Süper Anneler - 2011

Kızlar. Adetten sonra ilişkiyle erkek doğurma işine ne diyosunuz. Son 2 gün de 3 kişiden aynı şeyi duydum. Adetten hemen sonra ilişki ve sonuç erkek. Sizin de etrafınızda var mı?
Canım örneğin gijnij adetten sonra gün aşırı ilişkiyle erkeği buldu ama yum gününe kadar sürdü ve bıraktı . Belkide ordaki olay yuma kadar spermler in gün aşırı tazelenmesi olamazmı ve sonrada yumoşla taze buluşma ve paşa yolda ne dersiniz...

Ilk oglum. Adet oldum bitti ertesi gun tek ilişki
Hatta Dışa çekti eşim kendini ama oldu.
Sen canım muhtemelen adet döngün 24 olabilir. Spermler rahimde canlı en geç 4 gün kalabiliyor, matematiksel hesaba göre 11. 12 gün yum cat günün, ve omuhteşem buluşma ve gelsin olişler... Birde canım senin y ler fena,,, hem güçlüler ve hemde çoklar, bizim tam tersimizsin. Bizim başımıza gelse y lerimiz cansız ve cılız olduğundan 4 gün sonraya eserleri bile kalmıyor ama x lerimiz tam aksine güçlü ve kuvvetlidir ler... Bende bir kere erkek tuttu oda 4 aylık düştü... 3 kızım var... Malum canım benim..

Dorti biz 18 haftalık olduk bebeğimiz Allah nasip ederse erkek bu arada çin takvimi tuttu bende diğer çocuklarımdada
canım cok sevındım hayırlı ugurlu olsun.senın neler yaptıgını ben takıp edemedım.hangı yöntemlerı uygulamıstın sen canım

senın bebegın erkek dimi canım.hayırlı ugurlu olsun.ben yazın düşüğnüyorum ama yaşdan dolayı korkuyorum bıraz.yasım 39 olacak cunku.banada bakarmısın peki çin takvımıne 23 eylül 1976 dogum tarıhım.sanırım 39 yaşa bakılacak degılmı canım

kızım kucagımda bıraksa yazacam da evdeyim hep çıkamıyorum ev iş çocuk derken akşam oluyor . panik atak biyandan geçinip gidioruz
canım benım bende fazla gıremıyorum ama aklım hep burada.senıde dıger arkadaslarıda cok özledım.o panıkatak bendede devam edıyor.sen bırdaha hamılelık dusunuyormusun canım

Benim sorduklarım ya tek ilişki ya da 2. Yani yum a kadar değil. O yüzden şaşırtıcı.

Kızlar benim bildiklerimde adet bitimi bittiği gün tek ilişkiyle erkek bebeğe hamile kalanlar şuan akrabamın kızı tek ilişkiyle oğluna 20 haftalık gebe kocası ogünden sonra görev için 1 ay şehir dışındaymış zaten olmadı diyor hatta şaşkın tek seferde olmasına 1 kızı vardı... ayrıca beslenme düzenide önemli kimi kadın hamur işi tatlı sevmiyor acıyı tuzluyu çok tüketiyor oğlu çok biri daha 2.oğlu doğdu ilki adet bitimi demişti 2.bilmiyorum acıyı seviyor tatlı hamur işi pek yemiyor..

Gnjji canım sana hep sorcam unutuyorum diyet yapmış miydin sen.sut ve sut ürünleri konusuna dikkat ettinmi yada bu konuda fikrin ne ben yoğurt peynir çok tukeyiyorumda denemeye yakin biraksammi karar veremuyorum

Merhaba arkadaslar ...
bi suredir sizi uzaktan takip ediyorum hep dualarimdasiniz ...catladim gijnij defne asosyalci hazal izmir eyham omrum21 ve diger arkadaslar hepiniz icin dua ediyorum ...ins hepiniz gonlunuzden gecene kavusursunuz ...oglusu bulan arkadaslarim adinada cok ama cok sevindim ...catladim icin cok dua etmistim cok sukur sonuc erkek oldu :) simdi surekli omrum21dua ediyorum ins oda bi mucize yasar ...Allahim ol dedikten sonra hersey olur ...
benimde iki tane kizim var buyuk 3yasina girdi kucugum 14aylik ...suan cocuk dusunmuyorum ama sizleri okuyorum ...ilerde cocuk dusundugum zman sizden edindigim tecrubeyi uygulamk isterim
Adetten hemen sonra iliski ile erkek oluyormus dinimizce ...tip arastirmasida yum catladigi an diye soyluyor ...peki adet bitimi ilk 5gun icinde bi iliski denense yum takibide yapilsa catladigi anda yine iliski olsa sizce olmaz mi ??? Yani bi ay icinde iki deneme olmus olur ...ne dusunuyorsunuz bu konuda ???

