Süper Anneler - 2011

Allah senden razı olsun. İki test arası sadece havuç yedi içti sabah akşam. İlaç filan almadı. Kaju yu hemen alırız. Az zaman kaldı. Peki sence yüzde 11 le deneme yapılırmı?dr. a sorarsan çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.

canım ben eşimin tahlillerini bulayım mailler arasında ama nerde bilmiyorum bakalım biz kaç iken deneme olmuş dr cumrtesi gidince sorarım inşallah unutmam sen bana yaz yine olurmu inan hamilelik bende çok unutkanlık yaptı birde ben talebeyim dersler beni perişlan etti kafa kalmadı bu halde ders çalış vs yoruyor beni. bana yaz mutlaka

bu erkekler ruhsuz işte gnjj....bende yusuf suresini duymuştum okumaya çalışacam inşallah rabbimden gelen hak diyorum artık
canım aklıma gelmişken salavtı tefriciye okumuştum ben mutlaka yap bunu yalnız bunun hikmeti tek başına okuyunca 7 günde bitirip duasını yapman lazım. ben önceleri yapıyordum bitirmek birtürlü nasip olmadı diğer hamile kaldığım seferlerde filan bazen oku oku bir bakıyordum zikirmatiğin pili bitmiş vs hep bir bahane oldu ama bu sefer hamile kaldığuımda okdudum okadar rahat okdumki demekki nasip olunca onuda okumak kolaylaşıuor ne olursa olsun bunu yap mutlaka

Canm denemen hayrli olsun,birsorum olacakti,yumun erken catlamasinda haslanms soganin etkisi oldu demissin,sogani birkeredemi yiynce catlatiyo yumu,yoksa daha oncemi baslamstin incir ve sogana?

Sağol cnm hatırlatırım tabi. Ne okuyosun?

Canm denemen hayrli olsun,birsorum olacakti,yumun erken catlamasinda haslanms soganin etkisi oldu demissin,sogani birkeredemi yiynce catlatiyo yumu,yoksa daha oncemi baslamstin incir ve sogana?
Canm diger sayfalari okuyunca gordum sogani nasl yedigini tsk

canım ben arada bakıp cıckıyorum özledım eskı arkadasları ama kımse gelmıyor malesef.bende aynıyım ıste.erzıncandayım hala.kızım 4 yasına gırecek kısmetse nisan ayında.oglum okula gıdıyor ıyıyız hamdolsun.bende 3 cocugu cok ıstıyorum bakalım kısmet sen ne zaman dusunuyosun hamılelık canım

Canım senin tarihlere baktım ekim yok kasım var o yüzden ekim kız demiş. Ozaman tek deneme yapacaksın kasımda sadece
Canık[/QUOTE]
canım benım dogum tarıhım 23 eylül 1976 ben suanda 38 oldugum ıcın 39 yaşa bakıyorum dogrumu yanlısmı sende ne gösterıyor benım ıcın bakarmısın.yaz aylarında düşünüyorum aslında hamılelık ama kısmet tabiiki

Gijnijim 2 akşamdır başladım o suya açılanla e vitaminini veriyorum maçayıda öğle leri, fakat sabah içmem diyor. Sen ne dersin tatlım günde bir kere içse 3 ünden bir mahsuru olurmu, sadece günde 1 kere içerim dedi, anca buna ikna oldu. Acaba faydasını görürmüyüm ne dersin... Derslerine allah kolaylık versin. Çok yorma kendini canım...

Merhaba arkadaşlar benim tahlillerde demirim düşük çıkıyor en son bakıldığında 18 di dr bana ferrum verdi bebek kararını aldıktan sonra içmeye başladım. Geçen yıl düşük olmuştu. Daha güçlü olayım diye içiyorum... acaba hiç bir yerde okudunuzmu ferrum kız, erkek olayında engel teşkil eder diye... Ama ben folik asit hakkında geçmişte kız çoçuk olmasına sebebiyet veriyor diye okumuştum. Bu yüzden gijnije sordum folik asit içmişmiydin diye içtim deyince bende içmeye başladım... Bende mayıs ayında deneme düşünüyorum...

folik asiti içmelisin zaten hamilelige hazırşlık için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…