- 9 Ekim 2012
- 1.549
- 1.706
- 133
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #61.841
Allah senden razı olsun. İki test arası sadece havuç yedi içti sabah akşam. İlaç filan almadı. Kaju yu hemen alırız. Az zaman kaldı. Peki sence yüzde 11 le deneme yapılırmı?dr. a sorarsan çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.canım korkunun ecele faydası yok derlerya çok düşünme elinden geldiği kadar rahat olmaya çalış. ben 41 gün boyunca Yusuf, İbrahim ve muhammed suresi okudum. üç cumada üst üste sela ve ezan arası üç ayrı teşbihe 99 ayetel kürsü okudum ve yüksek yere astım duam kabul oluncada birer tane daha okuyup indirdim. bunları deneye biirsin
erkek bebek için öyle diyorlar canım erkek çok ateşli ve istekli oolmalı kadın sakin olmalı bunuda şöyle yorumladım ben kendim sıcak y spermlerini öldürüyorya kadın istekli olursa ateşi çıkarsa y ler ölebilir diye isteksiz olmaya özen göster
canım perinatolog olması iyi ozaman gönül rahatlığıyla git ve özellikle rahim ağzını ölçmesi için de söyle her dr yapmaya bilir hani ölçtünüzmü filan diye sor kaç ml normlami diye ona göre bilgi ver,r sana .inşallah hayırlı haberler alırsın
canım ben ikilide öğrenmiştim hatta dr bakarken nubunu bile görmüştüm ağlayarak çıktım dr eve geldim eşime sürpriz yapmak için birtane bebe badi aldım paket yaptım eşime verdim adam ruhsuz açıp baktı ama inanmadı bu kadar erken olmaz sakın kimseyede deme dedi ozaman hevesimde kalmadı kesinleşmesini bekledik
canım bak dediğime geldiniz sayı artıkça hız düşüyor diye ama ben hangi ilaççın hıza hangisinin sayıya iyi geldiğini bilmiyorum açıkçası ama kaju fıstığı varya onun kavrulmamış olanı hız için çok iyiymiş onu deneye bilirsin birde dediğim şu incir ve zeytinyağını yap onun haricinde zaten ialçlar 3 ayda sonra etki ediyor ve dediğim gibide hangi ilaç hıza hangisi sayıya yarıyor bilemiyorum canım. ama cumatrtesi dr rndevum var senin için sorarım doktoruma. baya bilgili bu konularda
canım ben eşimin tahlillerini bulayım mailler arasında ama nerde bilmiyorum bakalım biz kaç iken deneme olmuş dr cumrtesi gidince sorarım inşallah unutmam sen bana yaz yine olurmu inan hamilelik bende çok unutkanlık yaptı birde ben talebeyim dersler beni perişlan etti kafa kalmadı bu halde ders çalış vs yoruyor beni. bana yaz mutlakaAllah senden razı olsun. İki test arası sadece havuç yedi içti sabah akşam. İlaç filan almadı. Kaju yu hemen alırız. Az zaman kaldı. Peki sence yüzde 11 le deneme yapılırmı?dr. a sorarsan çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.
canım aklıma gelmişken salavtı tefriciye okumuştum ben mutlaka yap bunu yalnız bunun hikmeti tek başına okuyunca 7 günde bitirip duasını yapman lazım. ben önceleri yapıyordum bitirmek birtürlü nasip olmadı diğer hamile kaldığım seferlerde filan bazen oku oku bir bakıyordum zikirmatiğin pili bitmiş vs hep bir bahane oldu ama bu sefer hamile kaldığuımda okdudum okadar rahat okdumki demekki nasip olunca onuda okumak kolaylaşıuor ne olursa olsun bunu yap mutlakabu erkekler ruhsuz işte gnjj....bende yusuf suresini duymuştum okumaya çalışacam inşallah rabbimden gelen hak diyorum artık
Canm denemen hayrli olsun,birsorum olacakti,yumun erken catlamasinda haslanms soganin etkisi oldu demissin,sogani birkeredemi yiynce catlatiyo yumu,yoksa daha oncemi baslamstin incir ve sogana?çatlamış poi senin dediğn doğru çıktı bu sabah çatlamış haşlanmış soğan incir yemiştim ama soğanın etkisi olduğunu düşünüyorum erken çatlamada dr öyle düşündü hemen olsun dedi bizde deneme yaptık zaman kaybın yok diyor çatladktan sonra tüplere inecek daha dedi ne demekse artık onunda dr dan duydum yeni ama şu var benim ateşim 36.4 olunca çatlıyor 3 aydır aynı derecede çatlama oluyor ateşi dikkate alın derim ateş topiğindede çatlama olmuş dedi biri ama konu sahibi yorum yapmadı bugün dün yok demişti...
Sağol cnm hatırlatırım tabi. Ne okuyosun?canım ben eşimin tahlillerini bulayım mailler arasında ama nerde bilmiyorum bakalım biz kaç iken deneme olmuş dr cumrtesi gidince sorarım inşallah unutmam sen bana yaz yine olurmu inan hamilelik bende çok unutkanlık yaptı birde ben talebeyim dersler beni perişlan etti kafa kalmadı bu halde ders çalış vs yoruyor beni. bana yaz mutlaka
Canm diger sayfalari okuyunca gordum sogani nasl yedigini tskCanm denemen hayrli olsun,birsorum olacakti,yumun erken catlamasinda haslanms soganin etkisi oldu demissin,sogani birkeredemi yiynce catlatiyo yumu,yoksa daha oncemi baslamstin incir ve sogana?