canım çok sağol allah razı olsun rabbim gönlündekini verir inşallah....biz rabbimden istiyoruz ama şüphesiz o en hayırlısını gören ve bilendir.ancak nefsimiz etraftakiler işte tevekkülümüze mani oluyor neyazıkki bende bir oğlum olsun diyorum ama bana kalsa çokta önemli değil kızıma bacıda olur gel görlki eş ve diğer aile fertleri alttan alta iğneliyorsa iş değişiyor bir baktımki bende onlar gibi olmuşum inanın ben onları değil onlar beni değiştirdi üstelik ben hiççç böyle düşüneceğim aklıma bile gelnmezdi

Çok teşekkür ederim canım sağol 5. Ayda aytıntılı ultrason var artık orda kesin belli olur dualarınızı eksik etmeyin rabbim sanada gönlündekini nasip eder inş ve buradaki arkadaşlarımın hepsine inş ALLAH gönlündekini versin

Bugün dr a gittim yum çatlamamış 17 mm dedi ama benim ovu testi pozitifti haftasonu uzayan akıntımda 3 gün gelmişti kremsiye döndü.zaten kanamam oldu hala ufak ufak kahverengi geliyo.dedi yum dan değil rahimde yara var dondurulcak ben geçen sene dondurttum yine var dedi.ya 2 kez yumurtluyorumdur dedim bişi demedi enf var dedi adetten sonrası için fitil verdi inofolic kullanma gereksiz dedi.bi de spekulüm taktı ya ben hamileysem inşallah sorun olmaz 14.gün bugün 11.12.ovu pozitifti.haftaya gel dedi off bu doktorlar niye hiç istediğimizi söylemezler

canım ya sana ve bütün kızlara da soruyorum bu bulantıların cinsiyetle alakası var mı?birde senın bulantılar kaçıncı haftada başladı...
Canım benim kızım da koku hassasiyetim falan vardi ama bu kadar mide bulantisi istahsizlik falan yoktu herseyi yiyodum ama simdi nerdeyse fotosentez yapicam karnim yapisti açliktan hic bisey yiyemiyorum 6. Haftada basladi tam gaz devam ozellikle aksamlari çok oluyo tek yedigim sey makarna su bile icemiyorum

poi sen yine infolic kullan zarraı yopk ki aksine kolaylaşrırı hatta benm arkadaşımın pkosu u-yoktu dr onada vermişti bir oglu vardı birde kızı oldu

canım geçmiş olsun şimdi erteliycekmisin sen gebeliği testin peki pozitifmi hala...bende uzayan akıntıyı bugün 11 .gün erken gördüm epeyde uzuyur şaşkınım kullandığım fitilmi yaptı acaba geçen ay 13.gün görmüştüm bende yarın gidicem dr a yuma baktıracağım bakalım ne diycek...

Sağol ranacım seninde Allah ne dileğin varsa kabul etsin bizde kendimizce bir şeyler yapıyoruz işte gerisi Rabbim kalmış.adet sonrası ilişkiye gelince ben adet bitiminde sancı hissediyorum ama test yapmadım aslında benimde aklıma hemen adet bitimi dr a gitmek vardı burdada konuştuklarımız ve o akrabamın kızıda adet bitimi hamile kalınca aklıma geldi fakat gidemedim eşimde hafta sonu şehir dışındaydı kaldı öyle yarın 12.gün gidicem bakalım ne diycek.ben ilk iki gebeliğim düşükle sonuçlandı 2.gebeliğime adet bitimi hamile kaldım demekki diyorum yum oluşuyor...

Yok ya ertelemiycem zaten hamile kalamıyorum olcağını zannetmiyorum adet olayım 3.günü testlerimi yaptırcam sonra dondurcammı karar vercem ben zaten dondurtmuştum tekrar aynı şey offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…