• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

canım bende de oldu,dr.sordum rahmin büyümesinden dolayı olur dedi tabi ben unuttum küçük kızım 7 yaşına giracek dedim...
Yaa sorma ya benim üçüncü hamileliğim okadar rahattıki hiçbir rahatsızlığım olmamıştı ondan öncekide onbir yaşında bende unutmuşum valla bide zehirli guatr var bende heran bişey olcak gibiyim hep biyerlerim ağrıyor bel fıtığıda var ağır geçicek bu belli dün biraz evi süpürdüm sildim akşam yerimden kalkamadım

Yaa sorma ya benim üçüncü hamileliğim okadar rahattıki hiçbir rahatsızlığım olmamıştı ondan öncekide onbir yaşında bende unutmuşum valla bide zehirli guatr var bende heran bişey olcak gibiyim hep biyerlerim ağrıyor bel fıtığıda var ağır geçicek bu belli dün biraz evi süpürdüm sildim akşam yerimden kalkamadım
aman dikkat hamilre için okadar çaba veriyoruz dikkatli olun hamişler ....senin cinsiyeti ne canım belli oldumu ben buaralar takip edemiyorum da

aman dikkat hamilre için okadar çaba veriyoruz dikkatli olun hamişler ....senin cinsiyeti ne canım belli oldumu ben buaralar takip edemiyorum da
Teşekkür ederim canım dikkat etmeye çalışıyorum ama çocuklar var nekadar dikkat edebilirizki allaha emanetler benim kız dedi doktor bi mucize olurda değişir belki çatladım ınki gibi sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inş

Merhaba arkadaşlar.eşim test yaptıralım deyince çok büyük tepki verdi :KK57:.bir laboratuarın sitesinde 30 dk.içinde getirilmeli yazıyor.böyle test yaptıran var mı acaba?birşey değişir mi?

Merhaba, dogru yerde miyim?esim kiz cocuklarini cok sevmesi sebebiyle vajinal dus vs. Uygulayarak bir kiz cocugu dogurdum.2. De akisina birakirim Ne olursa nasip derim diyordum ama erkek cocuklarina olan sevgim kafami karistirmaya basladi.Ya da insan oglu boyle olmayani isterde diyebiliriz.Bir yandan tek kiz olan arkadaslarim aklima geliyor hep keske kizkardesim ya da ablam olsun diye hevslenirlerdi.Kizin kiz kardese ihtiyaci oldugunu dusunuyorum.Boyle dusununce yine vazgeciyorum erkek bebek icin cabalamiyim diyorum.Ama yinede bir deniyecegim.diyet yapmaya cabaliyorum ama yapamiyorum sut,yumurta,peynir,kuruyemis yenmez derken ne yiyecegimi sasirdim.
Bioritimden de birsey anlamadim
Tek anladigim vajinal dus
Sadece folik asit aliyorum baska oneriler var miz?

İzmir biz yaptık ama hastane bize çok yakındı 7 dk yetiştiriyordum hastaneye bu arada koltuk altında ve tenine değerek vucud sıcaklığında gitmesi lazım

Eşimin boğaz enfeksyonu var. Çok direndi içmemek için ama sonunda antibiyotik içti. Dr mutlaka iç dedi. Biz bu ay deneme yapacaktık. Bir ay erteleyeyim mi sizce???
Boğaz enfeksiyonuna adaçayı birebir canım antibiyotiği bırakın bence. 2
3 yaşındaki kizima bile adacayiyla şifa buluyorum.günde iki kere demleyip icsin 3 kerede adacayiyla gargara yapsın esin enaz 1 hafta düzenli yapın şifa allahtan.bebek denesenizde denemesenizde antibiyotiğe karşı olduğumdan tavsiye ettim nacizane

Merhaba arkadaşlar.eşim test yaptıralım deyince çok büyük tepki verdi :KK57:.bir laboratuarın sitesinde 30 dk.içinde getirilmeli yazıyor.böyle test yaptıran var mı acaba?birşey değişir mi?
Gerçekden bu böyle olabiliyormu nedersiniz... Keşke olsa... Amannn ne diyorum kutu elimde Labaratuar a koşuyorum kendimi böyle hayal bile edemiyorum... :)

İzmir biz yaptık ama hastane bize çok yakındı 7 dk yetiştiriyordum hastaneye bu arada koltuk altında ve tenine değerek vucud sıcaklığında gitmesi lazım
canım kac haftalık oldun sen.cınsıyetın bellımı ben coktandır gelmıyorum sayfaya kımseden haber alamadım

herkese selam :KK3:nasılsınız kızlar uzun zaman oldu ya özlemişim buraları :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
canıııııım nerdesın sen nasılsın.yaa kımse gelmıyor artık eskılerden.oyle özledımkı burdakı sohbetlerımızı.sen nasılsın bebegın nasıl neler yapıyosun anlat bakalım merak ettım senı

Dorti biz 18 haftalık olduk bebeğimiz Allah nasip ederse erkek bu arada çin takvimi tuttu bende diğer çocuklarımdada

Bende yetiştirebilirim insallah.tabi ikna edersem.bakalım sonuçlar ne gösterecek. gijnij bir de keçiboynuzu özü dediğin keçiboynuzunun un gibi toz hali mi.

Senresena canım sağlıkla kazasız belasız alın kulağınıza inşallah. Evine kızlarına sağsalim dön inşallah

İzmir canım keçiboynuzu özü aynı pekmez gibi ama şurup şeklinde içinde şeker yok. Birde bilmiyorum bileniniz varmı pekmezlerin içine bir tür toprak var katılır. Özünde o katkı maddeleri yoktur işte. O yüzden onu tavsiye ediyorlar

kızlar çin takvımı hakkında ne dusunuyıorsunuz cın takvımnıne gore hamılelık planlayan varmı aranızda
cnm benim kızımda hala çözemedim ama oğlumda bakınca şunu anladım ki..
son adet tarihinle değil tam olarak hamile kaldığın gün olarak bak..
mesela ben 15 ağustos sat.. ama yum takipi olduğu için ben eylülün 1-4 arası yumurtladım..
çin takvimi ağustos kız olarak gösteriyo ama eylülü erkek olarak..demekki ben eylül de hamile kaldığım için erkek..erken yum. olsada ağustosda hamiş oladım ozaman kızdı..
gerçi herşey ALLAHIN emriyle oluyo..

Slm canım bende size dua ediyorum inşallah sizinde prensesiniz olur kızlar çok cilveli oluyor erkekler nasıl oluyor tatmadıkda inşallah onunda tadına bakarız

ay çok sagol cnm erkek evlatta güzel inşallah sizinde hayırlı saglıklı erkek evladınız olur bu duyguyu sizde tadın allah isteyen herkese erkek evlat versin özellikle bu gruptakilere

Back