Sabır soğanın etkisi vardı ama bu ay inciride her gün yemiştim ama öyle zeytinyağında değil sade yedim eşimde hergün kayısı incir muz yedi yer fıstığı 3 aydır yiyor bunları...Canm diger sayfalari okuyunca gordum sogani nasl yedigini tsk
canım ben arada bakıp cıckıyorum özledım eskı arkadasları ama kımse gelmıyor malesef.bende aynıyım ıste.erzıncandayım hala.kızım 4 yasına gırecek kısmetse nisan ayında.oglum okula gıdıyor ıyıyız hamdolsun.bende 3 cocugu cok ıstıyorum bakalım kısmet sen ne zaman dusunuyosun hamılelık canımDortimmmm oglum 15 aylık oldu cokkk tatlı resmen küçük adam.
Ilkinde yaşayamadıgım Herseyi doyasıya yaşıyorum.
Ilk oglum cok hareketli ve zor bi bebekti 7 yaşına girecek hala öyle.
Ama ikinci daha farklı ztn ikisi de birbirine benzemiyor ilki Sarışın tam Behlül
Ikinci koyu Kumral bronz tenli kahve gözlü bişey:))
Maşallah araları iyi. Büyük cok düşkün ama kucuk biraz abiyi kıskanıyor :))
Dorti kız cocuk sevdamı içimden atamadım.
Bi Yöntem fln araştırmıyorum ama. Sadece buralardayım
Senden naber
Canım senin tarihlere baktım ekim yok kasım var o yüzden ekim kız demiş. Ozaman tek deneme yapacaksın kasımda sadeceE="serenay11, post: 39748495, member: 661109"]canım sen bana bakmıstın ya
kasım da ıkı defa yumurtluyordum. ben otomatık hesaplayıcıya sordum bana ekim 31 de yumurtladıgımda kız dedı, kasımda kinde erkek dedi.
kafam karıstı :S
ayyyyyyyy canım hadı gözunaydın hayırlı olsun bebegın.sezeryanlamı dogum yapacaksın canım.neyın olacakdı senın ben bayagıdır gırmedım unutmusum canımCanlar gunaydin yarin bebisimi kucagima almaya gidiyorum coook heycanliyim dua edin benim icin dualarim sizinle :)
Canim cok sevindim.Canlar gunaydin yarin bebisimi kucagima almaya gidiyorum coook heycanliyim dua edin benim icin dualarim sizinle :)
Saol cnm benim sezeryanla olacakCanim cok sevindim.
Prensesini öp yerime o missss kokunu iyice içine çeke çeke öp..
Sağlıkla kucağına al,sezeryanlanmi olacan yoksa suni sancimi??
Saol cnm 3. Prensesim geliyor rabbim izin verirse hayirlarla gelir isallah dort gozle bekliyoruz :)ayyyyyyyy canım hadı gözunaydın hayırlı olsun bebegın.sezeryanlamı dogum yapacaksın canım.neyın olacakdı senın ben bayagıdır gırmedım unutmusum canım
Canım benim allah sağlıklı sıhhatli yavruna kavuştursun seni inş ağrısız sızısızSaol cnm benim sezeryanla olacak
Rabbim tamamına erdirsin... Sağlık lâ kucağına alırsın inşallah. canım bu kaçıncı bebeğin ve cinsiyeti nedir...Canlar gunaydin yarin bebisimi kucagima almaya gidiyorum coook heycanliyim dua edin benim icin dualarim sizinle :)
Gijnijim 2 akşamdır başladım o suya açılanla e vitaminini veriyorum maçayıda öğle leri, fakat sabah içmem diyor. Sen ne dersin tatlım günde bir kere içse 3 ünden bir mahsuru olurmu, sadece günde 1 kere içerim dedi, anca buna ikna oldu. Acaba faydasını görürmüyüm ne dersin... Derslerine allah kolaylık versin. Çok yorma kendini canım...canım ben eşimin tahlillerini bulayım mailler arasında ama nerde bilmiyorum bakalım biz kaç iken deneme olmuş dr cumrtesi gidince sorarım inşallah unutmam sen bana yaz yine olurmu inan hamilelik bende çok unutkanlık yaptı birde ben talebeyim dersler beni perişlan etti kafa kalmadı bu halde ders çalış vs yoruyor beni. bana yaz mutlaka
Merhaba arkadaşlar benim tahlillerde demirim düşük çıkıyor en son bakıldığında 18 di dr bana ferrum verdi bebek kararını aldıktan sonra içmeye başladım. Geçen yıl düşük olmuştu. Daha güçlü olayım diye içiyorum... acaba hiç bir yerde okudunuzmu ferrum kız, erkek olayında engel teşkil eder diye... Ama ben folik asit hakkında geçmişte kız çoçuk olmasına sebebiyet veriyor diye okumuştum. Bu yüzden gijnije sordum folik asit içmişmiydin diye içtim deyince bende içmeye başladım... Bende mayıs ayında deneme düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?