor canım yardımcı oluyorlar...

Nurtopu gibi bi kistim olmuş maşallahhh.pko sınırındaymışım off bu ay bişey bekleme dedi adetten sonra gitcem atılmadıysa 1 ay doğum kontrol hapı vercekmiş olaya bak kullancam tabi sağlığım için ama offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…